Re: Παρόντες και παρούσες...
Να 'μαι κι εγώ!!!
ΠΑΑΡΩΩΩΩΝ! (να βαρέσω προσοχή ή αρκεί κι αυτό; ) :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
elessaar
Να 'μαι κι εγώ!!!
ΠΑΑΡΩΩΩΩΝ! (να βαρέσω προσοχή ή αρκεί κι αυτό; ) :bigsmile:
Βάρα, βάρα!!! :toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Παραπονιαρα μου εσυ ....... Ορμα Κουκακι ..... Καθε φορα που θα ανοιγεις την Ιστοσελιδα του site σκεψου οτι μπαινεις σε εναν αλλο κοσμο ρε.... Μην μασας και ας σου την λενε .. Κανενας δεν μας κοβει τα φτερα αν πρωτα εμεις δεν τα εχουμε κολλησει με κολα υΗυ . Απαξ και τα εχουμε κολλησει γερα δεν μας τα κοβει κανεις ρε συ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να σε δω να γραφεις ... ελα ... παμε .. :bigsmile:
Και αφου εμαθες πως να χειριζεσαι το ιντερνετ τα υπολοιπα θα γινουν παιχνιδι ρε
ωραια τα λες αλλα ρωτα και μενα,ενα νηπιο ημουν και ειμαι , που μπηκε στην ταξη να μαθω τραγουδακια και εσεις με μαλωσατε γιατι δεν ηξερα την προπαιδεια !!!! Αγαπητε μου δεν ειμαι παραπονιαρα [αυτο ειναι χαρακτηριστικο του δικου σου ζωδιου]πεισματαρα ειμαι !!!!!!
Τα δεοντα σου στελνω[χαιρετισματα] και τα χρονια μου πολλα
Με αγαπη Δεσποινα
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ
ωραια τα λες αλλα ρωτα και μενα,ενα νηπιο ημουν και ειμαι , που μπηκε στην ταξη να μαθω τραγουδακια και εσεις με μαλωσατε γιατι δεν ηξερα την προπαιδεια !!!! Αγαπητε μου δεν ειμαι παραπονιαρα [αυτο ειναι χαρακτηριστικο του δικου σου ζωδιου]πεισματαρα ειμαι !!!!!!
Τα δεοντα σου στελνω[χαιρετισματα] και τα χρονια μου πολλα
Με αγαπη Δεσποινα
1Χ2 =2 2Χ2=4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΑΝΑ ΔΥΟ
Kαι που να δεις τον ωροσκοπο μου !!!!! γρρρρρρρρρρρρρ :laugh:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
1Χ2 =2 2Χ2=4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΑΝΑ ΔΥΟ
Kαι που να δεις τον ωροσκοπο μου !!!!! γρρρρρρρρρρρρρ :laugh:
πλαθω κουλουρακια με τα δυο χερακια ο φουρνος θα τα ψησει και ο κοσμος θα μυρισει!!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγα τον ωροσκοπο που εχεις !Αν δεις τον δικο μου θα καταλαβεις .....
Με αγαπη [μερες που ειναι]Κουκακι
Σας βρηκα::nana1::nana1:παρουσα και καταιδρωμενη!!!!!!!
Nα 'μαι και εγώ.
Το ξέρω ότι σας έλειψα αλλά πλέον θα πάρετε γερές δόσεις!!!:nuts:
Γεια σας και απο μένα!!!!!!!!!!! και απο το συννεφιασμένο σήμερα Ηράκλειο Κρήτης!
Δεν μπορώ να μπαίνω καθημερινά στο site λόγω δουλειάς....αν και θα το ήθελα...πολλά φιλιά απο το πιο ταλαιπωρημένο ζυγάκι του κόσμου.!!!!!!:clapping:
Dell Piero... Παρούσα!!! Απλά δεν πιστεύω να πειράζει που έχω κάτι δουλίτσες και δεν μπορώ να μπαίνω συχνά, ε Dell Piero;