ευχαριστω, τι σημαινει ομως αυτο?:love:
Printable View
ευχαριστω, τι σημαινει ομως αυτο?:love:
Μπορείς να βρεις στοιχεία που αφορούν τη Λίλιθ αν πας στην κεντρική σελίδα των φόρουμς και συγκεκριμένα στην ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς. Σ' αυτήν την ενότητα υπάρχουν άρθρα γι' αυτά που ρωτάς.
Γενικώς όμως, καλό είναι, μιας και το Myhoroscope είναι μία αξιοπρεπέσταση ψηφιακή βιβλιοθήκη με ποικίλα άρθρα, να ψάχνουμε και να αναζητούμε τα άρθρα- θέματα που μας ενδιαφέρουν.
Υπάρχει επίσης και η εφαρμογή της αναζήτησης, όπου βάζοντας μία λέξη κλειδί, μπορεί κανείς να βρει ό,τι τον ενδιαφέρει.
ευχαριστω πολυ
Θα ήθελα τον χάρτη μιας φίλης μου η οποία είναι γεννημένη 7 Μαίου 1979 στις 2 και 20 τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρας στο Αίγιο.
Και επίσης θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη χάρη (εις διπλούν)..Κοίταξα τον χάρτη μου παραπάνω αλλά δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης μου και παρόλο που έψαξα με τα αστρολογικά σύμβολα δεν κατάφερα τίποτα..Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης ώστε να διαβάσω την ανάλογη ερμηνεία? Και το εις διπλούν πήγαινε γιατί θα ήθελα το ίδιο και για τον χάρτη της φίλης μου...
(τα στοιχεία μου είναι στο post 1263 και ο χάρτης μου στο post 1265).
ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
χαιρεται!!!θα ηθελα και γω να μαθω αν ειναι ευκολο..λοιπον εχουμε και λεμε:
1. 25 φεβρουαριου 1989
2. 10.15 το βραδυ
3. ελλαδα,αθηνα
ευχαριστωωω!!φιλακιαααα¨ :)
Γειά σας,
θα ήθελα αν σας είναι εύκολο τον γεννέθλιο χάρτη μου, υποδεικνύοντας μου την κορυφή και την αντικορυφή μου , Equal Ascendant και των 433 έρωτα μου.
Γεννήθηκα στις 14/5/1983
στην Αθήνα
και ώρα ~ 11:30
Ευχαριστώ προκαταβολικά! :cheesy:
Καλησπέρα
Είμαι γεννημένη
10.09.75, 11.30 το πρωί Αθήνα
Ο φίλος μου 27.12.69 12.00 Καλαμάτα
Θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται ο Vertex και η Ήρα στα 2 αυτά ωροσκόπια
Ευχαριστώ Πολύ :bigsmile:
ο equal ascendant που ειναι? κι αν μπορειτε πειτε μου κι αν κανει συνοδο με καποιον πλανητη μου..Ευχαριστω 21-11-1983 18.00 Νικαια Αττικης
Αγαπητή mpiskoto,
ο χάρτης της φίλης σου είναι αυτός.
(θα επανέλθω για τις θέσεις γιατί αυτή τη στιγμή δεν εχω το χρόνο...)
Αγαπητή tsipoura,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Αγαπητέ kostas314,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Σχετικά μ' αυτά που ζητάς:
το Vertex βρίσκεται στις 20 μοίρες και 27 λεπτά του Τοξότη και στον 5ο οίκο,
το AntiVertex βρίσκεται στις 20 μοίρες και 27 λεπτά των Διδύμων και στον 11ο οίκο,
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 21 μοίρες και 02 λεπτά του Καρκίνου και στον 12ο οίκο,
ο Eros433 βρίσκεται στις 18 μοίρες και 04 λεπτά του Κριού.
Αγαπητή Rilena,
στον χάρτη σου:
το Vertex βρίσκεται στις 24 μοίρες και 01 λεπτό των Διδύμων και στον 8ο οίκο,
η Ήρα βρίσκεται στις 11 μοίρες και 02 λεπτά του Λέοντα και στον 9ο οίκο.
στον χάρτη του φίλου σου:
το Vertex βρίσκεται στις 29 μοίρες και 36 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο,
η Ήρα βρίσκεται στις 02 μοίρες και 47 λεπτά του Υδροχόου και στον 11ο οίκο.
Αγαπητή skorpion,
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 26 μοίρες 04 λεπτά του Ταύρου και στον 12ο οίκο.
Σχηματίζει:
- αντίθεση με τον Ήλιο σου,
- τρίγωνο με τον ¶ρη σου,
- σύνοδο με τον Χείρωνα,
- τρίγωνο με τον αστεροειδή Παλλάδα,
- τετράγωνο με το μεσουράνημά σου.
Γεια σας!
Είμαι λίγο μπερδεμένη και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου διευκρινήσετε κάτι.Παλιότερα σας είχα ζητήσει τον γενέθλιο χάρτη μου σύμφωνα με τον οποίο μου είχατε πει ότι έχω ωροσκόπο Κριό.Αλλού όμως΄, όπως και στην εφαρμογή που έχετε στην σελίδα σας ο ωροσκόπος μου΄βγαίνει Ιχθύς.
