re: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο myHoroscope
Στην Κρήτη είχαμε 30 βαθμούς σήμερα,τρελλή ζέστη!Θα είναι τέλεια τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έτσι στολισμένα με τις μπάλες τους,θα πέφτει κι ο ήλιος πάνω τους...
Quote:
Originally Posted by
maria76
Στην Κρήτη είχαμε 30 βαθμούς σήμερα,τρελλή ζέστη!Θα είναι τέλεια τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έτσι στολισμένα με τις μπάλες τους,θα πέφτει κι ο ήλιος πάνω τους...
Μη βάλεις μπάλες... Βάλε μπρατσάκια!:laugh:
ΚΑΡΑ ΛΟΟΟΟΛ κατιακιςς :bigsmile::laugh::toung: φαντασου να κρεμοντε πανω στο δεντρο !!!! λοοοοοοοοοολ
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
ΚΑΡΑ ΛΟΟΟΟΛ κατιακιςς :bigsmile::laugh::toung: φαντασου να κρεμοντε πανω στο δεντρο !!!! λοοοοοοοοοολ
Μη γελάς καθόλου! Έχουν πιάσει τα βουντού του κόσμου για να γλυτώσει τα πετρέλαια!
Εμένα η ζέστη δεν μου χαλάει το ντεκόρ γιατί στολίζω καραβάκι. :toung:
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Μη βάλεις μπάλες... Βάλε μπρατσάκια!:laugh:
χαχαχαα!!καλο!!
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
ΛΟΟΟΟΟΟΟΛ ΜΑΛΙΣΤΑ :bigsmile: ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΛΟΛ
Eίσαι φοβερή katiakiss!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
:Snow: Καλο το χιονι αλλα οταν γινεται παγος ,τρως κατι γλιστρες :laugh:
καλέ Δέσποινα και εσύ...μην βάζεις συνέχεια χριστουγεννιάτικά smilies και στενοχωριέται η Κάτια... πες μου Κάτια...ποιό χριστουγεννιάτικο smily θες να βάλεις........να σου κάνω μια αλχημεία να το βάλεις.........ελα πες...! :bigsmile:
:cheesy::cheesy::cheesy:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
χαχαχαα!!καλο!!
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
"γλίστρες" τρως και χωρίς να γίνει το χιόνι πάγος.............ή ακόμα μη σου πω και χωρίς καν να έχει χιόνι!!! :cheesy:
Κύριε Σωκράτη...........δεν μας κάνεις και κανένα Αγιο Βασίλη στυλ Αυστραλίας...?
ξέρεις...με σορτσάκι και κοντομάνικο Τ shirt...γιατί την βλέπω τη δουλειά............ετσι θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος........ :laugh:
Quote:
Originally Posted by
hattie23
:Snow: Καλο το χιονι αλλα οταν γινεται παγος ,τρως κατι γλιστρες :laugh:
Quote:
Originally Posted by
whisperer
καλέ Δέσποινα και εσύ...μην βάζεις συνέχεια χριστουγεννιάτικά smilies και στενοχωριέται η Κάτια... πες μου Κάτια...ποιό χριστουγεννιάτικο smily θες να βάλεις........να σου κάνω μια αλχημεία να το βάλεις.........ελα πες...! :bigsmile:
:cheesy::cheesy::cheesy:
"γλίστρες" τρως και χωρίς να γίνει το χιόνι πάγος.............ή ακόμα μη σου πω και χωρίς καν να έχει χιόνι!!! :cheesy:
Κύριε Σωκράτη...........δεν μας κάνεις και κανένα Αγιο Βασίλη στυλ Αυστραλίας...?
ξέρεις...με σορτσάκι και κοντομάνικο Τ shirt...γιατί την βλέπω τη δουλειά............ετσι θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος........ :laugh:
Όλα τα θέλω! :cry:Θέλω να έχω όσα έχουν όλα τα παιδάκια!:cry::sad::sad2: Αλλά εντάξει, άμα δεν γίνεται θα αρκεστώ σε κάτι διακριτικό όπως το πράσινο γκι με το λαμπάκι. :unsure: