kiaRRa , πολύχρονη και ευτυχισμένη να είσαι:love:
Printable View
kiaRRa , πολύχρονη και ευτυχισμένη να είσαι:love:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!
:bigsmile:ΚiaRRa εύχομαι Χρόνια πολλά και καλά!!!:bigsmile
:love::
Καλη χρονια με υγεία και παντα επιτυχίες σε όλους!!
Συγχαρητήρια για τα υπέροχα θέματα
YouTube - ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010
:bigsmile:
Εύχομαι το 2010 να είναι, για όλους, το 10 το Καλό!
Υ.Σ. Κλεμένο απο μια φίλη μου αλλά ειπωμένο απο την καρδιά μου!:bigsmile:
Χρόνια πολλά στο Βασίλη Παπαδολιά, και σε κάθε Βασίλη, Βασούλα που γιορτάζουν σήμερα.
:love:
Ευτυχισμένη, δημιουργική και γεμάτη υγεία γιά όλα τα μέλη και τους φίλους του horoscope η νέα χρονιά, να αγαπάμε και να μας αγαπούν,επιτυχία σε ότι και αν κάνετε.
Κάθε χρόνος που φεύγει παίρνει μαζί του απογοητεύσεις και διαψεύσεις.
Κάθε χρόνος που έρχεται φέρνει ελπίδες και προσδοκίες.
Όσο κι αν η χρονιά που τελείωσε υπήρξε δύσκολη,ας ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα μας, ας σταματήσουμε έστω και προσωρινά τη γκρίνια μας και ας υποδεχτούμε αισιόδοξα τον καινούριο χρόνο.
Όχι πως τα πράγματα θα είναι εύκολα φέτος αλλά με την απαισιοδοξία, τη μιζέρια και την αδράνεια δεν θα τα κάνουμε καλύτερα.
Αντίθετα με την αισιοδοξία, με το χαμόγελο, με τη σκληρή προσπάθεια, μπορεί κάτι να καταφέρουμε.
Οι ευχές μου για τον καινούργιο χρόνο: να είστε πάμπλουτοι στη χαρά και πάμφτωχοι στον πόνο!:love:
Ευτυχισμένο το 2010, με υγεία και πολλή αγάπη!!!
Εύχομαι σε όλους να έχετε μια υπέροχη χρονιά!!!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!!!! :bigsmile:
Εύχομαι το 2010 να φέρει σε όλους μας πολλή και καλή τύχη, υγεία και αγάπη !!!!!!!! :love::love:
Χρονια πολλα και καλη χρονια!!!Ομορφες ειναι οι ευχες και καλοδεχουμενες...Αν ομως θελουμε να παμε το καραβι μας λιγο πιο μπροστα...συν Αθηνα και χειρα κινει...Τι θελει να πει ο ποιητης?Αν τα μαθηματα των προηγουμενων χρονων μας κανανε λιγο πιο "σοφους".Αν συνειδητοποιησαμε καποιες καταστασεις.Αν σταματησαμε να κυνηγαμε μονο την υλη.ΑΝ...ΑΝ...ΑΝ...Τοτε ισως συμμαχησει μαζι μας και το Συμπαν και οι πλανητες ωστε η φετεινη χρονια να ειναι αριστη σε σχεση με την περσινη.Καλο κατευοδιο λοιπον και καλο ταξιδι.Χρονια πολλα και παλι δημιουργικα,συνειδητα και φωτισμενα!!! Fob51
Χρόνια πολλα και καλή χρονιά σε όλους!!!υγεία πανω απ'ολα και πολλές ωραιές και αξεχαστες στιγμές για όλους!!!
Ευχομαι χρονια πολλα και ευτυχισμενα! η νεα χρονια να μας βρει ολους πιο συνειδητοποιημενους πιο σοφους και με ανθρωπους που αγαπαμε και μας αγαπανε..Καλη Χρονια!!!!!!!!!!
Ολόψυχα εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και να συνεχίζουμε να πορευόμαστε με αξιοπρέπεια.
το 2009 πια είναι παρελθόν... Μαζί με τα καλά και με τα κακά του...τις χαρές και τις λύπες του. Ας μη γυρίσουμε το κεφάλι πίσω, αλλά ας κρατήσουμε στις σκέψεις μας μόνο τις ωραίες στιγμές. Από τη χρονιά που φεύγει ας κρατήσουμε τα καλυτέρα. Για τη νέα χρονιά ας φροντίσουμε για τα καλύτερα..Καλή χρονιά σε όλους!!
