Θα ήθελα πολύ να πεις λίγα πράγματα παραπάνω αστρολογικά :bigsmile:
Κοίταξε,μπορούμε να παίξουμε λίγο με τις λέξεις:bigsmile:Εγώ σου λέω ότι η" αρχή "του τέλους,η αντίστροφη μέτρηση,έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και ότι δεν θα ξεκινήσει τώρα.Με γνώμονα τον τρόπο που αναλύω προσωπικά κάποιες κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις(δεν θα πλατιάσω εδώ να κουράσω,αν δεις παλιές μου δημοσιεύσεις δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιον τρόπο έχω)πιστεύω ότι η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια,επισήμως με τη βούλα εδώ και ένα χρόνο και θα συνεχιστεί με την συνεχή υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.Δεν ξέρω αστρολογικά αν έχει να κάνει με τον πλουτωνα στον αιγοκερω(εγώ προσωπικά εκεί το αποδίδω)αλλά θεωρώ ότι έρχονται ριζικές αλλαγές στην δομή της μικρής μας κοινωνίας αυτή τη στιγμή που θα είναι μακρόχρονες και τα αποτελέσματά της θα αργήσουν να φανούν(είναι ένας απ τους λόγους που παραπάνω μίλησα για τέλος του πλούτωνα στον αιγόκερω.)Πολύ πιθανόν να παίξει ρόλο και το τετράγωνο με τον Ουρανό και να έχουμε διάφορα σκηνικά(βλέπε αραβικές χώρες,Ισπανούς,αλλά και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο διάστημα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω και τη γνώμη σου σχετικά με τις εκλείψεις και τα κοινωνικά γεγονότα.Δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα των εκλείψεων :bigsmile: