έχω ωροσκόπο τοξότη- δεν αναφέρομαι στο τι έχω περάσει πάνω από 1 χρόνο - με ανθρώπινες απώλειες, ατυχήματα κ.α. σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί όλα μαζί?
Printable View
έχω ωροσκόπο τοξότη- δεν αναφέρομαι στο τι έχω περάσει πάνω από 1 χρόνο - με ανθρώπινες απώλειες, ατυχήματα κ.α. σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί όλα μαζί?
Να κανεις χωρο γιατι θα κατεβω και εγω!!!!!!:bigsmile:Quote:
Originally Posted by Μητσάκος
λυπαμαι καλη μου ειλικρινα. αυτα ειναι τα πραγματικα ασχημα περαν τις πλακας. μαλλον αυτο που ελεγε ο ελληνικος λαος ενως κακου μυρια επονται δεν ειναι και ψεμματα.Quote:
Originally Posted by antziolina
ειναι μαλλον ετσι τα πραγματα και το πεπρωμενο του καθε ανθρωπου. τι αλλο να σου πω εκτος απο το κουραγιο και οπως λενε και ολα εδω μεσα τα παιδια, τα πραγματα αργα η γρηγορα φτιαχνουν.
Όλοι οι καλοί χωράνε :bigsmile:Quote:
Originally Posted by victoriageras
Quote:
Originally Posted by victoriageras
Δυστυχώς δεν είναι μύρια, είναι δισεκατομμύρια :wacko:
Απ οτι βλεπω εδω μεσα αυτα που λες μαλλον για τους τοξοτες ισχυουν και ομολογω πως δεν το περιμενα. Εγω παντως οταν δεν μου συμβαινει κατι πολυ πολυ στραβο που να μ εχει πληγωσει ή κατι το οποιο θα με στεναχωρησει παραπαρα πολυ κατι που να το θεωρω πολυ σοβαρο τελοσπαντων ειμαι μες την τρελη χαρα τα μικροπροβληματα τα ξεχναω οσο πιο γρηγορα γινεται και σκεφτομαι θετικα με ενα χαμογελο να με συνοδευει και επειδη ειμαι χαμογελαστος ανθρωπος δε μου αρεσουν οι μουτζουφληδες καθολου:cheesy:Quote:
Originally Posted by starfish
ελα βρε συ scorpion ανθρωποι ειναι και αυτοι οι μουρτζουφληδες!:sad2: εμενα ας πουμε μου αρεσε πολυ ο γκρινιαρης απο τα στρουμφακια!!!!και εκτος των αλλων να σου πω ο μπαμπας μου ειναι σκορπιος και αυτο που τον χαρακτηριζει ειναι οτι ειναι φοβερα προσγειωμενος και οντως δεν σκαει για μικροπραγματα(αφηνει αυτη την δουλεια σε εμενα και την μαμα μου(ταυρος ειναι με ωροσκοπο τοξοτη):bigsmile: ασε που ειναι και απο τα αγαπημενα μου ζωδια.ειμαι βλεπεις το κοριτσακι του μπαμπα!!!!:love: :embarrestQuote:
Originally Posted by skorpion
Quote:
Originally Posted by skorpion
Μάλλον δεν θα με θες για παρέα :sad: :embarrest
Σας θελω για παρεα ρε παιδια μπορει και να σας κολλησω οξεια χαμογελιτιδα και να σας βγει σε καλο:laugh:
Να βλεπω χαμογελαααα:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω....