Originally Posted by
maria76
Ξεφύγαμε απ'το αστρολογικό και δεν πειράζει?:)
Ωραία τα λέτε κορίτσια,ειδικά εσύ hattie,ξαναπέστα!Καμία επιρροή απ'τον ανάδρομο Ερμη,ε?
Απο πότε ο άντρας κερατώνει και δεν χαλάει το σπίτι του,επέιδή πάει μόνο για το σεξ?Διαφωνώ λίγο εδώ.
1.Ο άντρας που απατά(συνήθως)το γράφει στο κούτελο,δεν ξέρουν να κρύβονται,ακόμα και οι πολύ γάτοι.
2.Δεν πάνε μόνο για το σεξ,γιατί κομματάκι δύσκολο η"άλλη"να μη θέλει κι αυτή σαν γυναίκα τη βολτίτσα/το παραμυθακι της/τα καφεδάκια-εστιατοριακια της/και κάποια έξοδα τελοσπάντων,όσο φτηνή κι αν είναι.
3.Τελικά ο ανόητος την ερωτεύεται πάντα και οι πιθανότητες να χαλάσει το σπίτι του είναι πολλές,αφού γίνεται σχέση όλο αυτο.
Δεν έχω μάθει αν μ'έχουν απατήσει ποτέ,αλλά σε κάποια ψεμματάκια που μου'χουν πει,χτυπάει μια εσωτερική καμπάνα και δεν τα πιστεύω.Θεωρώ πολύ άτιμο να μεγαλώνω το παιδί στο σπίτι και ο άλλος να φοράει το πουκάμισο που εγώ έπλυνα και σιδέρωσα,και να δείχνει σε κάποιαν άλλη αυτο που εγώ δεν βλέπω πια,τον Θεό που γνώρισα στην αρχή.
Που δεν κάθεται στον καναπέ τρώγοντας,που είναι μες τον καλο λόγο και τις γλύκες,και μετά φεύγει,οπότε αυτή δεν βλέπει ούτε νεύρα,ούτε ροχαλητά,και τπτ απ'τα όμορφα της βλακείας που λέγεται συμβίωση..
Επισης,ναι,αν έχεις κότσια χώρισε και κάνε ότι θέλεις φίλε μου..αλλά είπαμε,ζεστό φαγακι μετά?Πως?
Οι γυναίκες είναι πιο ειλικρινείς-τέλος.
Και μην με παρουν καποια μέλη με τις ντομάτες,αλλά όσοι άνθρωποι ξέρω που κεράτωσαν από μια έως πολλές φορές είναι Ζυγοί ή με ωροσκόπο στο Ζυγό.sorry...