Originally Posted by
atrium
Καλησπέρα! Διάβασα προσεκτικά όλο το άρθρο και οφείλω να ομολογήσω ότι σε κάποιο βαθμό σοκαρίστηκα. Ιδιαιτέρως όταν διάβασα το σημείο που λέει ότι η σύνδεση του ¶δη με τον Ήλιο μεταξύ των άλλων δημιουργεί φυσικές ουλές στο σώμα.
Σ΄αυτό το σημείο θά' θελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική εμπειρία.
Σημείωση: Ο Ήλιος μου είναι σε ιδιομοιρία με τον ¶δη.
Εδώ και περίπου 25 χρόνια υποφέρω από μία δερματική ασθένεια που για τα ιατρικά δεδομένα δεν αποτελεί πάθηση. Η ιατρική γνωμάτευση: ένα είδος δερματικής αλεργίας που δημιουργεί ουλές στο σώμα. Έχω συμβουλευτεί άπειρους γιατρούς τόσο της κλασικής όσο και της εναλλακτικής ιατρικής. Έχω καταπιεί αμέτρητα χάπια ομοιοπαθητικά, αγιουρβεδικα, αντιβιώσεις, κ.ο.κ., επίσης έχω πασαλειφθεί με ότι σκεύασμα κυκλοφορεί, αντισηπτικά, επουλωτικές κρέμες, κλπ. Δεν συνεχίζω μ' αυτά γιατί σας κούρασα.
Στην εφηβεία μου το αίσθημα ντροπής ήταν υπερτονισμένο. Κυκλοφορούσα σαν το Ντέμη Ρούσσο χειμώνα - καλοκαίρι. :embarrestΓύρω στα 32 αποδέχτηκα τον εαυτό μου ως έχει και από τότε κυκλοφορώ και ντύνομαι σαν κανονικός άνθρωπος.:bigsmile:
Εάν κατάλαβα καλά ο ¶δης είναι υποθετικός πλανήτης. Τα ερωτήματα ίναι τα εξής: Πως είναι δυνατόν να ασκεί τόσο μεγάλη επιρροή ένας υποθετικό πλανήτης (Μην εξοργίζεστε φίλτατοι!! Δεν σκαμπάζω από Uranian). Δεύτερον: H αστρολογία ως επιστημονικό εργαλείο γνώσης μας βοηθά στο να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τον εαυτό μας , συνεπώς μέσα από προσπάθεια, κάθε δύσκολη όψη στο γεννέθλιο χάρτη μπορεί να βελτιωθεί και να λειτουργήσει θετικά για κάθε έναν (νομίζω ότι αυτό είναι και η ουσία). Με τον ¶δη λοιπόν, τι γίνεται??:blink:
Ευχαριστώ για την υπομονή σας:bigsmile: