νομιζω οτι ζεις μοναδικες στιγμες!!!!!!!!!!!!!για πες ομως πως θα τα παμε τα τοξοτακια το καλοκαιρακι τι λες να γινει?συλλεγω προβλεψεις........
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!! ΠΑΡΟΥΣΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας!!!
...Παρούσα!!!
:toung:
Παρών ....Αν και άργησα κάπως...
Μετα απο 7 ημερες διακοπων στην Ελαφονησο,δηλωνω προσωρινα παρουσα,αφου κατα τις 10\8 θα παω παλι μινι διακοπες,μεχρι τοτε Παρουσα λοιπον...:bigsmile::love::bigsmile:
Παρούσα λοιπόν κι εγώ:bigsmile:Μπορεί βέβαια να μην σας έχω φανεί κ πολύ χρήσιμη ακόμα αλλά επιφυλάσσομαι:cheesy:Σας υπόσχομαι οτι θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο αστρολογικό μου εαυτό,αφού πρώτα κάνω τις διακοπές μου κ ηρεμήσω!Φιλιά σε όλους και καλό καλοκαίρι:love:
ΠΑΡΟΥΣΑ..ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..:love:
Ουου.....Γυρισα(προσοχη!!! δεν ειναι απειλη:nuts::nuts:) απο την ωραια Σιφνο!!!Οποτε δηλωνω προσωρινα παρουσα....γιατι την τριτη "την κανω"παλι....:bigsmile:
Καλησπέρα κι από μένα...
Σε λίγο θα μπω και στο μεσάνυχτα και κάτι να δηλώσω κι εκεί το παρόν...
χα χα χα!!!!:toung: φιλιά σε όλους!!! :love:
Νιώθω πολύ όμορφα στην παρέα σας και μου αρέσει πολύ το My horoscope αλήθεια ζηέύω που ακόμα δεν μπορώ να κάνω μαθήματα......υπάρχει λόγος....και προσπαθώ να καταλάβω λίγα πράγματα από τα λεγόμενά σας και τα άρθρα.:unsure: Δηλώνω παρούσα και για να είμαι ειληκρινής με εξιτάρουν λίγο πιο πολύ οι αποκρυφιστικές τέχνες οι μαντικές τέχνες....:love:αλλά θέλω να μάθω αστρολογία θα έλθει η ώρα και δεν σνομπάρω καθόλου ΠΑΡΟΥΣΑ λοιπόν!:bigsmile: