Σωστή kiaRRa μου!!! Ωραία ιδέα!!!! Και γω κάτι θα βρω να βάλω, να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα!!!
Πάντως, όσον αφορά το θέμα, δίνω κι εγώ από την πλευρά μου το "κόκκινο φως" για να στολιστεί αναλόγως το αγαπημένο μας σάιτ!!! :bigsmile: :bigsmile:
Printable View
Σωστή kiaRRa μου!!! Ωραία ιδέα!!!! Και γω κάτι θα βρω να βάλω, να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα!!!
Πάντως, όσον αφορά το θέμα, δίνω κι εγώ από την πλευρά μου το "κόκκινο φως" για να στολιστεί αναλόγως το αγαπημένο μας σάιτ!!! :bigsmile: :bigsmile:
ΝΑΙ δαγκωτό! :love:
Και γω, παρέα με την kiaRRa, έχω ένα σωρό νέα άβαταρ (καιγια χριστούγεννα) για να είμαι ολοκληρωτκά μέσα στο κλίμα!!!!!!!!!!!!!!!!! :love:
Αλλάζει η διάθεση έτσι ;)
Κόκκινο σαν τον ¶ρη, σαν τη λάβα, σαν το πάθος και τον έρω!!
Συμφωνώ.
Ουτε και γω ειχα δει την περσυνη εορταστικη εμφάνιση του σάιτ. Σίγουρα θα είναι κάτι το διαφορετικό και θα δώσει άλλη αίσθηση, πιο ευχάριστη, πιο χαρούμενη...αρχιζω απο τώρα να φαντάζομαι πως μπορει να είναι και τι σχεδια ενδεχομένως θα βάλετε για να μυρίζουν Χριστούγεννα στο πιο αγαπημένο σάιτ! :embarrest
περιμενω με αγωνια :embarrest
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τα περισσότερα μέλη λένε ΝΑΙ και ενθουσιάζονται με την ιδέα μιας εορταστικής Χριστουγεννιάτικης εμφάνισης του σάιτ. Αγαπητέ μου ScP ελπίζω να έχουμε και φέτος επιλογή μεταξύ αυτού του λουκ και του Χριστουγεννιάτικου. Έτσι για να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι :toung:
Κάπου πρέπει να το δοκιμάσω αυτό
- :horoscope: :horoscope: :horoscope:
τέεεεελειο;;;;;;;;
:horoscope:
Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν και ένα τέτοιο ;)
Γιούυυυυπιιιιιι. Χριστούγεννα. Θέλω να πέφτουν και χιονάκια στην οθόνη μου και στην πρώτη σελίδα να λένε τα κάλαντα και γκί να πάνε και να ρχονται και τα ου απο πίσω. Και το τζάκι να καίει. Οκ σταματάω.:cheesy:
Εμένα πάντως, μου άρεσε η κόκκινη εμφάνιση! Ταιριάζει με το ταπεραμέντο μας:toung:
Ας ελπίσουμε ότι η Κία θα έχει επιπλέον Avatar και για εμάς:bigsmile:
Μην ανησυχείτε καθόλου. Από αβαταρς έχουμε εφοδιαστεί καταλλήλως. Θα πάρετε σειρά προτεραιότητας και θα σας μοιράζουμε άβαταρς(σαν συσσίτιο ένα πραγμα):toung: