Ornelia,
βασικός όρος του myhoroscope είναι ότι γράφουμε πάντα στα Ελληνικά. Αν θέλεις μπορείς να διορθώσεις το ποστ σου ακόμα και τώρα.
Printable View
Ornelia,
βασικός όρος του myhoroscope είναι ότι γράφουμε πάντα στα Ελληνικά. Αν θέλεις μπορείς να διορθώσεις το ποστ σου ακόμα και τώρα.
πολυ καλο αρθρο,ειδικα οσον αφορα τους Ζυγους συμφωνω απολυτα.Αλι και τρισαλι στους αιγοκερους!αλλα δυστυχως πρωτα καιγεσαι και μετα ανακαλυπτεις οτι φταινε τα αστρα:suspiciou
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ SIGMOON. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ...............
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ SIGMOON.
Τι είναι; Κινέζος αστρολόγος;
Διαφωνώ κάθετα.Όσους ιχθείς συνάντησα στην ζωή μου( άνδρες-γυναίκες) και τους έζησα αρκετά πιστεψέ με, και δεν ξέρω αν παίζουν όψεις και γωνίες,ήταν όλοι τους φαντασιόπληκτοι και άλλα ζητούσαν απ τη ζωή, άλλα έδειχναν ότι ήθελαν και στο τέλος άλλα έκαναν.Ζητώ συγνώμη απ΄τα ψαράκια της ενότητας αλλά αυτό ειναι προσωπική μου εμπειρία.Φαντάσου ότι αφού τους έχω κάνει όλους πέρα τους Ιχθείς της ζωής μου, όταν γνωρίζω κάποιον πάντα σχεδόν ρωτάω το ζωδιό του.Αν πει Ιχθείς....ακόμα τρέχω:wacko:Quote:
Originally Posted by Markella78
έγραψες πάλι....:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Παραλίγο και θα το διάβαζα Σίγμουντ (Φρόϊντ):cheesy: :cheesy: :cheesy:Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Καλημέρα!Εγώ έχω δηλώσει "fun" του κ. Μπαφαλούκου Μελέτη, οπότε το μόνο που μπορώ να πω (και γι΄αυτό το άρθρο του) είναι μπράβο!Πολύ καλό!!!
Αλήθεια, γιατί σταμάτησε η συνεργασία που είχατε με μηνιαίο αστρολογικό περιοδικό και δεν σας "βλέπω" πουθενά? (δεν κάνω ανάκριση, απλά σας΄"ψάχνω"...) Ή μήπως γράφετε κάπου και δεν το έχω πάρει είδηση? Αν θέλετε ενημερώστε με....
Σημείωση: είχα πάρει κάποιες αστρολογικές απαντήσεις και πραγματικά με αφήσατε ά φ ω ν η!
Να είστε καλά!!!<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_10232", true); </SCRIPT>
ΕΝΣΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!! !
δηλαδη οι σκορπιοι ειναι πιστοι;;;;;
σε συζητηση χτες με εκπροσωπο του ζωδιου μου ειπε πως ειχε κολλημα με τη συντροφο του αλλα δεν περναει καλα και σκεφτεται να απιστησει...
κατι τετοια τελος παντων....
αρα....δεν ειναι παρεξηγημενοι....ειναι....αφη στε ανευ χαρακτηρισμού
Συγνώμη αν για χάρη μου στραμπουλήξατε την γλώσσα σας....:sick:
sagimoon .... κατά κόσμον Αντωνία που λέει και η Φυλλένια...!!!!