Καλησπέρα, δεν είμαι νέο μέλος, μπαίνω περίπου δύο χρόνια στο my horoscope αλλά απλώς διαβάζω, δεν συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί δεν έχω εξοικειωθεί με την περιήγηση στο χώρο του site δυστυχώς..
Printable View
Καλησπέρα, δεν είμαι νέο μέλος, μπαίνω περίπου δύο χρόνια στο my horoscope αλλά απλώς διαβάζω, δεν συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί δεν έχω εξοικειωθεί με την περιήγηση στο χώρο του site δυστυχώς..
Γεια σας παιδια, ειμαι παλια αναγνωστρια αλλα δεν εχω τι να πω απλως ενημερωνομαι. :cool:
Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Ελένη και σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο. Δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά θα θελα να μάθω όσα περισσότερα γίνεται. :)
γεια σας παιδια:D
ειμαι εδω και 3 χρονια στο σαιτ αλλα δεν εχω συμμετασχει ακομα σε καποιο τοπικ , παντως το σαιτ ειναι οτι καλυτερο:love:
καλησπέρα το θέμα της ερώτησης μου είναι για πρόβλεψη το ηλιακό τόξο τι μας προβλέπει;
Γεια σας!!! Καλως σας βρηκαααα
Γιασας και χαρας σας, Αναστασιος απο Καρυστο, πρωταρης στο ιντερνετ, παλιος στην ζωη πανω απο 60 μαιδες μετραω , πιο πολλυ μα αρεση η πρακτικη φιλοσοφια ,για τηνασρτολογ δε ξερω πολλα πραγματα και θελω να μαθω, θα σας παρακολουθω ,ευχαριστω που με δεχτηκατε.
Καλως ηρθες στο σαιτ.Μπορείς να αναζητησεις πολλά θεματα τοσο παλιά να διαβάσεις, οσο και τις τρεχουσες ενημερωσεις θα βρείς πολύ ενδιαφεροντα πραγματα:)
Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι που σας βρήκα. :)
:)Καλώς ηρθες!!:D