Re: Οι «σύζυγοι» των… «εραστών» της αστρολογίας.
Προσωπικά συμφωνω με το αρθρο σου που εχεις γραψει.Ωραιο θα ηταν να γραψεις και το αντιστροφο
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Να ήταν και ο Ερμής ανάδρομος, να το καταλάβω... Αλλά τώρα, δεν μου βγαίνει με τίποτα...:nuts:
Εφόσον το θέμα είναι ερωτικόΝ... μας κάνει και η ανάδρομη Αφροδίτη :nuts: :toung:
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Εφόσον το θέμα είναι ερωτικόΝ... μας κάνει και η ανάδρομη Αφροδίτη :nuts: :toung:
σωστόΝ :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Χρύσα μου, για να κάνεις χιούμορ, πρέπει να απευθύνεσαι σε ανθρώπους που το διαθέτουν και δεν το παίρνουν προσωπικά. :bigsmile:
Πάντως,απ'όσο κατάλαβε η ταυρίσια ...κεφάλα μου, μάλλον σύζυγοι και εραστές,αξιόμαχοι και ισάξιοι οπλίτες, θα βρίσκονται εις τους αιώνας των αιώνων σε διαρκή και αέναη αντιπαράθεση, ευτυχώς όπως βλέπω, σε πολιτισμένα επίπεδα.:respect:
Κάποια στιγμή,ίσως να ήταν καλό να σταματούσε αυτή η αντιπαλότητα, γιατί εδώ που τα λέμε, στη ζωή μας χρειάζονται τόσο οι σύζυγοι, όσο και οι εραστές.
Ισορροπία φυσικών δυνάμεων.....
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Χρύσα μου, για να κάνεις χιούμορ, πρέπει να απευθύνεσαι σε ανθρώπους που το διαθέτουν και δεν το παίρνουν προσωπικά. :bigsmile:
Καλή μου Κάτια, ας πούμε ότι το χιούμορ είναι σαν την καλημέρα.. πες την και ας πέσει χάμω..:love:
YouTube - Gelas pio dunata - LOCOMONDO :love:
Quote:
Originally Posted by
johnnyb
Προσωπικά συμφωνω με το αρθρο σου που εχεις γραψει.Ωραιο θα ηταν να γραψεις και το αντιστροφο
Δεν θα προβώ σε περεταίρω εκδόσεις, γιατί μια παλιοφυλλάδα βγάλαμε… Και παρά την υψηλή κυκλοφορία, εκκρεμούν μηνύσεις. ¶σε καλύτερα… Δεν χρειάζεται να γελάμε με το χιούμορ κάποιου άλλου. Όποιος έχει χιούμορ, γελάει και με τα χάλια του. :bigsmile:
Την βλέπω τη μαύρη τρύπα να έρχεται και να ρουφάει το θέμα....:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Γι' αυτό ζούμε!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μάντης είσαι;!!:toung: