καλημερα,
πως μπορω να βρω το ΜΡ Αφροδιτης Δια στον χαρτη μου?11 Σεπτεμβριου 1978 3.05 πμ Αθηνα
Ευχαριστω
Printable View
καλημερα,
πως μπορω να βρω το ΜΡ Αφροδιτης Δια στον χαρτη μου?11 Σεπτεμβριου 1978 3.05 πμ Αθηνα
Ευχαριστω
για εμενα το αρθρο ηταν απλα μια αποδειξη της εγκυροτητας της αστρολογιας,επεσε εντελως μεσα οσο αναφορα εμενα τουλαχιστον...θα μπορουσατε να βρειτε τον Εq εδω??19.09.99 θεσσαλονικη αν χρειαζεστε τον τοπο ωρα 00:20.ευχαριστω εκ των προτερων
διορθωση!!19.10.99!!
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε που βρισκεται ο eq. σε: 26/7/1985, 9.45πμ, αθηνα κ 17/9/1982, 6.30πμ, αθηνα.
επισης (ελπιζω να μπορω να το ρωτησω σε αυτο το forum) επειδη δεν καταλαβαινω απο χαρτες κλπ να μου πειτε εσεις τις θεσεις των πλανητων για 17/9/1982, 6.30πμ, αθηνα.
ευχαριστω πολυ.
Καλησπέρα!
θα ήθελα να μου βγάλετε ολοκληρωμένο αστρολογικό χάρτη!
γεννήθηκα στισ 12-08-1984 ώρα 20.00 το βράδυ στον πειραία.
ευχαριστώ εκ των προταίρων..:bigsmile:
Αγαπητή sexy,Quote:
με την σειρα μου και εγω θα ηθελα τα φωτα σας ειμαι γεννημενη στην κερκυρα της 9-11-1967 της 12.30 το μεσημερη θα μου πειτε που ειναι ο eg
φαντάζομαι εννοείς τον Equal Ascendant; Αν ναι, βρίσκεται στις 12 μοίρες και 39 λεπτά του Υδροχόου και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή Rilena,Quote:
Χρόνια Πολλά - Χρίστος Ανέστη.
Θα ήθελα να μάθω τον Κλήρο Γάμου & τον equal ascendant και η Μαύρη Σελήνη (ζώδια και οίκους).
Είμαι γεννημένη Αθήνα 10.09.75 ώρα 11:30 και για άτομο γεννημένο Καλαμάτα 27.12.69 ώρα 12:00
Σας ευχαριστώ θερμά!!!
για την ημερομηνία 10/9/75 (11:30 π.μ.):
ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 08 λεπτά του Καρκίνου
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 22 μοίρες και 23 λεπτά του Σκορπιού και στον 1ο οίκο
η Μαύρη Σελήνη βρίσκεται στις 24 μοίρες και 17 λεπτά των Ιχθύων και στον 5ο οίκο.
για την ημερομηνία 27/12/69 (12:00 μ.μ.):
ο Κλήρος γάμου βρίσκεται στις 24 μοίρες και 17 λεπτά του Τοξότη
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 27 μοίρες και 38 λεπτά των Ιχθύων και στον 1ο οίκο
η Μαύρη Σελήνη στις 02 μοίρες και 15 λεπτά του Λέοντα και στον 5ο οίκο.
Αγαπητή katkout,Quote:
καλημερα,
Ευχαριστω
το μεσοδιάστημα Αφροδίτης-Δία βρίσκεται στις 17 μοίρες και 12 λεπτά της Παρθένου, στην ίδια μοίρα δηλαδή που βρίσκεται και ο Ήλιος σου (στον 3ο οίκο).
Αγαπητή Toksotaki,Quote:
για εμενα το αρθρο ηταν απλα μια αποδειξη της εγκυροτητας της αστρολογιας,επεσε εντελως μεσα οσο αναφορα εμενα τουλαχιστον...θα μπορουσατε να βρειτε τον Εq εδω??19.09.99 θεσσαλονικη αν χρειαζεστε τον τοπο ωρα 00:20.ευχαριστω εκ των προτερων
διορθωση!!19.10.99!!
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 09 μοίρες και 03 λεπτά του Καρκίνου και στον 12ο οίκο.
Αγαπητή roulini260785,
για την ημερομηνία 26/7/85, ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 07 μοίρες και 10 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο.
για την ημερομηνία 17/9/82, ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 10 μοίρες και 28 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο.
Οι υπόλοιπες θέσεις πλανητών είναι οι εξής:
Σελήνη: 19°13'36'' Παρθένου (1ος οίκος)
Ήλιος: 23°55'14'' Παρθένου (1ος οίκος)
Ερμής: 17°14'42'' Ζυγού (2ος οίκος)
Αφροδίτη: 11°26'43'' Παρθένου (12ος οίκος)
Αρης: 28°01'20'' Σκορπιού (3ος οίκος)
Δίας: 08°54'50'' Σκορπιού (2ος οίκος)
Κρόνος: 21°24'11'' Ζυγού (2ος οίκος)
Ουρανός: 01°12'50'' Τοξότη (3ος οίκος)
Ποσειδώνας: 24°18'28'' Τοξότη (4ος οίκος)
Πλούτωνας: 25°34'14'' Ζυγού (2ος οίκος)
Χείρων: 27°37'04'' Ταύρου (ανάδρομος) (9ος οίκος)
Εστία: 11°03'12'' Υδροχόου (ανάδρομη) (5ος οίκος)
Παλλάδα: 03°45'27'' Σκορπιού (2ος οίκος)
Ήρα: 26°36'08'' Τοξότη (4ος οίκος)
Δήμητρα: 28°19'07'' Σκορπιού (3ος οίκος)
Βόρειος Δεσμός: 10°30'08'' Καρκίνου (ανάδρομος)
Νότιος Δεσμός: 10°30'08'' Αιγόκερω (ανάδρομος) (4ος οίκος)
Vx: 19°30'29'' Υδροχόου (6ος οίκος)
Μαύρη Σελήνη: 09°48' Αιγόκερω (4ος οίκος)
Αγαπητή smaragdenios_pinakas,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Πώς μπορώ να βρώ την Ήρα?
1)την δική μου
ημ/νια γεννήσεως μου: 25/06/75
ώρα: 03:00
τόπος: Αθήνα
2) του συζύγου μου
ημ/νια γεννήσεως μου: 2/11/72
ώρα: 00:00
Ευχαριστώ για την απάντηση
Γεννηθηκα 12/04/1966 , στις 10:00 π.μ, ημερα Τριτη, στην Αθηνα. Θα ηθελα να μαθω την θεση των πλανητων και της Σεληνης καθως και σε ποιους οικους ειναι;
Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω για τη θέση της κορυφής-Vertex για τις 29 4 87 στις 8 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης κ για τις 12 12 85 στις 12.30 το μεσημέρι Αθήνα..Ευχαριστώ πολύ!!!!!:love: :bigsmile:
Η θεση του Εq στον καρκινο πως μπορει να ειναι στον 12 οικο στην ημερομηνια που σας εδωσα?!Αφου αυτο το ατομο που εδωσα τα στοιχεια του εχει ωροσκοπο καρκινο,καρκινο στον 1 οικο,μεσα απο εδω βρηκα τον ωροσκοπο της(00:20)θεσσαλονικη 19 Οκτωμβριου 1999.Αρα που ειναι ο Eq της???:weird:
ποια ειναι η θεση του ευρηκα,του μιδα,κληρου του θανατου,γαμου στον γενεθλιο μου??17 12 90 20:40 Αθηνα
Ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 09 μοίρες και 03 λεπτά του Καρκίνου και στον 12ο οίκο, όπως ανέφερα και παραπάνω... ο ωροσκόπος του προσώπου βρίσκεται στις 26 μοίρες και 50 λεπτά του Καρκίνου, πράγμα που σημαίνει ότι ο Καρκίνος είναι εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 12ο οίκο (η ακμή του είναι στους Διδύμους).
Αγαπητή cindyk_ath,Quote:
Πώς μπορώ να βρώ την Ήρα?
1)την δική μου
ημ/νια γεννήσεως μου: 25/06/75
ώρα: 03:00
2) του συζύγου μου
ημ/νια γεννήσεως μου: 2/11/72
ώρα: 00:00
Ευχαριστώ για την απάντηση
στον δικό σας χάρτη, η Ήρα βρίσκεται στις 29 μοίρες και 24 λεπτά των Διδύμων και στον 2ο οίκο.
στον χάρτη του συζύγου σας, η Ήρα βρίσκεται στις 12 μοίρες και 55 λεπτά του Σκορπιού και στον 4ο οίκο.
Αγαπητή marian_music,Quote:
Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω για τη θέση της κορυφής-Vertex για τις 29 4 87 στις 8 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης κ για τις 12 12 85 στις 12.30 το μεσημέρι Αθήνα..Ευχαριστώ πολύ!!!!!
για την πρώτη ημερομηνία, η Κορυφή βρίσκεται στην 01 μοίρα και 29 λεπτά του Σκορπιού και στον 6ο οίκο.
