Re: Λέων ...Ο Μεγαλοπρεπής
εγω ξερω περισσοτερα ψωνια απο αλλα ζωδια και λιγοτερα λεοντες..εμεις τα δινουμε ολα και σε σχεση μενουμε πολυ καιρο..κι ας μας πληγωνουν οι αλλοι..οσο για καποιον που ανεφερε οτι 'ε ρε κρονος που σας χειαζεται'..να μην εισαι τοσο αδικος..κι ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει...
Quote:
Originally Posted by
tinky
να μην εισαι τοσο αδικος..κι ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει...
Ειπα ό,τι είπα χιουμοριστικά. ¶λλωστε είμαι κατ' εξοχήν κρόνιο άτομο και δεν είμαι "κακιά" ούτε προς αποφυγήν λόγω κρόνου. Αλλά έτσι βγήκαμε :offtopic: .
Επιστροφή λοιπόν
Quote:
Originally Posted by
tinky
εγω ξερω περισσοτερα ψωνια απο αλλα ζωδια και λιγοτερα λεοντες..εμεις τα δινουμε ολα και σε σχεση μενουμε πολυ καιρο..κι ας μας πληγωνουν οι αλλοι..οσο για καποιον που ανεφερε οτι 'ε ρε κρονος που σας χειαζεται'..να μην εισαι τοσο αδικος..κι ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει...
Μη το παίρνεις προσωπικά, εξάλλου οι περισσότεροι χιούμορ κάνουμε. Όσοι δεν έχουν γνωρίσει τη μεγαλοπρέπειά μας απλά την φαντάζονται και την ζηλεύουν. Αλλά θα είναι πάντα "ένα ζώδιο" και όχι Λέοντες :toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Μη το παίρνεις προσωπικά, εξάλλου οι περισσότεροι χιούμορ κάνουμε. Όσοι δεν έχουν γνωρίσει τη μεγαλοπρέπειά μας απλά την φαντάζονται και την ζηλεύουν. Αλλά θα είναι πάντα "ένα ζώδιο" και όχι Λέοντες :toung:
Τα λογια είναι περιτταααααααααα!:toung: :toung: :toung: Dell Piero καλά που σε έχουμε να επιβεβαιώνεις ό,τι λέμε!!!:clapping: :clapping: :clapping:
Για να σου βγει ο Λιονταρίνος Ψώνιο,πρέπει να υπάρχει Σκορπιός ή Αιγόκερως στον χάρτη.
Από προσωπική εμπειρία μιλάω...βέβαια είναι κάπως γενικό αυτό :unsure:
Πιστεύω πως το "ψώνιο" το βγάζει περισσότερο ένας ωροσκόπος Λιοντάρι και όχι τόσο ο ίδιος ο Ηλιος. Γενικά τα χαρακτηριστικά των ζωδίων νομίζω πως εκφράζονται / φαίνονται περισσότερο ως ωροσκόπος.
Και τι θα λεγατε βρε παιδια, για ενα Λιονταρι με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη Κριαρισια, θηλυκου γενους; Ανησυχω πολυ!!
Quote:
Originally Posted by
starfish
Και τι θα λεγατε βρε παιδια, για ενα Λιονταρι με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη Κριαρισια, θηλυκου γενους; Ανησυχω πολυ!!
Και εμείς:nuts::toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Πιστεύω πως το "ψώνιο" το βγάζει περισσότερο ένας ωροσκόπος Λιοντάρι και όχι τόσο ο ίδιος ο Ηλιος. Γενικά τα χαρακτηριστικά των ζωδίων νομίζω πως εκφράζονται / φαίνονται περισσότερο ως ωροσκόπος.
Συμφωνώ με το παραπάνω και συμπληρώνω ότι "ψώνιο" μπορεί να βγάλει και ο ¶ρης στον Λέοντα!
Quote:
Originally Posted by
panther
Και εμείς:nuts::toung:
Εγω παλι καθόλου για την ίδια αλλα μαλλον για τους γύρω της;) !Με τόση φωτιά θα κάψει κόσμο!Να προσέξει μόνο να μην παίρνει υπερβολικά μεγάλα ρίσκα & να ελεγχει -αν εχει-καποια τάση για την επιβολή της στους γύρω της..Κατα τ'αλλα,δυναμική,ξεχειλίζει από ενέργεια,
ειναι αισιοδοξη κι όλα τα καλα!:clapping:
Συμφωνώ κορίτσια ότι ένας Αρης στον Λεων κι εφόσον συνηγορουν και τα στοιχεία στον χάρτη μπορεί να δώσει σημαντικό ποσοστό λιονταρίσιας συμπεριφορας.