καλησπεραααα..καλως σας βρηκαα :)
Printable View
καλησπεραααα..καλως σας βρηκαα :)
Καλησπέρα σε όλους!!!:)
Καλησπέρα σε όλους σας! Θα ήθελα να γράψω μια φράση του Ρονσάρ, που διάβασα παλαιότερα σε ένα βιβλίο και ήταν η αρχή να "ψαχτώ" με την αστρολογία....Από το βιβλίο " ΤΟ Μοναστήρι της Πάρμας": "Όταν η εσπέρα φτάνει σκοτεινιάζοντας τα μάτια, εγώ, από το μέλλον έκθαμβος, κοιτώ τα ουράνια πλάτια, όπου ο Θεός με ξάστερα σημεία έχει γραμμένα του κάθε πλάσματος τις τύχες και τα πεπρωμένα. Γιατί από τα βάθη του ουρανού ο Θεός κοιτώντας κάτου δείχνει το δρόμο από οίκτο κάποτε στα πλάσματά του με τη δική του τη γραφή, με άστρινα διαμάντια, προλέγοντάς μας τα καλά μα και τα ενάντια. Όμως οι άνθρωποι φορτωμένοι θάνατο και γη, περιφρονούν και δε διαβάζουν τούτη τη γραφή"! Καλά να περνάτε φίλοι μου...
Γεια σας θελω να μαθω τον όρο σκοπό μ
Καλησπέρα με λένε Ασπασία και είπα να πώ ένα γειά
Είμαι καρκινός με ωροσκ σκορπιο , ζοριστηκα παρα πολυ τα τελευταια 3 χρονια , θα θελα να ρωτησω εαν θα συνεχισει να με καταβάλει τοσο εντονα ο Κρονος στον τοξοτη οσο ο σκορπιος μιας που εχω σεληνη δια ουρανο κ ποσειδωνα στον τοξοτη!! Εαν είναι ευκολο να μου απαντήσει κάποιος γνώστης!! Ευχαριστώ!
ειστε φοβεροι ..μπραβο παιδια σας διαβαζω και χαιρομαι που υπαρχετε...!!:love:
Γεια χαρά! καλώς σας βρήκα!
Kαλησπέρα και απο εμενα !
Χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας .
Ειμαι πιο παλια εδω μεσα ποτε ομως δεν μπηκα στην παρεα να πω ενα Γεια ! Ντροπη μου πραγματικα !!! Πολυ ωραιο το σαιτ και συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα!!!
Να ειμαστε ολοι καλα
και να ριχνετε παντα μια ματια στον ουρανο πριν κοιμηθειτε ! ;)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.