για την δεύτερη ημερομηνία, η Κορυφή βρίσκεται στις 24 μοίρες και 36 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
Αγαπητή ΡΟΥΜΠΙΝΙ,Quote:
Γεννηθηκα 12/04/1966 , στις 10:00 π.μ, ημερα Τριτη, στην Αθηνα. Θα ηθελα να μαθω την θεση των πλανητων και της Σεληνης καθως και σε ποιους οικους ειναι;
μπορείτε να δείτε τον χάρτη σας εδώ.
Αγαπητή Toksotaki,
ο Μίδας βρίσκεται στις 02 μοίρες και 09 λεπτά των Διδύμων (ανάδρομος)
ο Κλήρος Θανάτου βρίσκεται στις 12 μοίρες και 48 λεπτά του Ζυγού
ο Κληρος Γάμου στις 16 μοίρες και 06 λεπτά της Παρθένου.
Καλημέρα σας,:)
μήπως θα μπορούσα και εγώ να μάθω άν έχω φιγούρα yod στον χάρτη μου και πώς ερμηνεύεται??αν είναι εύκολο.... 4 Μαϊου 1977 Μυτιλήνη 13:30μ.μ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..;) ;) ;) ;)
Aγαπητή Ταυρίνα,
σε αυτή την στήλη μπορούν να σας ενημερώσουν για τις όψεις του χάρτη σας, στην προκειμενη της όψης yod.
Σχετικά με την ερμηνεία όμως θα πρέπει με τα στοιχεία της όψης εφόσον υφίσταται στον χάρτη σας είτε να απευθυνθείτε στην στήλη οι Εραστές της αστρολογίας είτε στην στήλη των αστρολόγων μας.
Φιλικά,
Φωτεινή
Πώς μπορώ να βρώ τη θέση του Cupido στο χάρτη μου?Γεννήθηκα 15/12/88 στην Κοζάνη...
Σας ευχαριστω πολυ:cheesy: κατι ακομα θα μπορουσατε να βρειτε την θεση της λιλιθ και τους πλανητες με τους οποιους ερχεται σε επαφη;;17.12.90 20:40 Αθηνα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΩ ΥΟD ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 12/5/80 03.50 ΠΜ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλημέρα.Πρώτη φορά παίρνω το θάρρος να γράψω σε κάποιο forum οπότε παρακαλώ ας είστε επιεικείς μαζί μου.Θα θέσω το ερώτημα και αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει , γιατί ακόμα στην ηλικία των 38 χρονών νιώθω ένα διχασμό προσωπικότητας. Εχω γεννηθεί στις 22 Δεκεμβρίου του 1969 και ώρα 01:15 το πρωί. Μέχρι τώρα πίστευα ότι ήμουν Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό ο οποίος συνδιασμός "Σχέση Ηλίου - Ωροσκοπου" μου ταιριάζει και απόλυτα.Οταν ζητήσω στην ενότητα "Τι ζώδιο είστε" μου απαντάει Αιγόκερως αλλά όταν ζητήσω την αναλύση του χάρτη μου μου βγάζει ότι είμαι Τόξοτης με ωροσκόπο Ζυγό.Μπορεί κάποιος να με ξεμπερδέψει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ντέμη
Ευχαριστώ Φωτεινή για την άμμεση απάντηση αλλά μιλάω για τον υπολογισμό του χάρτη στην ενότητα Γνώση και διασκέδαση.Οσες φορές το έχω αναζήτησει μου βγάζει Τοξότης στις 29.56 μοίρες.Μπορεί σε κάποια άλλη ενότητα να βρώ τον σωστό μου χάρτη? Αν ξέρεις βοήθησε με γιατί έχω ψιλοχαθεί ψάχνοντας!!
Ντέμη
Αγαπητή DEMMYLI,
Σύμφωνα με τα 2 αστρολογικά προγράμματα που έχουμε αλλά και σύμφωνα με την εφαρμογή του MyHoroscope, ο Ήλιος σου βρίσκεται στις 29 μοίρες και 56 λεπτά του Τοξότη και ο ωροσκόπος σου στις 10 μοίρες και 25 λεπτά του Ζυγού.
Βρίσκεσαι ακριβώς πάνω στην αλλαγή ζωδίου και σίγουρα σε επίπεδο ερμηνείας του χάρτη σου, θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω.
Σου παραθέτω τον χάρτη σου και από τα δύο αστρολογικά προγράμματα.
Αστρολογικός χάρτης 1ου προγράμματος
Αστρολογικός χάρτης 2ου προγράμματος
Αγαπητή elinor,
αν μου πεις και ακριβή ώρα γέννησης, θα μπορέσω να σου παραθέσω και την θέση του Cupido (σε οίκο). Ως προς την ζωδιακή θέση, βρίσκεται στις 18 μοίρες και 32 λεπτά του Σκορπιού.
Αγαπητή Toksotaki,
οι όψεις που σχηματίζει η Μαύρη Σελήνη είναι οι εξής:
Τρίγωνο με Δία και Ωροσκόπο
Ενάμισυ τετράγωνο με Μεσουράνημα
Χιαστί με Εστία
Σύνοδο με Ήρα
καλισπερα...πρωτη φορα γραφω,ειμαι καινουριο μελος!!κ θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις!!το αγορι μου εχει γεννηθει 5/2/1988 κ ωρα 3:30 π.μ.,στην Αθηνα! ποιο ειναι το ωροσκοπιο του? κ ολα τα συναφη?
εχω γεννηθει 28/5/1987 κ ωρα 11:30 π.μ.,στην Αθηνα! ποιο ειναι το ωροσκοπιο μου? κ ολα τα συναφη?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ι ΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ??17 12 90 Αθηνα 20:40 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ο Μίδας βρίσκεται στον 10ο οίκο σου. Από πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα, παρατηρώ ότι σχηματίζει τις εξής όψεις:
Εξάγωνο με τον Κλήρο της Τύχης (με ανοχή 3 μοιρών)
Τετράγωνο με την ακμή του 2ου οίκου σου (1 μοίρα ανοχή)
Εξάγωνο με τον Νότιο Δεσμό (οριακά)
Χιαστί με την ακμή του 4ου οίκου σου
Τρίγωνο ακριβείας με τη Σελήνη
Τρίγωνο με την Αφροδίτη (ανοχή 4 μοίρες)
Τρίγωνο με το Βέρτεξ (ανοχή 6 μοίρες)
Εξάγωνο με την ακμή του 8ου οίκου σου.
Αγαπητή gemini_87,
σου παραθέτω τους γενέθλιους χάρτες και τα συναφή :bigsmile:
γενέθλιος χάρτης δικός σου
γενέθλιος χάρτης αγοριού σου
KAI TI SHMAINOYN OLA AYTA den katalava :sad2: :cry:
Παρακαλώ να συμμορφωθείτε προς τους όρους χρησης, τους οποιους αποδεχτήκατε και που δεν επιτρέπουν την χρηση των greeklish. Επίσης, θα παρακαλούσα να μην γράφετε με κεφαλαία!:toung: :toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
Ευχαριστώ για την κατανόηση:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Σ'ευχαριστω πολυ!! Αλλα...δεν καταλαβαινω τιποτα...μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις?Αν μπορεις....με καποιο τροπο!! Ευχαριστω κ παλι!!
Εννοείς ότι δεν καταλαβαίνεις τι δείχνει ο χάρτης σου;
Αν αυτό εννοείς, θα πρέπει να διαβάσεις κάποια άρθρα για αρχή προκειμένου να αντιληφθείς τι βλέπεις στον γενέθλιο χάρτη σου.
Ξεκίνησε με τους Πλανήτες και Πλανητοειδείς
και τα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων.
Ένα βήμα κάθε φορά με υπομονή:bigsmile:
οκ...για αρχη θα διαβασω αυτα τα κειμενα...αλλα εμενα η ερωτηση μου ηταν τα ωροσκοπια,εμενα κ του αγοριου μου...κ αν ταιριαζανε θα ηθελα να μαθω!!:cry:
Ζήτησες ξεχωριστά δύο γενέθλιους χάρτες, ενώ ήθελες την συναστρία σας. Αλλά και μόλις πάρεις τη συναστρία, θα πρέπει και πάλι να αποκτήσεις κάποιες βασικές γνώσεις προκειμένου να την κατανοήσεις.
Ξεκίνα με αυτά τα άρθρα και δώσε τα στοιχεία σας στην παρούσα ενότητα ζητώντας έναν χάρτη συναστριας!:bigsmile:
Ελπίζω να βοήθησα:bigsmile:
Στη συγκεκριμένη ενότητα δε γίνεται ανάλυση χαρτών, αλλά ούτε συναστρίας.
Για κάτι τέτοιο μπορείς να κοιτάξεις τις εφαρμογές του σάιτ με τη συναστρία ή να απευθυνθείς σε κάποιον αστρολόγο της αρεσκείας σου.
απλα...το μονο που θελω τωρα,ειναι να μαθω τα ωροσκοπια μας...ολα τα αλλα θα τα διαβασω,κ με τιν δικη σου βοηθεια,θα μπορεσω να βγαλω μια ακρη!!
Αλλα προς το παρον...μονο τα ωροσκοπια!!:sad2: :sad: :sad2: