Quote:
Originally Posted by ScP
Λοιπόν επειδή εγώ έκανα την πρόταση έχω να πώ ότι φάσκετε και αντιφάσκετε. Από τη μία "δεν υπάρχει σύγκριση Ιατρικής με Αστρολογία" και από την άλλη "αναλύσεις δεν γίνονται από παιδιά που ακόμη δεν έχουν ούτε τις βασικότατες γνώσεις".
Πρώτα απ΄όλα δεν γνωρίζουμε τί γνώσεις μπορεί να έχει ο καθένας, άσχετα αν δεν τις διαφημίζει. Δεύτερον, και λάθος να γίνει στην ανάλυση τί θα συμβεί δηλαδή; Θα αποκαλυφθεί το μυστικό του κράτους; Το κάνετε να φαίνεται πως λες και από αυτές τις αναλύσεις κρέμεται η ζωή μας και ένα λάθος θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο...΄Αρα μάλλον μπορεί να συγκριθεί με την Ιατρική τελικά... Τέλως πάντων, εγώ αποσύρω την πρότασή μου γιατί φαίνεται καθαρά πως οι διαχειριστές του site δεν θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα. Επομένως ας μην πιέζουμε καταστάσεις. Εν κατακλείδι, καλό είναι να κολυμπάμε κάποτε και στα βαθιά, όχι μόνο στην επιφάνεια και οι δάσκαλοι κολύμβησης υπάρχουν για να μαθαίνουν τον κόσμο να κολυμπάει όχι για να βάζουν τους άλλους να βλέπουν πόσο καλά κολυμπάνε οι ίδιοι. Όλα αυτά γιατί πιστεύω πως το site διαφέρει από τα υπόλοιπα του είδους του και αποτελείται από αξιόλογους συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν κάποια άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται να δουν την Αστρολογία σε βαθύτερο επίπεδο και να τους μάθουν κάποια πράγματα σχετικά. ΄Οπως και να το κάνουμε κάθε θεωρία πρέπει να αποδεικνύεται με την πράξη και έλπιζα να βοηθήσετε εσείς πάνω σ΄αυτό όλα τα μέλη συμμετέχοντας στην πραγματοποίηση της πρότασής μου. Αφού δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει και πρόταση.