....Τέλος πάντων!!! Να πω κι εγώ το παράπονό μου;;;;;; :embarrest
Γίνεται να βρω τον άντρα της ζωής μου;;;;;;;;;;;;; :love:
Printable View
....Τέλος πάντων!!! Να πω κι εγώ το παράπονό μου;;;;;; :embarrest
Γίνεται να βρω τον άντρα της ζωής μου;;;;;;;;;;;;; :love:
θελω να εχω υγεια. :unsure: και για ολα τα υπολοιπα, θεληση να εχουμε και μπορουμε να καταφερουμε τα παντα :bigsmile::bigsmile:
Ο τρόπος που "βλέπω" και αντιμετωπίζω ό.τι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη ζωή μου.
Αχ!!!Καθε μηνα διαβαζω τα καλυτερα για το ζωδιο μου και στο τελος του μηνα ακανοντας απολογισμο βλεπω τα αντιθετα.....Μαλλον πολυ χτυπημενο ειναι το ωροσκοπιο μου και δεν μου βγαινου οι γενικες προβλεψεις...Δεν φταινε παντα τα αστρα αυτο μην το ξεχνατε.....:idea::idea:
:το μονο που θα ηθελα και θελω και θα συνεχισω να θελω ειναι να τα ξαναβρω με αυτον που αγαπαω τοσο πολυ:love:..ξερω ακουγεται συνηθισμενο,οι περισσοτεροι αυτο λενε..ομως θα εδινα και την ζωη μου για να γυριζε και παλι:love:
Παραλογο αλλα συμφωνω με το διδυμο.....Θα θελα ο επομενος ερωτας να ειναι μεγαλυτερος απο τον προηγουμενο......Δυσκολο ομως στις μερες μας γιατι ολοι εχουμε γινει εγωιστες στις σχεσεις μας.....:embarrest:embarrest
Αν δεν ήσουν δίδυμος να τραμπαλίζεσαι, και πίστευες σταθερά, γενναία και ακλόνητα στην επάνοδο του έρωτος όλα θα ήταν καλύτερα.
Βλέπεις δεν έμοιασες εμάς τα καβουράκια που σαν βράχοι στέκουμε, αλύγιστοι σαν ατσάλι. Στωικοί σαν μαθουσάλες και σαν κεραυνοί χτυπάμε. Γκουχ γκουχ το σιρόπι μου :embarrest
Μη ξεχνάς φίλε μου ότι εμείς οι Ζυγοί πιστεύουμε και κυνηγάμε σε όλη μας τη ζωή τον ένα και μοναδικό έρωτα.. γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα ολοκληρωθούμε! Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη καλό είναι να απομακρύνεσαι από κάτι που τελείωσε, διότι αργά ή γρήγορα θα επαναληφθεί το ίδιο... τέλος!!