Re: Μητέρα Η Ψυχή του Κόσμου και η Σελήνη του Αστρολογικού Ουρανού
Quote:
Originally Posted by
UltraViolet
Διαβάζοντας για την σελήνη μου στον Αιγόκερω, λυπήθηκα το παιδί που θα γεννήσω :toung:
Αγαπητή μου UltraViolet επέτρεψε μου να σου πω ότι ένιωσα θλίψη με αυτή τη σύντομή σου δήλωση.
Η σελήνη σου στον Αιγόκερω δείχνει πώς έχεις βιώσει εσύ τη δική σου μητέρα κι εξηγεί εν μέρει κάποια χαρακτηριστικά σου και συμπεριφορές σου.
Η συνετή μελέτη της αστρολογίας δίνει τη δυνατότητα να οδηγηθούμε στην αυτογνωσία. Γνωρίζοντας τον δικό σου χαρακτήρα αλλά και του παιδιού που θα φέρεις στον κόσμο θα μπορέσεις να κάνεις ότι καλύτερο δύναται.
Σε προτρέπω να μην ανυσυχείς αλλά να οραματίζεσαι το καλύτερο! Το παιδί μέσα σου τρέφεται και μεγαλώνει από το αίμα σου, την αγάπη σου γιαυτό και από τις σκέψεις σου.
Η ώρα η καλή!:love:
Quote:
Originally Posted by
parkat
Αγαπητή μου UltraViolet επέτρεψε μου να σου πω ότι ένιωσα θλίψη με αυτή τη σύντομή σου δήλωση.
Η σελήνη σου στον Αιγόκερω δείχνει πώς έχεις βιώσει εσύ τη δική σου μητέρα κι εξηγεί εν μέρει κάποια χαρακτηριστικά σου και συμπεριφορές σου.
Αγαπητή parkat, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, εγώ ένιωσα θλίψη που σου προκάλεσα θλίψη! :sad:
Νόμιζα πως η Σελήνη δείχνει το τι μητέρα γινόμαστε, όχι το πως έχω βιώσει εγώ την δική μου μητέρα. Βέβαια, μεγαλωμένη με μαμά Παρθένο, θα μπορούσα να πω ότι έχει μεγάλη βάση το άρθρο, ήταν τελειομανής, σκληρή, απαιτητική, καθόλου στοργική (πληγώθηκα το κριαράκι :cheesy: ).. ελπίζω εγώ να είμαι διαφορετική!
Πολλά φιλιά
Ωραίο άρθρο εγώ δεν εχω παιδιά αλλά εχω σελήνη στον Λεων στο 12ο οίκο είναι κακό; βασικα με την μητέρα μου δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις όπως έχει με την αδερφή μου