Αν προταθεί πάντως και από άλλα μέλη μπορούμε να ανοίξουμε φόρουμ με τίτλο "ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τα Διδυμάκια".[/quote]
Και ποιος θα καταφερνε να τα προσεχει με τις ταχυτητες που εχουν;
Printable View
Αν προταθεί πάντως και από άλλα μέλη μπορούμε να ανοίξουμε φόρουμ με τίτλο "ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τα Διδυμάκια".[/quote]
Και ποιος θα καταφερνε να τα προσεχει με τις ταχυτητες που εχουν;
Εγω!!!
Εχω Ουρανο στον ASC.
Το ιδιο ειχε και ο ΧΙΤΛΕΡ!!!:toung:
Των φρονίμων τα παιδιά (Παρθένοι) πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι λοιπόν το site μας διαθέτει 3 πτυχιούχους παιδαγωγούς και μια Νηπιαγωγό.
Και μια Αγγελικη εκτος συναγωνισμου!!! :cheesy: :cheesy:Quote:
Originally Posted by ScP
.....άσε που οι γείτονες θα καλέσουν την αστυνομία από την φασαρία. Εγώ λέω να τους αγοράσουμε μια βραχονησίδα και να τους αφήσουμε εκεί. ...Τούρκικη φυσικά.
Θα πάθουν ξαφνικά κρίση γεννεοδωρίας οι γείτονες, και θα μας την χαρίσουν ...(λέει για σενάριο ταινίας ;;;):cheesy:
Εγώ τό 'κανα σουβλακοχαρτο, δεν γνωρίζω τίποτις!!! :toung: :toung:Quote:
Originally Posted by ScP
Νίπτω τας χείρας μου.:laugh:
Επιπτώσεις από τη συζήτηση:
1. Από τον πολύ αέρα ο σέρβερ αρχίζει και "σέρνεται" και το σάιτ έχει τρομερή καθυστέρηση.
2. Τις απογευματινές ώρες η υπερασπιστής του αέρα θα γράψει σεντόνια και ο Θεός να μας λυπηθεί.
Πρόταση:
Ας δείξουμε οίκτο. Τα παιδιά και τα χαζά δεν έχουμε το δικαίωμα να τα κακοποιούμε! Και όταν είναι συνδυαστικό θα θεωρηθούμε επιεικώς απαράδεκτοι!
Quote:
Originally Posted by sagimoon
Ο χωρος θα τηρει τις προδιαγραφες. Θα υπαρχει ηχομονωση για να αποφευχθουν τα παραπονα...:noworry:
Σκεφτηκες την περιπτωση αντι να μας χαρισουν την βραχονησιδα, να μας κηρυξουν τον πολεμο; :cheesy: :cheesy:
Το παρατηρησα και οφειλω να ομολογησω οτι εχει αρχισει να μ΄εκνευριζει..:wacko:Quote:
1. Από τον πολύ αέρα ο σέρβερ αρχίζει και "σέρνεται" και το σάιτ έχει τρομερή καθυστέρηση.
Ανακαλεσε τα «χαζα» γιατι τα σεντονια που θα απλωθουν θα εχουν κηλιδες αιματος!!Quote:
Originally Posted by ScP
Τωρα, αν θα εχουν σφαχτει πανω σ αυτα των φρονιμων τα παιδια/Παρθενοι, ή θα εχουν παθει ...κατι αλλο, δεν ειμαι σε θεση και ουτε θελω να το προβλεψω! :toung: :toung: