Το θέμα είναι καταπληκτικό και θα ήθελα να πω παρα πολλά πράγματα.
Κατα αρχήν νομίζω οτι πέρα απο αστρολογικό το θέμα είναι γενικότερα κοινωνικό.Θεωρώ οτι η εποχή μας είναι γενικότερα μοναχική.......
Πέραν τούτου και για να μπω στο θέμα σίγουρα θα υπάρχουν όψεις σε αστρολογικούς χάρτες που θα δείχνουν τέτοιες τάσεις τις οποίες και δυστυχώς δεν γνωρίζω αλλά αν κρίνω απο τον δικο μου χάρτη νομίζω οτι ο 12ος οίκος και ο 1ος ίσως δέιχνουν τάσεις η όχι απομόνωσης.Εχοντας τρεις πλανήτες στον Ταύρο και δύο στον Κριό και με Ωροσκόπο Ταύρο ενεργοποιούνται ο 12ος και ο 1ος οίκος.Τώρα επειδή η ώρα "παίζει" απο 5,30 έως 6.00 δεν ξέρω ποιος είναι πιο τονισμένος!!!!(και όμως μέσα σε ένα μισάωρο μου μετακινούνται τρεις πλανήτες σε άλλο οίκο).Λοιπόν εγώ έχω δεχτεί οτι είναι τονισμένοι και οι δύο.Θα σας πω λοιπόν οτι απο τα 26 μου εως τα 31 μου χρίνια ημουν εντελώς μόνος!!!!!!!!!!και ακουλούθησε μια περίοδος απο 31 έως 36 με μια σχέση δύο χρόνων και άπειρα one night stand:embarrest
Αλλά και με δεδομένες αυτές τισ δύο περιόδους δεν έχω ακόμα καταλήξει στον αν είμαι μοναχικός ή όχι η είμαι και τα δύο.
Το σίγουρο είναι οτι υπάρχουν καποια χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο που αν είναι τονισμένα τους οδηγούν σε απομόνωση.
Επειδή λοιπόν μιλήσατε για μοναξιά των ΤΑΥΡΩΝ ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!!!!!!!!
Επειδή όμως μας αρέσει να καλύπτουμε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων(όχι κατα ανάγκη απο ανθρωπισμό αλλά για να μας θαυμάζουν οι άλλοι και να μας ερωτεύονται) δυσκολευόμαστε να τους προσσεγγίσουμε όταν δεν ευνοούν οι συνθήκες.
Δηλαδή κάποια στιγμή στην ζωή για ένα διάστημα ενός χρόνου ήμουν άνεργος.Αυτό με παρέλυσε και στα αισθηματικά μου.Η εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει δίπλωμα οδήγησης αλλά φοβάμαι να οδηγήσω και αυτό με κάνει να μην ανοίγομαι σε μια γυναίκα.Ακριβώς έτσι η περίπου έτσι λειτουργούμε όλα τα σταθερά ζώδια.Δεν μπορώ να φανταστώ έναν λέοντα η Σκορπίο άνεργο να κλέινει ραντεβού με μια γυναίκα!!!!!!!!!
Οπότε εδώ η απομόνωση η μοναχικότητα είναι απόρροια της κλονισμένης εικόνας που μπορεί να έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και όχι της ουσιαστικής τάσης μας για να είμαστε μόνοι.
Στον αντίποδα κατα την άποψη μου βρίσκονται οι Δίδυμοι ή αυτοί που έχουν τονισμένο το στοιχείο του Αέρα γενικότερα.Ανθρωποι πιο καλλιτεχνικοί πιο ευέλικτοι δεν κάθονται να ψιρίσουν το θέμα της εικόνας τους με αποτέλεσμα να τολμούν.....Πολλοί φίλοι μου Δίδυμοι έχουν την τάση να βλέπουν τα αισθηματικά τους εντελώς αποκομένα απο άλλους τομείς..
Οι Ιχθεις τώρα σχεδόν ποτέ δεν είναι τυπικα μόνοι αλλά εγκλωβίζονται τόσο πολύ μέσα σε σχέσεις που δεν πάνε που συχνα καταλήγουν πιό μόνοι και απο του μόνους και ας έχουν πάντα τυπικά κάποιον δίπλα τους...