Kαλη κ ευτυχισμενη χρονια,λαμπερη,δημιουργικη ,γεματη με οσα ο καθενας μας επιθυμει κ ονειρευεται:love:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
:bigsmile:Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Ευτυχισμένα γενέθλια και καλή Χρονιά!!!:love:
Σας χαιρετώ κι εγώ από Αθήνα. Από αύριο επιστρέφω στα εδάφη μου. Σιγά να μη σας αφήσω. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας Καλή Χρονιά. Υγεία και Γαλήνη. Χεράκι-χεράκι να σας συντροφεύουν και να σας καθιστούν πάντα δημιουργικούς και δραστήριους.
:love:Και .....μην ξεχνιόμαστε!!! Ποιός σβήνει κεράκια σήμερα?
Χρόνια πολλά!!:bigsmile:......γιατί τα γενέθλια κάνουν καλό στην υγεία.....:wacko: όσο πιο πολλά γιορτάζεις τόσο περισσότερο ζείς και απολαμβάνεις την ζωή....:laugh:
Και είναι τόσο ωραία!!...... απο όποια πλευρά και αν την δείς ! :love:
Ποιο κοριτσακι απο την διαχειρηση γιορταζει σημερα;;;:bigsmile::love:
:love: Φ Ω Τ Ε Ι Ν Ο Υ ΛΑ
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α :love:
να σε χαιρομαστε κοπελα μου!:bigsmile:
και να σε χαιρεται και η οικογενεια σου!!!:bigsmile:
κουκακι:love:
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Κουκάκι μου!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
Να είσαι Φωτεινή (αλλά και Σκοτεινή) όπως εσύ μόνο ξέρεις!!! Αυτή είναι η γοητεία σου!!!
χαχαχα
Βάζω τις ευχές μου σε πορεία προς το Βορρά..να έρθουν να σε βρουν...και να σε αγκαλιάσουν!!!
Το χιαστί σου...! (ή μήπως η αντίθεσή σου...? :cheesy: )
:love:
Τις ευχές μου κι από μένα!
Χρόνια πολλά και απο μένα!!!!! Οτι επιθυμείτε!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!:bigsmile:
χαχα!! μολις το ειδα!!!:nuts:
[καλε τι πραγμα και αυτο ..τιποτα δεν μου ξεφευγει πια:laugh::toung::bigsmile:]
Τινα μου να χαιρεσαι την Αδελφη σου !!:bigsmile:
Εχει γενεθλεια σημερα η Εβιτα Ζαχαριαδου!!!!
εξισου καλη με την Τινα μας!!!:bigsmile::love:
Δεσποινα κουκι:bigsmile:
Χρόνια πολλά και καλά για τη roadrunner μας (Φωτεινή).
Να είσαι πάντα καλά Φω μου, με υγεία, αγάπη και πολλή πολλή πνευματικότητα (ωμμμμμμμμμμ) :love:
Καλά πρώτη φορά λαμβάνω ευχές ξημερώματα της γιορτής μου και όχι κατόπιν:laugh:
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, θα συνεχίσω να είμαι διχασμένη προσωπικότητα και φέτος :toung: και σαφώς οπαδός του ....ααααόοομμμμμμ και επίσης του Θού Κύριε που κάτι μου λέει θα φορεθεί πολύ :laugh:
Να είστε όλες καλά και ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί ΓΡΗΓΟΡΑ:love::love::love::love:
Πολυχρονη και η ΟΥΡΑΝΙΑ -ΡΑΝΙΑ μας δηλαδη..
μπλακ μουν !!!
να σε χαιρονται και να τους χαιρεσαι οσους σε αγαπουν!!:love:
Χρόνια Πολλά Ράνια!!!
:bigsmile:
Χρόνια πολλά Φωτεινούλα και Ουρανούλα!!!
:love::love:
Χρόνια Πολλά στα κορίτσια μας. :love::love::love:
Ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί και να είστε πάντα καλά για να φροντίζετε το αγαπημένο σάιτ όλων μας.
Leoma(ma) μας :love: και φίλτατη Τίνα:bigsmile: ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Κι εσείς ότι επιθυμείτε:love:
Τι έγινε παιδιά πολλές γιορτές σήμερα!
Χρόνια πολλά Ράνια και Φωτεινή :bigsmile: