Το ότι θα πέσεις είναι δεδομένο. Είτε επειδή θα σε ρίξουν, είτε επειδή θα γλυστρίσεις.
Το ζήτημα είναι αν θα ξανασηκωθείς και θα συνεχίσεις, γιατί θες να δεις τη θέα :bigsmile:
Printable View
Α οχι δεδομενο δεν ειναι τιποτα σ αυτη τη ζωη! Μπορει και να μη πεσεις! Επισης μπορει στο δρομο να βρεις μια ωραια σπηλια και να πεις βρε αδερφε μ αρεσει αυτη η σπηλια τι να τη κανω τη κορφη μια χαρα ειμαι και δω...θα τη δω απ τη τηλεοραση...:nuts::nuts::nuts:
Μπορει να γινει κι αυτο που λες το πιο συχνο φαινομενο...Μπορει επισης να πεσεις απλα και να ξανασηκωθεις ή να τσακιστεις και να πας στην εντατικη και μεχρι να γινεις καλα φεξε Μαη να φας τριφυλλι...Μπορει να φτασεις στη κορφη και να πεσεις τερμα κατω επειδη τυφλωθηκες απ την ομορφια του τοπιου ή κι απ τον ηλιο μπορει ομως και τελευταια στιγμη να βρεις κατι να πιαστεις και να μη χρειαστει πολυς κοπος για να ξαναανεβεις....(γυαλια ηλιου απαραιτητα), να σε απαγαγουν εξωγηινοι κτλ κτλ:nuts::nuts::nuts:
Γενικα ολα τα σεναρια παιζουν στη ζωη...κι ολα αυτα για την αναβαση στο βουνο...φαντασου για ολα τα αλλα!:laugh::laugh::laugh:
Οφ τοπικ I know συγχωρεστε μας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::love:
ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Κ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?
:unsure:
Γεια σας παιδιά!:bigsmile:
Λιονταρίνα με Σκορπιό (ωροσκόπο), σελήνη στον Κριό και ¶ρη επίσης στον Σκορπιό...αλλά νταξ...με σώζει αυτή η Αφροδίτη στον Καρκίνο!!Πάλι καλάα...:laugh::toung:
Mήπως να σταματούσαμε αυτό το off topic που παρατηρείται από χτες? Το θέμα άλλωστε έχει λήξει, οπότε μην το ανακυκλώνουμε.
Για να επανέλθουμε, γιατί τα ζώδια της Γης είμαστε λιγότερα?
Μήπως παραείμαστε προσγειωμένα και δεν συμμετέχουμε στην αυτοπαρουσίαση μας; Ε;:weird:
Σκορπιός με ωροσκόπο καρκίνο... πολύ νερό και πολύ γκρίνια :embarrest