-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Quote:
Originally Posted by
1972
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΕΤΟΣ : 1972
ΜΗΝΑΣ : ΜΑΪΟΣ
ΗΜΕΡΑ : 29
ΏΡΑ : 01.00
ΤΟΠΟΣ: ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ
Αγαπητή 1972,
δεν γίνονται προβλέψεις σ' αυτήν την ενότητα.
-
ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27-09-1978 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 2.00ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ.. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τις οψεις κανει ο αστεροειδης ερωτας στον γενεθλιο μου(17 12 90 Αθηνα 20:40)...επισης θα ηθελα το μεσοδιαστημα του κρονου
-
Γεια σας!!! Θα ήταν εύκολο να μου πείτε και τις όψεις των πλανητών μού;
Ναύπλιο 03/07/77 16:20 :wacko::toung::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27-09-1978 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 2.00ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ.ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΑ.... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΦΙΛΙΑ
-
Quote:
Originally Posted by
elinor
Καλησπέρα!
Θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας...Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 στις 13κ15 το μεσημέρι κ 20-3-87 στις 4κ30 το βράδυ.Ευχαριστώ
Αγαπητή elinor,
αν μπορείς πες μου και τόπο γέννησης και για τις 2 ημερομηνίες.
Quote:
Originally Posted by
alexb
Θα μπορούσα να έχω τους χάρτες με πλανήτες, πλανειτοειδής κλπ. των παιδιών μου? Το ένα γεννήθηκε 14/10/1988, 14,05 και το άλλο 26/10/1993, 14,20. Και τα δύο στην Αθήνα.
Ευχαριστώ
Αγαπητή alexb,
οι χάρτες των παιδιών σου είναι οι εξής:
για την πρώτη ημερομηνία: εδώ
για τη δεύτερη ημερομηνία: εδώ.
Quote:
Originally Posted by
ELF_OF_SLEEP
γεια σας! θα ηθελα αν μπορειτε να μου βγαλετε τον ατρολογικο μου χαρτη .
γεννηθηκα 13 ιουνιου 1987 και ωρα 18:24 στην αθηνα.
ευχαριστω.
Αγαπητή ELF_OF_SLEEP,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
Quote:
Originally Posted by
hatmir
Θα μπορούσατε να μου παραθέσετε χάρτη συναστρίας όταν είναι άγνωστη η ώρα γέννησης του ενός;
Φωτεινή 28/01/1983, 10:30 πρωί, Νίκαια Αττικής
Στέφανος 27/03/1975, Αθήνα, 'Αγνωστη ώρα (Ωροσκόπιο Λέων)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
Αγαπητή hatmir,
με άγνωστη ώρα γέννησης δεν μπορώ να φτιάξω συναστριακό χάρτη. Μπορώ μόνο να σου δώσω τον πίνακα με τις όψεις που σχηματίζονται, αλλά και πάλι κάποια δεδομένα, όπως π.χ. η Σελήνη δεν θα πρέπει να την λάβεις υπόψη.
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τις οψεις κανει ο αστεροειδης ερωτας στον γενεθλιο μου(17 12 90 Αθηνα 20:40)ευχαριστω εκ των προτερων....επισης θα ηθελα τα μεσοδιαστηματα του κρονου:cheesy:
Αγαπητή Toksotaki,
o Έρως βρίσκεται στις 13 μοίρες και 39 λεπτά του Ζυγού. Θα σε συμβούλευα, αφού καταπιάνεσαι με τη μελέτη του χάρτη σου, να προσπαθήσεις να δεις μόνη σου ποιες όψεις σχηματίζει ο συγκεκριμένος αστεροειδής, καθαρά για πρακτική.
Σου παραθέτω επίσης μία λίστα με ΟΛΑ τα μεσοδιαστήματα ΟΛΩΝ των πλανητών για να πάρεις μία ιδέα, αν και τα μεσοδιαστήματα είναι πιο απαιτητικά και για πολύ προχωρημένους, ως προς την ερμηνεία και τον ρόλο τους γενικότερα.
Πίνακας 01
Πίνακας 02
Quote:
Originally Posted by
skorpina24
Καλησπέρα. Γεννήθηκα στις 19/11/1982 και ώρα 15:10 στη θεσσαλονίκη. Μήπως θα μπορούσα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant και του αστεροειδή Μίδα στο χάρτη μου;
Αγαπητή skorpina24,
ο Eq βρίσκεται στις 9 μοίρες και 26 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο
ο Μίδας στις 29 μοίρες και 54 λεπτά του Ταύρου και στον 2ο οίκο (ανάδρομος).
