Αγαπητή Αρέθα,Quote:
Originally Posted by αρέθα
στη συγκεκριμένη ενότητα δίνονται μόνο οι χάρτες ή οι θέσεις των πλανητών. Δεν γίνεται εξήγηση αυτών.:)
Φιλικά
Ιουλία.
Printable View
Αγαπητή Αρέθα,Quote:
Originally Posted by αρέθα
στη συγκεκριμένη ενότητα δίνονται μόνο οι χάρτες ή οι θέσεις των πλανητών. Δεν γίνεται εξήγηση αυτών.:)
Φιλικά
Ιουλία.
αρεθα
Μπορεις να ρωτησεις εδω.
Θα ήθελα τις θέσεις των πλανητών 27/6/1980, 10 το πρωί Κύπρος Λεμεσός , καθώς και τον χάρτη..
Ευχαριστώ
evitaZ
Ο χαρτης σου ειναι αυτος.
Καλημέρα,η ερώτησή μου ίσως είναι λίγο...δεν ξέρω...είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο.Ο χάρτης μου μου δείχνει Ήλιο στον Ταύρο στο 12 οίκο,δεν θα έπρεπε να είναι στον 1?
Γεια σου tatiana! Ο πρώτος οίκος είναι ο ωροσκόπος. Άρα εφόσον έχεις Ταύρο ωροσκόπο, τότε βρίσκεται στον πρώτο σου οίκο.Quote:
Originally Posted by tatiana74
ευχαριστω παρα πολυ κι εγω ετσι το καταλαβαινω,αλλα γιατι ο χαρτης το δειχνει ετσι...δεν εχω καταλαβει.ευχαριστω και παλι...
Tatiana74
Ο ωροσκοπος (1ο οικος) δεν ξεκιναει παντα απο τις 0 μοιρες του ζωδιου που του αντιστοιχει.
Ετσι, αν ο δικος σου ωροσκοπος (1ος οικος) ξεκινα π.χ. απο τις απο τις 16 μοιρες του Ταυρου και ο Ηλιος σου βρισκεται στις 10 μοιρες του Ταυρου, σημαινει οτι ειναι τοποθετημενος πριν απο τον 1ο οικο, δηλαδη στον 12ο.
θα μπορουσα να μαθω περισσότερα για τον εβδομο οικο μου?
ευχαριστω!
Ναι. Στην καταλληλη ενοτητα ομως.:) :)