Re: Τα Ζώδια μετά το σεξ...
Λυστε καλέ τον άνθρωπο.
Αν υποθέσουμε ότι επηρεαζόμαστε συνολικά από τις πλανητικές επιδράσεις, εγώ θα πρέπει να τους δένω(MC-Σκορπιός) και μετά με την ησυχία μου να κοιτάω τι πιστωτικές έχουν(ηλιακό και ωροσκόπος-Αιγόκερως):love: :love: :love: :love:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Λυστε καλέ τον άνθρωπο.
Αν υποθέσουμε ότι επηρεαζόμαστε συνολικά από τις πλανητικές επιδράσεις, εγώ θα πρέπει να τους δένω(MC-Σκορπιός) και μετά με την ησυχία μου να κοιτάω τι πιστωτικές έχουν(ηλιακό και ωροσκόπος-Αιγόκερως):love: :love: :love: :love:
Αχα!!!!! Να μια καινουρια οπτικη για τους επιγονους του φον Μαζοχ!!!:toung: :toung: :toung:
Επίσης μπορείτε να τους αφήνετε δεμένους, να παίρνετε τις πιστωτικες και να πηγαίνετε για ψώνια και στο γυρισμό, ο δεμένος θα σας περιμένει έτοιμος για δεύτερο, τριτο κ.λ.π. γύρο. Αλλά καλού-κακού κλειστε καμια κουρτίνα μην γίνετε θέμα ειδήσεων αναλογο του Κωσταλέξι
Δεν σκεφτηκα ποτε μου να πλυνω τα σεντονια μετα το σεξ
Εμεις οι παρθενοι δεν νομιζω πια να ειμαστε και τοσο κολλημενοι με τη καθαριοτητα
Quote:
Originally Posted by
staray
Εμεις οι παρθενοι δεν νομιζω πια να ειμαστε και τοσο κολλημενοι με τη καθαριοτητα
Πεστα καλη μου κι εσυ!!:bigsmile:
Αν ηταν τοσο βρωμικοι, απλως δεν θα φτανανε στο κρεβατι μας!!;)
Quote:
Originally Posted by
starfish
Πεστα καλη μου κι εσυ!!:bigsmile:
Αν ηταν τοσο βρωμικοι, απλως δεν θα φτανανε στο κρεβατι μας!!;)
Ας μην είχες ωροσκόπο Καρκίνο και θα το ξανασυζητούσαμε αυτό:cheesy: Ευτυχώς και ΠΑΛΙ ενας κάβουρας σας σώζει:toung: :laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ας μην είχες ωροσκόπο Καρκίνο και θα το ξανασυζητούσαμε αυτό:cheesy: Ευτυχώς και ΠΑΛΙ ενας κάβουρας σας σώζει:toung: :laugh: :laugh:
Ναιι! Ναιι!! Βλογας τα γενια [που δεν εχεις ευτυχως!]
Το stellium Ηλιου-Ουρανου-Πλουτωνα στην Παρθενο με σωζει!! Και ο Σκορπιος στον πεμπτο με τους κατοικους του!! Το καβουρι θα μ εκανε απλως να γκρινιαζω "μετα" για την απλυσια!!!:nuts: :toung: :toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ναιι! Ναιι!! Βλογας τα γενια [που δεν εχεις ευτυχως!]
Το stellium Ηλιου-Ουρανου-Πλουτωνα στην Παρθενο με σωζει!! Και ο Σκορπιος στον πεμπτο με τους κατοικους του!! Το καβουρι θα μ εκανε απλως να γκρινιαζω "μετα" για την απλυσια!!!:nuts: :toung: :toung: :toung:
Ενίσταμαι γενικώς.:toung:
Ποτέ δεν γκρινιάζουμε οι Καρκίνοι.Μονο μουρμουρίζουμε:toung:
Το νερό σε σώζει (καρκίνος + σκορπιός)γιατι με το στέλιουμ που έχεις θα τους περνούσες από ακτίνες χ και κατόπιν από κλίβανο.:laugh: :toung:
Quote:
Originally Posted by
staray
Έχει απόλυτο δίκιο! Δεν παίζονται.
Σαν άντρας, (βλ. φ...κράτης), αλλά και επισκέπτης, εγώ τα άλλαζα. Είπαμε πρακτικές είναι, αλλά καταντάνε τον άλλο υπηρέτη.:(
Quote:
Originally Posted by
e k
Έχει απόλυτο δίκιο! Δεν παίζονται.
Σαν άντρας, (βλ. φ...κράτης), αλλά και επισκέπτης, εγώ τα άλλαζα. Είπαμε πρακτικές είναι, αλλά καταντάνε τον άλλο υπηρέτη.:(
Ειδες αγαπητε!! Αλλος εχει τ ονομα κι αλλος την χαρη!!:toung: :toung: :toung:
Μηπως η συγκεκριμενη ειχε Λεοντα ωροσκοπο;:toung: