Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!
φαντάζομαι θα της στήσεις αδριάντα!
Συγγνώμη αλλά κανονικα σχεδόν όλες οι γυναίκες δικαιούμαστε αδριάντα(προσωπικά θέλω κάτι σαν την Κοιμωμένη του Χαλεπά-μην κουραζομαι να ποζάρω κιόλας)
Το σήμα της ραδιενέργειας μαζι με αυτο για τις δηλητηριώδεις ουσίες(νεκροκεφαλη) θα έπρεπε να εχουν για σύμβολο οι Κριοί:sad2: :sad2: :sad2:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Συγγνώμη αλλά κανονικα σχεδόν όλες οι γυναίκες δικαιούμαστε αδριάντα(προσωπικά θέλω κάτι σαν την Κοιμωμένη του Χαλεπά-μην κουραζομαι να ποζάρω κιόλας)
Το σήμα της ραδιενέργειας μαζι με αυτο για τις δηλητηριώδεις ουσίες(νεκροκεφαλη) θα έπρεπε να εχουν για σύμβολο οι Κριοί:sad2: :sad2: :sad2:
Στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα:nuts: :nuts: :nuts:
Στο δευτερο περί σημα Κριού θα διαφωνήσω,έχω ήδη πεί ότι τους συμπαθώ αλλά καθώς η μητέρα μου ειναι Κριάρι,σε διαβεβαιώ ότι είναι όσο δηλητηριώδεις είμαστε όλοι μας.;)
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα:nuts: :nuts: :nuts:
Στο δευτερο περί σημα Κριού θα διαφωνήσω,έχω ήδη πεί ότι τους συμπαθώ αλλά καθώς η μητέρα μου ειναι Κριάρι,σε διαβεβαιώ ότι είναι όσο δηλητηριώδεις είμαστε όλοι μας.;)
Την "λέμε" στους άντρες Κριούς τώρα, μη μας το χαλάς:toung:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Την "λέμε" στους άντρες Κριούς τώρα, μη μας το χαλάς:toung:
Ε αφού μιλάμε για τους αρσενικούς εκπροσώπους του ζωδίου,
να το διατυπώσω διαφορετικά...... τους άνδρες Κριούς τους συμπαθώ περισσότερο :cheesy: Σας το χάλασα;;:toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
να το διατυπώσω διαφορετικά...... τους άνδρες Κριούς τους συμπαθώ περισσότερο :cheesy: Σας το χάλασα;;:toung:
Εγώ μαζί σου. Δεν τους συμπαθώ απλά περισσότερο, τους θεωρώ συναρπαστικούς και απ' τους πιο ενδιαφέροντες του ζωδιακού.:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Εγώ μαζί σου. Δεν τους συμπαθώ απλά περισσότερο, τους θεωρώ συναρπαστικούς και απ' τους πιο ενδιαφέροντες του ζωδιακού.:cheesy:
¶κριβώς έταιρη καρκίνα!:love: Η περιπτωσή τους αξίζει να μελετηθεί.:cheesy:
Θα σας φερω μικροσκόπια και νυστερια να τους μελετησετε ωσαν εξωγηινους.:idea:
Αν σας ρωτούσαμε μια μια, όλους ενδιαφεροντες θα μας βρίσκατε......:love: :love:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ναι πράγματι όλες οι γυναίκες έναν αδριάντα τον δικαιούμαστε...φαντάζομαι θα γεμίσουν οι πλατείες σε χρόνο dt...
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
εμένα προσωπικά καθόλου..πιστεύω ότι οι Κριοί άντρες είναι αρκετά ενδιαφέροντες...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Θα σας φερω μικροσκόπια και νυστερια να τους μελετησετε ωσαν εξωγηινους.:idea:
Αν σας ρωτούσαμε μια μια, όλους ενδιαφεροντες θα μας βρίσκατε......:love: :love:
Μα για το καλό της ανθρωπότητας το κάνουμε και για την επιστήμη:toung:
Από επιστημονική άποψη ναί συμφωνώ :cheesy: