-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
altec37
Δεν θα καιγομουν για κανεναν και για τιποτα....μεγαλα λογια Ιχθυων χαχαχαχ
Όχι μεγάλα λόγια! Κλασικό ψάρι :toung:
-
Στην φαση που περναω ουτε τα μεγαλα λογια με σωζουν :laugh:
-
καλησπερα ειμαι και εγω καινουργιο μελος σε αυτο το site. λιγα πραγματα που προλαβα να δω στο site μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλα οσον αφορα σε αναλυση και πολυ κατατοπιστικο. συγχαριτηρια γί'αυτη την δουλεια παιδια.................................. :horoscope:
α και κατι αλλο ΚΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΟΡΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ να εχουμε ολοι........(εχει μπει ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ)............με υγεια πανω απο ολα και ολα ερχονται στην ζωη μας..........................................:x mas-smiley-017: :icon_cool:
-
Ετσι ακριβως,την υγεια μας να εχουμε!!!!
Καλως ηρθες.
-
-
Quote:
Originally Posted by
aristotle
καλημερα!!!!!!!!!
Καλημέρα και σε εσένα! Καλώς ήρθες στο :horoscope:
Καλή περιήγηση :bigsmile:
-
καλημερα σε ολους!!! επισκεπτομαι πολυ συχνα την σελιδα, την βρισκω πολυ ενδιαφερουσα και επειδη με γοητευει η αστρολογια καποια στιγμη θα ηθελα να κανω και σε σπουδες πανω σαυτην!!! μεχρι τοτε μαθαινω πολλα απο εδω και γιαυτο σας ευχαριστω ολους!!!
-
Quote:
Originally Posted by
maaria
καλημερα σε ολους!!! επισκεπτομαι πολυ συχνα την σελιδα, την βρισκω πολυ ενδιαφερουσα και επειδη με γοητευει η αστρολογια καποια στιγμη θα ηθελα να κανω και σε σπουδες πανω σαυτην!!! μεχρι τοτε μαθαινω πολλα απο εδω και γιαυτο σας ευχαριστω ολους!!!
Kαλωσορισες Maaria στο :horoscope:
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!
:xmas-smiley-032:
-
Καλησπέρα σε όλους. Σας παρακολουθώ από καιρό και πιστεύω πως έχετε κάνει αξιόλογη δουλειά μέχρι τώρα. Μπήκα στην παρέα σας για περισσότερη ανταλλαγή απόψεων στο θέμα που μας ιντριγκάρει. Καλώς με βρήκατε λοιπόν.
-
Καλώς ήρθες Ανδρόνικε! Περιμένουμε με χαρά τις απόψεις σου:bigsmile:
:welcome::Holly2:
-
καλησπερα ειμαι η σοφια και το site σας με βοηθησε πολυ να ασχοληθω περισσοτερο με την αστρολογια, εχετε ωραια θέματα και πολλα συγχαρητηρια στον διαχειριστη
-
Καλησπέρα σε ολούς!!! :bigsmile::huh:
Ύπαρχει κάποιο θέμα σχετικά με τον 9ο οίκο και τους πλανήτες?
Τα φώτα σας θέλω παρακαλώ..!!!:bigsmile:
-
Αναζητησούλα πάνω δεξιά;
http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%EA%EF%FD.html
Και άλλα θα υπάρχουν. Όλα σχεδόν υπάρχουν εδώ μέσα
-
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!:bigsmile:
Το εχω διαβάσει το θέμα αυτο αλλα δεν με εχει καλύψει 100%,ήθελα να μάθω για αφροδίτη & πλούτωνα στον 9ο
Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι!!
Καλη συνέχεια!!:cheesy:
-
καλημέρα και καλώς σας βρήκα
-
Quote:
Originally Posted by
anemossssss
καλημέρα και καλώς σας βρήκα
καλημερα και σε εσενα!
καλως ηρθες στο πιο εγκυρο αστρολογικο σαιτ
επισης το καλυτερο:bigsmile:
και το μεγαλυτερο:bigsmile:
και το πιο αγαπησιαρικο σε ολο τον ντουνια!!!
κουκι:xmas-smiley-032:
-
Quote:
Originally Posted by
sofia_zygos
καλησπερα ειμαι η σοφια και το site σας με βοηθησε πολυ να ασχοληθω περισσοτερο με την αστρολογια, εχετε ωραια θέματα και πολλα συγχαρητηρια στον διαχειριστη
καλωσορισες Σοφια στο :horoscope:
ευχομαι καλη συνεχεια
:icon_wink:
-
Γεια σας!
Ελπίζω να μάθω χρήσιμες πληροφορίες στο site σας για την αστρολογία. Είναι ένας τρόπος αυτογνωσίας...
-
Quote:
Originally Posted by
ToxotisG
Γεια σας!
Ελπίζω να μάθω χρήσιμες πληροφορίες στο site σας για την αστρολογία. Είναι ένας τρόπος αυτογνωσίας...
καλως ορισες Τοξοτινα:bigsmile:
καλη πλοηγηση λοιπον στο πιο εγκυρο αστρολογικο σαιτ!!
-
Καλησπέρα σε όλους!!!! Πολύ όμορφο το φόρουμ!!!Έχω ελάχιστες γνώσεις επί του θέματος, και γι' αυτό πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά.
-
καλησπερα απο την θαλασσινη. σαν νησιωτησα εχω πολλες επαφες με τα αστρα και τους πλανητες στον καθαρο και ξαστερο ορειζοντα του πελαγους -στο χωρο που μεγαλωσα και αγαπησα - απο παιδι την ενασχοληση με τα μυστικα των ' φωτων και των πλανητων. 'αστρολογια η δυναμη στα χερια των ανθρωπων. καλως σας βρηκα φιλους και συνοδοιπορους στο απεραντο - μαγευτικο συμπαν.
-
Quote:
Originally Posted by
thallasinh
καλησπερα απο την θαλασσινη. σαν νησιωτησα εχω πολλες επαφες με τα αστρα και τους πλανητες στον καθαρο και ξαστερο ορειζοντα του πελαγους -στο χωρο που μεγαλωσα και αγαπησα - απο παιδι την ενασχοληση με τα μυστικα των ' φωτων και των πλανητων. 'αστρολογια η δυναμη στα χερια των ανθρωπων. καλως σας βρηκα φιλους και συνοδοιπορους στο απεραντο - μαγευτικο συμπαν.
Καλώς σε βρήκαμε θαλασσινή! Μας τα είπες με την αύρα του πελάγους και μας νότισε η αλμύρα κανονικά. Σε ευχαριστούμε για την θαλασσί σου είσοδο. Έχει πολλά να μάθεις σε αυτόν τον βυθό. Απλώσου! :cheesy: :horoscope:
-
-
Quote:
Originally Posted by
nikimelitzanes
Καλησπέρα σε όλους!!!! Πολύ όμορφο το φόρουμ!!!Έχω ελάχιστες γνώσεις επί του θέματος, και γι' αυτό πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά.
καλως μας ηρθες !!
ευχομαι καλη συνεχεια
και καλο διαβασμα λοιπον!!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
sasoni
geia sas......!!!!
Γεια σου...!!! :welcome::nogrgl:tongue::Santa1:
-
Καλημέρα σε όλους και όλες και Κλαώς σας βρήκα!
Όπως είναι προφανές από το username, με λένε Γιάννη και ζώ στον Πειραιά τα τελευταία 8 χρόνια προερχόμενος από Θεσσαλονίκη, αστρολογικά είμαι καθαρόαιμο σκορπιουδάκι.. (με ωροσκόπο σκορπιό δηλαδή)
Αυτά τα λίγα για τώρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Γιάννης
-
Quote:
Originally Posted by
yiannis00
Καλημέρα σε όλους και όλες και Κλαώς σας βρήκα!
