Re: Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!
Νομίζω πως θα διαφωνήσω με το φίλο μου τον Τoulis λίγο.
Ο Δίας για μένα είναι σημαντικό τι όψεις κάνει,δλδ ευνοικές ή όχι.Οχι σε ποιον οίκο είναι,σε οποιονδήποτε οίκο θα αναδείξει τις ιδιότητες του,αν ειδικά βλέπουμε χωρίς παρωπίδες..
Ενας καλά τοποθετημένος Δίας στον 5ο οίκο πχ,θα βγάλει πολύ πιθανόν έναν καλό επιχειρηματία(με δυνατό Αρη,Ηλιο και άλλα πολλά).Ενώ στον 7ο οίκο που είναι γωνιακός,θα υπάρχουν καλές συνεργασίες ή γάμος.
Ο σύζυγος είναι ένα λιοντάρι με Δία στον 5ο οίκο του και Αρη στον 7ο.Ξέφυγε κατά πολύ από τις προσδοκίες των δικών του και ασχολήθηκε με το χώρο των επιχειρήσεων.Επεκτάθηκε,κα ι πρώτη φορά παραπονιέται τώρα,με την κρίση.Οπότε τα πήγε καλά τα τελευταία 20 χρόνια..
Γεννημένος αρχηγός όμως,δεν μπόρεσε να συνεργαστεί αρμονικά με κανέναν όταν αυτό χρειάστηκε,΄πάντα κατέληγε άδοξα και με απώλειες η συνεργασία.
Θέλω να πω πως,εκτός απ'όλα τα άλλα που συνηγορούν για να πεις"είμαι τυχερός",και όψεις και οικοθεσίες που αναιρούν το ένα το άλλο,δεν έχει πολύ σημασία ο οίκος.Για μένα.
Εσύ που ξέρεις τι θα γινόταν αν επίμονα δοκίμαζες την τύχη σου στο εξωτερικό?:σφύριγμα