-
Quote:
Originally Posted by
elenikol
Αγαπητή DrMaroulita,κοιτάζοντας τους χάρτες μας ενώ εσωτερικά φαίνονται οι μοίρες και τα ζώδια που βρίσκονται οι πλανήτες μας, στην εξωτερική όψη δεν καταλαβαίνω τί γίνεται.
Στον ένα χάρτη είναι σαν να λείπει ο σκορπιός και στον άλλον ο ιχθύς. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
Ευχαριστώ
Αγαπητή elenikol,
αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα ζώδια περιέχονται στους οίκους και δεν βρίσκονται σε κάποια ακμή τους. Αυτό συμβαίνει σε όλους σχεδόν τους χάρτες, οι οποίοι καταστρώνονται με το σύστημα των ¶νισων Οίκων.
Quote:
Originally Posted by
leobou
γεια σας θα ηθελα να μαθω ποιον πλανητη εχω στον 7 οικο για να καταλαβω πρωτα εγω τι ειδους σχεση αναζηταω και μετα να ενημερωσω και τους ενδιαφερομενους:toung::toung:
γεννηθηκα στις 29/3/83 ωρα 3 και 15 τα ξημερωματα θεσσαλονικη.
ευχαριστω εκ των προτερων;););)
:blink:ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 29/3/83 ΩΡΑ 3 ΚΑΙ 15 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Η ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ;););)
Αγαπητή leobou,
σου παραθέτω τον χάρτη σου, όπου μπορείς να δεις και τον σχετικό πίνακας με τις όψεις (τρίγωνα, τετράγωνα κλπ) που σχηματίζονται. Στον 7ο σου οίκο δεν έχεις κάποιον πλανήτη, παρά μονο το Vx (Vertex). Μπορείς να δεις εδώ τις λεπτομέρειες.
Quote:
Originally Posted by
GELLO
ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27-09-1978 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 2.00ΠΜ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26-07-1966 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ.. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Quote:
Originally Posted by
GELLO
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΑ.... ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΦΙΛΙΑ
Αγαπητή GELLO,
σου παραθέτω τους χάρτες σας (περιέχεται και η θέση της Ηρας σ' αυτούς).
Ο δικός σου.
Ο δικός του.
Quote:
Originally Posted by
vicky29
Γεια σας!!! Θα ήταν εύκολο να μου πείτε και τις όψεις των πλανητών μού;
Ναύπλιο 03/07/77 16:20 :wacko::toung::bigsmile:
Αγαπητή vicky29,
στον χάρτη που σου έχω δώσει μπορείς να δεις και τις όψεις των πλανητών σε έναν πίνακα που έχει στα αριστερά.
-
-
Αγαπητή Dr Maroulita σας ευχαριστώ πολύ για τους χάρτες.
Με εκτίμηση
Αλεξάνδρα[B]
-
Παραθέστε μου μόνο τον πίνακα με τις όψεις (πλανητών,πλανητοειδών κ όσων περισσότερων στοιχείων είναι δυνατόν) και δεν θα λάβω υπόψιν μου τις όψεις της σελήνης.Κ πάλι ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Θα ήθελα να πάρω πληροφορίες για τη γή της οποίας η θέση καταγράφεται στον αστρολογικό χάρτη που μου παραθέσατε. Κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ο πλανήτης στον οποίο γεννήθηκα να βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη που απ' ό,τι νόμιζα ήταν απεικόνιση των πλανητών γύρω απ' τη γενέθλια θέση μου. Ύστερα αναρωτιέμαι σχετικά με τις ιδιότητες του πλανήτη αστρολογικά καθώς και τί σημαίνει η θέση του σε κάποιο ζώδιο ή οίκο, όλα αυτά που αναλύονται σε άρθρα για τους υπόλοιπους πλανήτες δηλαδή. Δεν έχω βρει κανένα σχετικό άρθρο στο site σας ή στο internet γενικότερα. Ξέρω πως δεν είναι το θέμα εδώ κατάλληλο για να ρωτήσω κάτι τέτοιο οπότε ζητώ απλά κάποια παραπομπή από εσάς που έχετε ιδέα πού μπορώ να ψάξω. Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ DrMaroulita!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή elinor,
αν μπορείς πες μου και τόπο γέννησης και για τις 2 ημερομηνίες.
Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 13κ15 το μεσημέρι στην Κοζάνη, και 20-3-87, 4κ30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
θα μπορουσατε να βρειτε τα μεσοδιαστηματα των πλανητων?Φυσικα κ εχω τον περιεκτικοτατο πινακα που μου δωσατε..αλλα δεν εχει του καθε πλανητη ξεχωριστα...εχει τους συνδυασμους τους π.χ Αρη/Κρονου αλλα οχι του Αρη..θα σας ηταν ευκολο να τα βρειτε??17 12 90 Αθηνα 20:40
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
θα μπορουσατε να βρειτε τα μεσοδιαστηματα των πλανητων?Φυσικα κ εχω τον περιεκτικοτατο πινακα που μου δωσατε..αλλα δεν εχει του καθε πλανητη ξεχωριστα...εχει τους συνδυασμους τους π.χ Αρη/Κρονου αλλα οχι του Αρη..θα σας ηταν ευκολο να τα βρειτε??17 12 90 Αθηνα 20:40
Σου έχω δώσει ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς, ΟΛΑ τα μεσοδιαστήματα... για παρατήρησε καλά τους 2 πίνακες που σου επισύναψα...
-
???Φυσικα και σας εμπιστευομαι,εσεις αλλωστε εχετε και τις γνωσεις και το προγραμμα αλλα δεν το βρηκα...για παραδειγμα μου εχουν πει οτι εχω μεσοδιαστημα Mc:Ηλιο/Hades και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...δεν τα ειδα μεσα
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
???Φυσικα και σας εμπιστευομαι,εσεις αλλωστε εχετε και τις γνωσεις και το προγραμμα αλλα δεν το βρηκα...για παραδειγμα μου εχουν πει οτι εχω μεσοδιαστημα Mc:Ηλιο/Hades και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα...δεν τα ειδα μεσα
Πρώτον, σε κάθε χάρτη υπάρχουν πάντα όλα τα μεσοδιαστήματα... άρα, ναι σιγουρα έχεις και στον δικό σου χάρτη το μεσοδιάστημα Mc/Ηλιου ή το μεσοδιάστημα Mc/Hades ή το μεσοδιάστημα Ήλιου/Hades. Δεν είναι δηλαδή κάτι το οποίο έχεις μόνο εσύ. Το πού βρίσκεται το μεσοδιάστημα κάθε ζεύγους πλανητών ή άλλων σημείων διαφέρει από χάρτη σε χάρτη.
Βέβαια, το μεσοδιάστημα που μου λες ότι σου έχουν πει (...) δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γιατί ο Ήλιος σου βρίσκεται στις 25 μοίρες και 34 λεπτά του Τοξότη, το Μεσουράνημα στις 2 μοίρες περίπου του Ταύρου και ο ¶δης στις 9 μοίρες και 10 λεπτά των Διδύμων... γενικότερα μη μπερδεύεσαι με όρους που είναι για πολύ προχωρημένους, όπως είναι η Ουράνιαν και η Κοσμοβιολογία.... συμβουλή μου να ξεκινήσεις με πιο απτά θέματα που αφορούν την κλασική αστρολογία.
Εγώ τώρα που κοίταξα τον πρώτο πίνακα που σου επισύναψα βλέπω χαμηλά το μεσοδιάστημα Ήλιου/Mc (μεσουρανήματος) στις 28 μοίρες και 48 λεπτά του Υδροχόου... στους πίνακες που σου έχω δώσει δεν έχω συμπεριλάβει τους υποθετικούς πλανήτες της ουράνιαν... γι' αυτό δε βλέπεις πουθενά τον Hades, συνεπώς και τα όσα μεσοδιαστήματα τον αφορούν....
Ελπίζω να σε διαφώτισα....
-
-
Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα η αρθρο που να λεει τι μοιρα του ζωδιακου καταλαμβανει καθε ενας αστερισμος??π.χ οι Πλειαδες μου ειπε η Κ.Σιμου οτι τοποθετουνται στις 29 μοιρες Ταυρου...οι υπολοιποι?Επισης μηπως εχετε εσεις προγραμμα που να λεει αν το ατομο εχει γεννηθει π.χ σε χαση σεληνης,γεμισμα κ.λ.π?
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή omo,
o Εq βρίσκεται στις 6 μοίρες και 47 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο.
ο Ερως βρίσκεται στις 17 μοίρες και 22 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο.
Αγαπητή Dr Maroulita, τα κανα θάλασσα. Απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα λάθος το έτος γέννησης! Μπορώ, λοιπόν, να μάθω που βρίσκεται ο Eq , με τη σωστή αυτή τη φορά ημ/νία γέννησης; 19/5/1972, Ηράκλειο Κρήτης. Ευχαριστώ:embarrest
-
Kαι κατι ακομα θα μπορουσατε να βρειτε με τους υποθετικους πλανητες της Ουρανιαν τα μεσοδιαστηματα Αρη>?
-
Quote:
Originally Posted by
omo
Αγαπητή Dr Maroulita, τα κανα θάλασσα. Απο κεκτημένη ταχύτητα έγραψα λάθος το έτος γέννησης! Μπορώ, λοιπόν, να μάθω που βρίσκεται ο Eq , με τη σωστή αυτή τη φορά ημ/νία γέννησης; 19/5/1972, Ηράκλειο Κρήτης. Ευχαριστώ:embarrest
Και ώρα γέννησης 04.00 πμ
-
θα μπορουσατε να μου βρειτε τους παρακατω κλήρους για μένα κ το συντροφό μου..
κλήρος θανατου
κλήρος έρωτα
κλήρος γάμου
κλήρος εργασίας
εγω 12-1-87 9:10 αθήνα π.μ εκείνος 7-12-76 19:00μ.μ αγ.σαραντα
ευχαριστώ
-
08/03/1966 15:00 μεσημέρι Ηράκλειο Κρήτης Ελλάδα.14/12/1962 16:15 απόγευμα Σάο Πάολο Βραζιλίας.
-
kalispera,
gennithika 11*10*78 stin Athina, 1345 ora Ellados. Me endiaferei na matho touw B. & N. Desmous mou.
-
Να μαι και εγώ...!!!!!!!! Και θα θελα να μάθω την θεση του Αρη ...
Γεννήθηκα 26-02-1986, 3κ15 αν δεν κάνω λάθος στα Χανια.. Δεν ξεχασα κατι άλλο έ?
Ευχαριστώ!!!
-
Καλημέρα.
Θα ήθελα την θέση του ΑΔΗ για το παρακάτω ωροσκόπιο:
α) 17-2-1960 , ώρα 2.30 βράδυ, ΑΘΗΝΑ
-
Καλημέρα και συγχαρητήρια για το όμορφο site σας. Έχω γεννηθεί στις 3-12-74 στη Νάξο και θα ήθελα να δω το γενέθλιο χάρτη μου. Ευχαριστώ
-
Γεννημένη 10-8-1972 στις 17.45 μμ στην Αθήνα Ελλάδα.
Με ενδιαφέρει αν θα γίνω μητέρα σύντομα
-
Quote:
Originally Posted by
august-10
Γεννημένη 10-8-1972 στις 17.45 μμ στην Αθήνα Ελλάδα.
Με ενδιαφέρει αν θα γίνω μητέρα σύντομα
Όπως γράφει και στο αρχικό πόστ της ενότητας:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αν σας ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός (όχι η εξήγηση) των Θέσεων των πλανητών...[
Οπως καταλαβαίνετε δεν γίνονται προβλέψεις ή ερμηνεία του χάρτη σας σε αυτη την ενότητα.
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Όπως γράφει και στο αρχικό πόστ της ενότητας:
Οπως καταλαβαίνετε δεν γίνονται προβλέψεις ή ερμηνεία του χάρτη σας σε αυτη την ενότητα.
:bigsmile:
Εντάξει μη βαράτε , είμαι νέο μέλος και ψάχνομαι ακόμα στο site.Πάντως ευχαριτώ για τη διευκρίνυση. Φιλιά:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
hatmir
Παραθέστε μου μόνο τον πίνακα με τις όψεις (πλανητών,πλανητοειδών κ όσων περισσότερων στοιχείων είναι δυνατόν) και δεν θα λάβω υπόψιν μου τις όψεις της σελήνης.Κ πάλι ευχαριστώ
Αγαπητή hatmir,
o πίνακας με τις όψεις της συναστρίας είναι εδώ. Δεν θα λάβεις όμως υπόψιν τις όψεις που σχηματίζει ο ωροσκόπος, το μεσουράνημά του και η Σελήνη του.
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλημέρα. Θα ήθελα να πάρω πληροφορίες για τη γή της οποίας η θέση καταγράφεται στον αστρολογικό χάρτη που μου παραθέσατε. Κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται ο πλανήτης στον οποίο γεννήθηκα να βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη που απ' ό,τι νόμιζα ήταν απεικόνιση των πλανητών γύρω απ' τη γενέθλια θέση μου. Ύστερα αναρωτιέμαι σχετικά με τις ιδιότητες του πλανήτη αστρολογικά καθώς και τί σημαίνει η θέση του σε κάποιο ζώδιο ή οίκο, όλα αυτά που αναλύονται σε άρθρα για τους υπόλοιπους πλανήτες δηλαδή. Δεν έχω βρει κανένα σχετικό άρθρο στο site σας ή στο internet γενικότερα. Ξέρω πως δεν είναι το θέμα εδώ κατάλληλο για να ρωτήσω κάτι τέτοιο οπότε ζητώ απλά κάποια παραπομπή από εσάς που έχετε ιδέα πού μπορώ να ψάξω. Ευχαριστώ.
Αγαπητή any_f,
απ' ό,τι βλέπω στον χάρτη σου δεν έχω παραθέσει τη θέση της Γης. Μήπως μπερδεύεις το σύμβολο της Γης με τον Κλήρο της Τύχης;
Η Γη εντάσσεται στους χάρτες όταν χρησιμοποιείται το ηλιοκεντρικό σύστημα. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο κείμενο για το συγκεκριμένο ζήτημα στο φόρουμ, μπορείς όμως, αφού ενδιαφέρεσαι, να κάνεις μία αναζήτηση στο διαδίκτυο. Βέβαια, σκοπεύω να το θέσω θέμα προς συζήτηση στο φόρουμ, οπότε μπορείς και απο εδώ να παρακολουθήσεις τη συζήτηση που φαντάζομαι θα γίνει!
Quote:
Originally Posted by
elinor
Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 13κ15 το μεσημέρι στην Κοζάνη, και 20-3-87, 4κ30 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ!!!!
Αγαπητή elinor,
σου παραθέτω τα εξής:
συναστριακός χάρτης 1 (εσωτερικός χάρτης το πρόσωπο με την ημερομηνία 15/12, εξωτερικός 20/3)
συναστριακός χάρτης 2 (εσωτερικός χάρτης το πρόσωπο με την ημερομηνία 20/3, εξωτερικός 15/12)
πίνακας με όψεις συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα η αρθρο που να λεει τι μοιρα του ζωδιακου καταλαμβανει καθε ενας αστερισμος??π.χ οι Πλειαδες μου ειπε η Κ.Σιμου οτι τοποθετουνται στις 29 μοιρες Ταυρου...οι υπολοιποι?Επισης μηπως εχετε εσεις προγραμμα που να λεει αν το ατομο εχει γεννηθει π.χ σε χαση σεληνης,γεμισμα κ.λ.π?
Υπάρχουν κάποια άρθρα για τους απλανείς στο φόρουμ, αλλά απ' ό,τι παρατήρησα σε σύγκριση με τον πίνακα που μου βγάζει το πρόγραμμα, αλλά και από πίνακες σε ξένα sites υπάρχουν κάποιες φορές αποκλίσεις ως προς την ακριβή τους θέση. π.χ. τον αστέρα Arcturus το υπολογιστικό μου πρόγραμμα τον βγάζει στις 23º58' του Ζυγού, ένα άρθρο μέσα στο φόρουμ τον βγάζει στις 24º18' του Ζυγού και σε πίνακα από σοβαρό σάιτ του εξωτερικού τον βγάζει στις 24º14 του Ζυγού. Προσωπικά, δεν ξέρω τί να σου προτείνω. Θα το ψάξω και θα σου πω.
Quote:
Originally Posted by
omo
Συμφωνα με την ημερομηνία που μου δίνεις, ο Eq βρίσκεται στις 23º45' του Κριού και στον 12ο οίκο.
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Kαι κατι ακομα θα μπορουσατε να βρειτε με τους υποθετικους πλανητες της Ουρανιαν τα μεσοδιαστηματα Αρη>?