Όπως είναι προφανές από το username, με λένε Γιάννη και ζώ στον Πειραιά τα τελευταία 8 χρόνια προερχόμενος από Θεσσαλονίκη, αστρολογικά είμαι καθαρόαιμο σκορπιουδάκι.. (με ωροσκόπο σκορπιό δηλαδή)
Αυτά τα λίγα για τώρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Γιάννης
καλως μας ηρθες Γιαννη:bigsmile:
καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!
:icon_razz:
-
:blink::blink:Γειά σας και απο εμένα,
Με λένε Ιωάννα και είμαι καινούριο μέλος. Παρακαλώ βοηθήστε με στις τυχόν ερωτήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ
-
Quote:
Originally Posted by
JOAN1
:blink::blink:Γειά σας και απο εμένα,
Με λένε Ιωάννα και είμαι καινούριο μέλος. Παρακαλώ βοηθήστε με στις τυχόν ερωτήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ
Καλως μας ηρθες Ιωαννα:bigsmile:
καλη συνεχεια να εχεις!
Φυσικα και θα σε βοηθησει οποιος μπορει
για τις τυχον αποριες σου..
-
Γεια σας. Καλώς σας βρήκα :amuse: χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας..
-
Quote:
Originally Posted by
mazzy
Γεια σας. Καλώς σας βρήκα :amuse: χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας..
Κι εμείς χαιρόμαστε!:bigsmile: :welcome::xmas-smiley-024:
-
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και επικοινωνώ για πρώτη φορά... Τα άρθρα και οι προβλέψεις σας είναι ενδιαφέροντα και ακριβή! Εύχομαι να γυρίσει η ζωή υπέρ όλων μας !!!
-
Γειά σας κ από μένα..κ γω καινούργια είμαι κ δυσκολεύομαι αρκετά στο να κατανοήσω την αστρολογία..ωραία τα άρθρα σας αλλά έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μέχρι να τα κατανοήσω...καλή μου αρχή λοιπον!
-
Quote:
Originally Posted by
taboo
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και επικοινωνώ για πρώτη φορά... Τα άρθρα και οι προβλέψεις σας είναι ενδιαφέροντα και ακριβή! Εύχομαι να γυρίσει η ζωή υπέρ όλων μας !!!
Quote:
Originally Posted by
kiko89
Γειά σας κ από μένα..κ γω καινούργια είμαι κ δυσκολεύομαι αρκετά στο να κατανοήσω την αστρολογία..ωραία τα άρθρα σας αλλά έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μέχρι να τα κατανοήσω...καλή μου αρχή λοιπον!
καλως ηρθατε στο καλυτερο και μεγαλυτερο
αστρολογικο σαιτ:bigsmile:
καλη συνεχεια λοιπον στο
:horoscope::horoscope:
-
-
Quote:
Originally Posted by
karen!
γεια σας
:bigsmile:
καλως ορισες στο:horoscope:
-
γειά σας!!
είμαι η τζένη!! ευχαριστώ για την αποδοχή!!
να είστε καλά!!
-
Quote:
Originally Posted by
jenny tzan
γειά σας!!
είμαι η τζένη!! ευχαριστώ για την αποδοχή!!
να είστε καλά!!
καλημερα Τζενη
καλως μας ηρθες!:bigsmile:
-
γεια χαρα κι απο μενα.υπολογιζω στην ανοχη και την αντοχη σας,καθως δεν τα παω και πολυ καλα με την τεχνολογια.:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
hungryeyes4u
γεια χαρα κι απο μενα.υπολογιζω στην ανοχη και την αντοχη σας,καθως δεν τα παω και πολυ καλα με την τεχνολογια.:laugh:
:welcome:!!! Καλή περιήγηση και.....:xmas-smiley-024: χρόνια πολλά!!!!:bigsmile: