Αγαπητή anak ο ωροσκόπος σου με τη νέα ώρα που μας δίνεις είναι στις 29° 45' 02'' του Αιγόκερω και η Σελήνη στις 13° 30' του Κριού
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
Printable View
Αγαπητή anak ο ωροσκόπος σου με τη νέα ώρα που μας δίνεις είναι στις 29° 45' 02'' του Αιγόκερω και η Σελήνη στις 13° 30' του Κριού
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, quote!Quote:
Originally Posted by Άκης Αντωνίου
Παρακαλώ τους αστρολόγους αν μπορούν να απαντήσουν στο φίλο μας διότι προφανώς δεν είδαν το ποστ του και καθότι πολύ σωστά διόρθωσε τα κεφαλαία με πεζά και τον ευχαριστώ για αυτή την κίνηση και την συνεργασία :)Quote:
Originally Posted by ΧΡΗΣΤΟΣ
Αγαπητε Χρηστο ο ωροσκοπος που ζητας ειναι για 14/9/2005 ωρα 14 53 στην Λευκωσια. Προφανως προκειται για νεογεννητο. Ειναι ωροσκοπος Αιγοκερως στις 06 μοιρες56' , ενω η Σεληνη του ειναι στις 01 μοιρες 45' του Υδροχοου
Ακης Αντωνίου
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο παρακαλώ. Η ημερομηνία γένησσης είναι 23/8/1978 και ώρα 11 το βράδυ στην Αθήνα . Ευχαριστώ
Γεια σας!! Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου!Γεννήθηκα στις 22/07/1985 στις 15.20 ώρα Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς μέχρι στιγμής οι απόψεις διαφέρουν και έτσι δε ξέρω αν είναι Σκορπιός ή Τοξότης. Δε ξέρω βέβαια αν βοηθάει, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι Τοξότης. Ελπίζω να με διαφωτίσετε σχετικά με το θέμα αυτό, γιατί με απασχολεί αρκετά. Ευχαριστώ πολύ!
Αγαπητη divina o ωροσκοπος σας ειναι Ταυρος στις 09 μοιρες 47' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 10 μοιρες 49 του Ταυρου επισης.
Αγαπητη Μαργαριτα. Ο Ωροσκοπος σου ειναι Σκορπιος στις 15 μοιρες 27' ενω η Σεληνη σου ειναι στις 27 μοιρες 11' της Παρθενου.
Παρακαλώ πολύ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 20 Μαρτίου 1982 στις 04:00 στη Νάουσσα Ημαθίας. Σας ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας!
Γεννήθηκα στις 30.09.1978, στις 01:45, στην Αθήνα. Μπορείτε να μου πείτε τον ωροσκόπο μου;
Γεννήθηκα στις 17 Νοεμβρίου 1983 στις 15:00 στο Μαντσεστερ Η.Π.Α. Ποιοσς είναι ο ωροσκόπος μου