Ο Ωροσκοπος σας ειναι Λεων στις 10 μοιρες και29 ΄ενω η Σεληνη σας ειναι στον Υδροχοο στις 5 μοιρες και 43'
Ακης Αντωνιου
Printable View
Ο Ωροσκοπος σας ειναι Λεων στις 10 μοιρες και29 ΄ενω η Σεληνη σας ειναι στον Υδροχοο στις 5 μοιρες και 43'
Ακης Αντωνιου
20/2/1978
00:20
Ελλαδα, Αθηνα
Αγαπητό μέλος marthara
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα (γιατί λέτε μόνο "Ελλάδα"), ο Ωροσκόπος σας είναι στις 16 μοίρες 58' του Σκορπιού. Η Σελήνη σας είναι στις 25 μοίρες Καρκίνου 34'.
Αν έχετε γεννηθεί σε άλλη πόλη, ξαναγράψτε μου, γιατί ο Ωροσκόπος θα είναι σε άλλη μοίρα. Ωστόσο, νομίζω να παραμένει στον Σκορπιό. Πρέπει να το υπολογίσω.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
γεια και από εμένα..
Γεννήθηκα 12/5/1980 και ώρα 23:10, στην Αθήνα
Ευχαριστώ!!!
Ο ωροκοπος σας ειναι στις 27 μοιρες και 29 ΄του Τοξοτη ενω η Σεληνη σας ειναι στις 29 μοιρες και 14' Κριου.
Ακης Αντωνιου
Sas Parakalo Na Mou Vreite Ton Oroskopo, Exontas Gennhthei Sto Didimoteixo Evrou Stis 06:30.eyxaristo.a!jexasa Hmeromhnia Kai Etos.26 Maiou Toy 1976.
Κουμπάκι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και διόρθωσε σε παρακαλώ το κείμενο γράφοντας ελληνικά. Κείμενα που γράφονται με greeglish υπάρχει όρος να μην απαντιούνται ή αν αυτό γίνει εκ παραδρομής θα διαγράφεται ερώτηση και απάντηση.Quote:
Originally Posted by marie
Κ.Αντωνιου,σας ευχαριστω για την ευρεση ωροσκοπου και σεληνης.soniaD
Λευκωσια Κυπρου
14 Σεπτεμβριος 2005 14:53
Σε ευχαριστώ πολύ Λιλιαν αλλά έχω κάνει λάθος την ώρα γέννησης είναι 2.30 π.μ.Quote:
Originally Posted by Λίλιαν Σίμου
Συγνώμη για την ταλαιπωρία, μήπως είναι εύκολο να βρούμε τον σωστό.
Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων,
Αnak