:laugh::laugh::laugh:Γεια σας!!!!Θα ηθελα κ ΄γω να μαθω για τους πλανητες μου....4-10-1983,στις 4 το απογευμα ,Κερκυρα.Θα ηθελα να μαθω για τις σχεσεις και για τα επαγγελματικα,οχι αναλυτικα...Ευχαριστω!!!
Printable View
:laugh::laugh::laugh:Γεια σας!!!!Θα ηθελα κ ΄γω να μαθω για τους πλανητες μου....4-10-1983,στις 4 το απογευμα ,Κερκυρα.Θα ηθελα να μαθω για τις σχεσεις και για τα επαγγελματικα,οχι αναλυτικα...Ευχαριστω!!!
Αγαπητή nti,
μπορείς να δεις εδώ τις θέσεις πλανητών/ τον χάρτη σου.
γεννηθηκα στην δραμα στισ 25 ιουνιου 1968,ημερα τριτη και 10,50 το πρωι.ενδιαφερομαι για τις σχεσεις μου
27/8/1976 ώρα 12:30 τα ξημερώματα στην Αθήνα
Ποιό έτος φαίνεται αν φαίνεται γάμος και αν είναι δυνατόν με τι ζώδιο;
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!:love:
05/11/1961
23.30
KOZANI
19/5/1975, 04.00 π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης. Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε για το που βρίσκονται ο Εq και ο αστεροειδής 433;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα! έχω γεννηθεί 4-11-1974, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, γύρω στις 11 το πρωί.Θα ΄θελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών καθώς και τον ωροσκόπο μου.Ξέρω ότι έχει σημασία η ακριβής ώρα, αλλά οι γονείς μου λένε 11 παρά, 11 και κάτι...όχι ακριβώς.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γειά σας. Θα ήθελα να μάθω για τον Eq. 28.12.1972. 12 μεσημέρι Αθήνα
Ευχαριστώ
Αγαπητή georgia511,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Αγαπητή omo,
o Εq βρίσκεται στις 6 μοίρες και 47 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο.
ο Ερως βρίσκεται στις 17 μοίρες και 22 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο.
Αγαπητή mafalda4,
αν έχεις γεννηθεί μέχρι τις 11:03 το πρωί ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στον Τοξότη. Μετά πάει στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω.
Σου παραθέτω έναν χάρτη με ώρα γέννησης 10:45 για να δεις τις θέσεις των πλανητών. Αν τυχόν μάθεις ακριβή -όσο το δυνατόν- ώρα γέννησης, εδώ είμαστε και ξαναβγάζουμε χάρτη!
Μπορείς να τον δεις εδώ.
Αγαπητή omo,
o Εq βρίσκεται στις 6 μοίρες και 47 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο.
ο Ερως βρίσκεται στις 17 μοίρες και 22 λεπτά της Παρθένου και στον 6ο οίκο.
Dr Maroulita, χίλια συγνώμη αλλά μου ξέφυγε κι έγραψα λάθος το έτος γέννησης. Είναι 1972 και όχι 1975. Αλλάζει η θέση των παραπάνω πλανητών;
DrMaroulita, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! κρατώ τον χάρτη για μελλοντική μελέτη, όταν ελπίζω να μάθω περισσότερα για την αστρολογία. Αν δεν είναι πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε, που είναι ο Έρως και ο Εq; υποθέτοντας ώρα γέννησης 11 το πρωί, 4-11-1974, Τρίκαλα Θεσσαλίας. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!:respect:
θελω ενα γενεθλειο χαρτη 01/09/1989 και θελω να συμπεριληφθει και ο απλανης quaoar επισης γεννηθηκα στην Πατρα ωρα 2:10 το βραδυ
Αγαπητή Celinia θα πρέπει να πεις και την ώρα γέννησης (π.μ./μ.μ.) αλλά και τον τόπο γέννησης σου.
na kanw mia erwtisi?pws 8a brw poy exw notio k borio desmo?pws fainete ston gene8leio xarti?{i have technical problem that's why i'm writting greeklish}sorry!
Κα ΜAROYLITA
Σας ευχαριστώ πολύ για το χάρτη μου. Με βοηθήσατε αρκετά.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 05/11/1961 ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ/
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GEORGIA511
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 23.30
GEORGIA511
26-9-1978 ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Αγαπητή mafalda4,
ο Ερως βρίσκεται στις 4 μοίρες και 22 λεπτά του Καρκίνου και στον 7ο οίκο.
ο Equal Ascendant στις 18 μοίρες και 27 λεπτά του Αιγόκερω και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή celinia,
σου παραθέτω τον χάρτη σου εδώ.
Αγαπητή georgia511,
έχω ήδη απαντήσει εδώ.
Αγαπητή DESA,
θα πρέπει να μου σημειώσεις ακριβή τόπο γέννησης (αν γίνεται με λατινικούς χαρακτήρες).
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 12/04/1966 , ΣΤΙΣ 10.00 Π.Μ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:embarrest
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΤΕΡΩΝ!!! :clapping:
Αγαπητή fantasy_girl,
επειδή δε θυμάμαι αν σου έχω παραθέσει χάρτη, αν δώσεις τα στοιχεία σου (ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης) θα μπορέσω να σου δώσω τις θέσεις των σεληνιακών δεσμών. Αν έχεις ήδη χάρτη, αυτή η σελίδα θα σε βοηθήσει.
Δες τα εξής σύμβολα:
Moon's North Node
Moon's South Node
Θα ήθελα να μάθω που εχω τον αστεροειδή Μίδα. Μάλλον ο χάρτης που έχω δεν τον δείχνει.
31-10-1974 ώρα 14:00 Αθήνα
Ευχαριστώ
Aldebaran (Alpha Tauri)
Alcyone( Eta Tauri)
Vindermiatrix ( Epsilon Virginis)
Antares ( Alpha Scorpii)
Rastaban ( Beta Dragonis)
Facies
Regulus ( Alpha Leonis )
Sadasuud
Princeps
Vindermatriχ
γεια σας θα ηθελα μπορουσατε να βρειτε σε ποιον οικο ειναι οι απλανεις αυτοι κ τις οψεις κανουν...Ευχαριστω εκ των προτερων! 17 12 90 Αθηνα 20:40
Αγαπητή fantasy_girl,
o Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 58 λεπτά του Κριού και στον 2ο οίκο
και ο Νότιος Δεσμός στις 19 μοίρες και 58 λεπτά του Ζυγού και στον 8ο οίκο.
Αγαπητή elenikol,
ο Μίδας βρίσκεται στις 27 μοίρες και 28 λεπτά του Ταύρου (ανάδρομος) και στον 2ο οίκο.
Αγαπητό μου toksotaki,
σου παραθέτω έναν πίνακα με τις θέσεις των απλανών. Σου έχω ήδη δώσει και τον γενέθλιο οπότε μπορείς να δεις που ακριβώς βρίσκονται στον δικό σου χάρτη, σε ποιους οικους και τί όψεις κάνουν.
Ο πίνακας είναι εδώ.
Σας ευχαριστω πολυ!:cheesy:
Σας ευχαριστώ θερμά για την απάντηση. Δεν τον έχω μελετήσει ακόμη, αλλά μετά από μια γρήγορη ματιά, κατέληξα ότι είναι πολύ περιεκτικός με πολύ χρήσιμο υλικό για μελέτη. Σας ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση σας.
Καλησπέρα!
Θα ήθελα ένα χάρτη συναστρίας...Τα στοιχεία μας είναι 15-12-88 στις 13κ15 το μεσημέρι κ 20-3-87 στις 4κ30 το βράδυ.Ευχαριστώ
Θα μπορούσα να έχω τους χάρτες με πλανήτες, πλανειτοειδής κλπ. των παιδιών μου? Το ένα γεννήθηκε 14/10/1988, 14,05 και το άλλο 26/10/1993, 14,20. Και τα δύο στην Αθήνα.
Ευχαριστώ
γεια σας! θα ηθελα αν μπορειτε να μου βγαλετε τον ατρολογικο μου χαρτη .
γεννηθηκα 13 ιουνιου 1987 και ωρα 18:24 στην αθηνα.
ευχαριστω.
Θα μπορούσατε να μου παραθέσετε χάρτη συναστρίας όταν είναι άγνωστη η ώρα γέννησης του ενός;
Φωτεινή 28/01/1983, 10:30 πρωί, Νίκαια Αττικής
Στέφανος 27/03/1975, Αθήνα, 'Αγνωστη ώρα (Ωροσκόπιο Λέων)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε τις οψεις κανει ο αστεροειδης ερωτας στον γενεθλιο μου(17 12 90 Αθηνα 20:40)ευχαριστω εκ των προτερων....επισης θα ηθελα τα μεσοδιαστηματα του κρονου:cheesy:
Καλησπέρα. Γεννήθηκα στις 19/11/1982 και ώρα 15:10 στη θεσσαλονίκη. Μήπως θα μπορούσα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant και του αστεροειδή Μίδα στο χάρτη μου;
Αγαπητή DrMaroulita,κοιτάζοντας τους χάρτες μας ενώ εσωτερικά φαίνονται οι μοίρες και τα ζώδια που βρίσκονται οι πλανήτες μας, στην εξωτερική όψη δεν καταλαβαίνω τί γίνεται.
Στον ένα χάρτη είναι σαν να λείπει ο σκορπιός και στον άλλον ο ιχθύς. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
Ευχαριστώ
γεια σας θα ηθελα να μαθω ποιον πλανητη εχω στον 7 οικο για να καταλαβω πρωτα εγω τι ειδους σχεση αναζηταω και μετα να ενημερωσω και τους ενδιαφερομενους:toung::toung:
γεννηθηκα στις 29/3/83 ωρα 3 και 15 τα ξημερωματα θεσσαλονικη.
ευχαριστω εκ των προτερων;););)
:blink:ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 29/3/83 ΩΡΑ 3 ΚΑΙ 15 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Η ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ;););)
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΕΤΟΣ : 1972
ΜΗΝΑΣ : ΜΑΪΟΣ
ΗΜΕΡΑ : 29
ΏΡΑ : 01.00
ΤΟΠΟΣ: ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