Λες να μη μου είναι πιστος?Ποιες είναι οι επιφυλάξεις σου?
Printable View
Λες να μη μου είναι πιστος?Ποιες είναι οι επιφυλάξεις σου?
Θα μας κάνουν παρατήρηση οι administrators αν συνεχίσουμε...Τι να σου είναι πιστός, αφού με τη σελήνη Ταύρο έχεις σχέση, αυτός ποιός είναι?
Ενας τύπος που με διεκδικεί και απλά ετσι έκανα μια σύγκριση...νομιζω οτι σεβόμαστε του site τους κανόνες(προν το παρόν):unsure:....αν οχι,δεκτή η οποια επέμβαση ή παρατήρηση προς συμμόρφωση.Περιμένω...
Τι να σου πω ρε skorpina...Αφροδίτη στους Διδύμους εγώ δεν εμπιστεύομαι και πολύ. Αλλά καλύτερα μην κάνεις συγκρίσεις, αν είσαι καλά με τον σύντροφο, άσε να διεκδικούν οι άλλοι.
Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο δε σε προβλημάτισε στο χάρτη του συντρόφου μου?Θέλει συνεχώς να έχει τον έλεγχο επάνω μου και δε με εμπιστευεται απόλυτα...πολύ καχυποψία ρε παιδί μου!Λέει και κατι ψεματάκια καπου-καπου...:cheesy:
Ε, τα ψεμματάκια οι Δίδυμοι τα έχουν ψωμοτύρι..όσο για τον έλεγχο, εγώ σαν εκδήλωση ενδιαφέροντος το παίρνω, δεν ξέρω.Κι εγώ είμαι πολύ ελεγκτικός, ίσως γιαυτό.
Τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία την είδες?Είναι αυτός ικανός να αφοσιωθεί απόλυτα σε μια γυναίκα?Την έχω κι εγω στο χάρτη μου και τον εαυτό μου τον φιοβάμαι μη παραστρατήσει! :blink: Είμαστε και οι δυο επιρρεπεις στο φλερτ!!
(Γκουχ) :σφύριγμα:love:
Γιατί σφυρίζετε αδιάφορα κυριε Ιωάννη?:amuse: Συμφωνείς κι εσυ μαζί μου...οτι δεν διακρίνομαι για την αφοσίωσή μου?εεεε?.............(εχω άλλα ταλεντα ομως!χαχα)
Ξεροβήχω δια το τσατικόν της συζητήσεως, την οποία εν τω άμα της νυκτός μάλλον θα την καταπιεί το μέλαν σκότος...