Σου παραθέτω εδώ τον πίνακα...
Quote:
Originally Posted by
olia_an
08/03/1966 15:00 μεσημέρι Ηράκλειο Κρήτης Ελλάδα.14/12/1962 16:15 απόγευμα Σάο Πάολο Βραζιλίας.
Αγαπητή olia_an,
σου παραθέτω τους χάρτες σας. (φαντάζομαι ότι το Σάο Πάολο γράφεται Syo Paulo με λατινικούς χαρακτήρες;; )
Γενέθλιος χάρτης για την πρώτη ημερομηνία
Γενέθλιος χάρτης για την δεύτερη ημερομηνία
Quote:
Originally Posted by
softblue
kalispera,
gennithika 11*10*78 stin Athina, 1345 ora Ellados. Me endiaferei na matho touw B. & N. Desmous mou.
Αγαπητή softblue,
ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 26 μοίρες και 39 λεπτά της Παρθένου και στον 8ο οίκο
ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στις 26 μοίρες και 39 λεπτά των Ιχθύων και στον 2ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
ΨΑΡΑΚΙ
Να μαι και εγώ...!!!!!!!! Και θα θελα να μάθω την θεση του Αρη ... Γεννήθηκα 26-02-1986, 3κ15 αν δεν κάνω λάθος στα Χανια.. Δεν ξεχασα κατι άλλο έ?
Ευχαριστώ!!!
Αγαπητή ΨΑΡΑΚΙ,
ο Αρης σου βρίσκεται στις 13 μοίρες και 46 λεπτά του Τοξότη και στον 12ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
fivi
Καλημέρα.
Θα ήθελα την θέση του ΑΔΗ για το παρακάτω ωροσκόπιο:
α) 17-2-1960 , ώρα 2.30 βράδυ, ΑΘΗΝΑ
Αγαπητή fivi,
ο Αδης βρίσκεται στις 15 μοίρες και 07 λεπτά του Ταύρου και στον 5ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
kapoios1111
Καλημέρα και συγχαρητήρια για το όμορφο site σας. Έχω γεννηθεί στις 3-12-74 στη Νάξο και θα ήθελα να δω το γενέθλιο χάρτη μου. Ευχαριστώ
Αγαπητέ kapoios1111 (που είσαι και πατριωτάκι! :bigsmile:)
αν μπορείς δώσε μου και ώρα γέννησης για να μπορέσω να σου βγάλω τον χάρτη.
-
Dr Maroulita,σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση!
-
-
Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ
μπορειτε να μου πειτε που έχω την λιλιθ ; 1-3-1959 ημερομηνία γεννήσεως 12.15 εως 12.30 τα μεσάνυχτα
-
Ευχαριστώ πολύ DrMaroulita!:bigsmile:
-
Καλημέρα. DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις πρόσεξα στη λίστα αστρολογικών συμβόλων,στη στήλη των virtual points, πως όντως το σύμβολο είναι της τύχης. Πάντως το ίδιο ακριβώς σύμβολο, στην ίδια ακριβώς λίστα, λίγω παραπάνω, αναφέρεται 2η φορά στη στήλη με τους πλανήτες ως γη. Έχει γίνει κάποιο λάθος; Ευχαριστώ και πάλι
-
Quote:
Originally Posted by
any_f
Καλημέρα. DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μόλις πρόσεξα στη λίστα αστρολογικών συμβόλων,στη στήλη των virtual points, πως όντως το σύμβολο είναι της τύχης. Πάντως το ίδιο ακριβώς σύμβολο, στην ίδια ακριβώς λίστα, λίγω παραπάνω, αναφέρεται 2η φορά στη στήλη με τους πλανήτες ως γη. Έχει γίνει κάποιο λάθος; Ευχαριστώ και πάλι
Όντως πρέπει να έχει γίνει λάθος με τα 2 σύμβολα. Ο κλήρος της τύχης είναι ο κύκλος με ένα Χ στο εσωτερικό του, ενώ η Γη ως αστρολογικό σύμβολο που χρησιμοποιείται σε χάρτες που καταρτίζονται με το ηλιοκεντρικό σύστημα, είναι ο κύκλος μ' έναν σταυρό στο εσωτερικό του.
Ευτυχώς που το παρατήρησες, για να το διορθώσουμε!! :)
-
Δυστυχώς, δεν γνωρίζω την ώρα...:sad: