εχω εξαγωνο ηλιου στον λεων με πλουτωνα στον ζυγο οι οποιοι σχηματιζουν yod με τη μαυρη σεληνη στους ιχθυεις.α ξεχασα ο ηλιος βρισκεται στον 2 οικο,ο πλουτωνας στον 4 και η μαυρη σεληνη στον 9,τι μπορει να σημαινει αυτο ο σχηματισμος;;
Printable View
εχω εξαγωνο ηλιου στον λεων με πλουτωνα στον ζυγο οι οποιοι σχηματιζουν yod με τη μαυρη σεληνη στους ιχθυεις.α ξεχασα ο ηλιος βρισκεται στον 2 οικο,ο πλουτωνας στον 4 και η μαυρη σεληνη στον 9,τι μπορει να σημαινει αυτο ο σχηματισμος;;
Θα μπορεσει καποιος να μου εξηγησει και τη δικη μου φιγουρα yod;Εχω εξαγωνο αναδρομου Κρονου(4ος οικος λεων) με αναδρομο Πλουτωνα(6ος ζυγος) και κανουν και οι δυο οψη χιαστι με Ερμη(11ος ιχθυες).Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει!
κοιτώντας τον χάρτη μου βλέπω τρία όμορφα yod..!:nuts:
1) Ηλιος εξάγωνο Μεσουράνημα
Ήλιος χιαστί Πλούτωνας
Μεσουράνημα χιαστί πλούτωνας
2)Ίδιο με πριν με κυρίαρχο τον ¶ρη στη θέση του ήλιου μιας και έχω σύνοδο άρη-ήλιου
3) Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνας
Ποσειδώνας χιαστί μεσουράνημα
Πλούτωνας χιαστί μεσουράνημα
Ήλιος Ιχθύς στον 7ο
¶ρης Ιχθύς στον 8ο
Πλούτωνας Ζυγός στον 3ο
Ποσειδώνας Τοξότης στον 4ο
Μεσουράνημα στον Ταύρο
όλα έχουν να κάνουν με μεσουράνημα..δηλώνουν δυσκολία σε ότι έχει να κάνει με το MC?
σαν πολλά δεν είναι? δεν έχω ιδέα κατά πόσο πρέπει να δίνεται μεγάλη σημασία σε τέτοιους σχηματσιμούς στο χάρτη..πρέπει?
Ενδεχόμενως να έχει ανάλογα και με την ακρίβεια των όψεων...με χρέη από το παρελθόν:unsure:
'Οσο για μένα Ήλιος εξάγωνο Ποσειδώνας
Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας
Πλούτωνας εξάγωνο Ποσειδώνας
Ήλιος,Ερμής και Πλούτωνας σε σύνοδο στο Ζυγό,με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη
και όλοι αυτοί οι πλανήτες σε χιαστί με τη Σελήνη στον Ταύρο...κοινώς ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ YOD!!!:wacko:
Καλησπερα σας.Αν συμπεριλαμβανονται κι οι δεσμοι στο σχηματισμο του yod τοτε εχω δυο,Δια(ζυγο)-Β.Δεσμο(λεων)-Αρη(ιχθυ) και Κρονο(ζυγο)-Β.Δεσμο-Αρη.Να υποθεσω οτι yod με Β.Δεσμο σημαινει καρμικο χρεος?
To Υοd ετσι κι αλλιως ειναι σχηματισμος που δειχνει καρμικά χρεη :love:
Ποση αποκλιση σε μοιρες επιτρεπεται να κανει ; Η αποκλιση ειναι σταθερη ή εξαρταται απ' τον Πλανητη {δηλαδη με τη γρηγορη Σεληνη να επιτρεπονται ακομα και 10 μοιρες ενω με τον αργο Πλουτωνα οχι πανω απο 3} ;Quote:
όψη 150 μοιρών με έναν τρίτο πλανήτη.
Η απόκλιση πρέπει να ειναι οσο πιο μικρή γινεται σε όλους τους σχηματισμους όψεων. Μεχρι 2 απ'όσο ξερω για το Γιόντ. Αν ήταν 10, μόνο ισοσκελές δεν θα ηταν το τρίγωνο. Επειτα επειδη αναφέρεις τον γρηγορότερο και βραδύτερο πλανήτη, ασχετο αλλα σημαντικό ειναι οτι στην κορυφη του σχηματισμου δεν μπορεί ποτε να ειναι ο βαρύτερος εκ των τριών του σχηματισμού (επομένως ποτέ ο Πλούτωνας), και στην βαση ποτέ ο ταχύτερος εκ των τριών (επομένως ποτέ η Σελήνη).
γεια σας! Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν έχω yod στο χάρτη μου; προσπάθησα,αλλα δε τα κατάφερα να καταλάβω πολλά! αν μπορείτε! 04-09-1988, 13:50, Αθήνα
ευχαριστώ πολύ!