Σας δίνω και πάλι τα στοιχεία της γέννησής μου:28 Σεπτεμβρίου 1978 - 18:15 - Σπάρτη.
Ευχαριστώ πολύ.
Γεια σας,
θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται η Λίλιθ στον αστρολογικό μου χάρτη. Γεννήθηκα στις 6/6/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Επίσης, αν είναι δυνατόν του άνδρα μου. Γεννήθηκε 28/01/1968 στην Αθήνα, ώρα 10.45 μ.μ.
Αγαπητή Nepheli,
χρησιμοποιούμε 2 επαγγελματικά αστρολογικά προγράμματα. Το ένα ισχυρίζεται ότι στην ημερομηνία γέννησής σου δεν είχε θερινή ώρα. Το δεύτερο και οι πίνακες με τις θερινές ώρες που έχει δείχνει ότι έχουμε θερινή ώρα. Η εφαρμογή είναι ρυθμισμένη με το δεύτερο πρόγραμμα, γι' αυτό και ο ωροσκόπος βγαίνει στην 11η μοίρα των Ιχθύων.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, DrMaroulita.
Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω ποιος είναι τελικά ο ωροσκόπος μου. Ποιο απο τα δύο προγράμματα θα πρέπει να ακολουθήσω, γιατί από όσα ξέρω δεν αλλάζει μόνο ο ωροσκόπος μου αλλά και οι οίκοι του γενέθλιου χάρτη μου.
Γεια σας,
θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται η Λίλιθ στον αστρολογικό μου χάρτη. Γεννήθηκα στις 6/6/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Επίσης, αν είναι δυνατόν του άνδρα μου. Γεννήθηκε 28/01/1968 στην Αθήνα, ώρα 10.45 μ.μ.
Επιστρέφω με άλλη μια ερώτηση. Στα μισά προγράμματα υπολογισμού του ωροσκόπου μου βγαίνω Ζυγός και στα άλλα μισά Παρθένος. Έχω γεννηθεί 06/06/1977 στην Αθήνα στις 13.45. Έχει σχέση μήπως με τη θερινή ώρα, όπως απαντήσατε και στη Νεφέλη; Κι εγώ τελικά τι ωροσκόπο έχω;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάνια.
Γεια σας
Και στα δυο επαγγελματικά προγράμματα που διαθέτουμε αλλά και στην αυτόματη εφαρμογή μας ο ωροσκόπος σας είναι στην 21η μοίρα της Παρθένου. Υπήρχε θερινή ώρα κατά τη διάρκεια της γέννησής σας και την υπολογίζουμε. Μην εμπιστεύεστε τα προγράμματα που σας δίνουν ωροσκόπο Ζυγό.........
Θα ήθελα επίσης να μου πείτε, που βρίσκεται η Λίλιθ μου, οι Δεσμοί μου, το vertex μου, η μαύρη σελήνη μου και διάφορες άλλες θέσεις, ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω τα άρθρα σας.
Ευχαριστώ
Γεια σας.
Τα άρθρα σας μου φάνηκαν ιδιαιτέρως αναλυτικά και οι αστρολόγοι σας επιστημονικά καταρτισμένοι.
Όπως θα είδατε, έχω γεννηθεί στις 12/1/1965 και ώρα 14:15 το μεσημέρι, στην Ελλάδα.
Θα ήθελα, να μου πείτε ποιές είναι οι θέσεις των πλανητών μου.
Ευχαριστώ
Γεια χαρά.
Θα ήθελα να μάθω για τις θέσεις των πλανητοειδών στο χάρτη μου, τους Δεσμούς Σελήνης, και το Vertex.
Γεννήθηκα στο Έσσλιγκεν της Γερμανίας 08/05/1970 ώρα 09.15 το πρωί.
Ευχαριστώ.
Τελικά ποιο από τα δύο προγράμματα θα πρέπει να ακολουθούμε σχετικά με τον υπολογισμό της θέσης των πλανητών μας, αυτό που ακολουθεί την εφαρμογή της θερινής ώρας ή όχι;
Σας παρακαλω πολυ, επειδή εγώ μπερδεύτηκα μπορεί να μου πει καποιος που βρίσκεται ο eq. Ascendant στο δικό μου χαρτη? 14/09/1969 στις 14:30 Αγρίνιο. Εχω κατι υποψιν μου ΄διαβαζοντας το άρθρο και ανησυχώ........
exv gennhuei 12 Ioyl 1981 sto Chicago poy exw b +notio desmo?9+o3 to brady
Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται ο equal ascendant μου. Έχω γεννηθεί στις 06/06/1977 στις 13.45 στην Αθήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητή souricat,
πρέπει να μας δώσετε και συγκεκριμένο τόπο γέννησης.
Αγαπητή nicoletta,
θα μπορούσατε να γράψετε τον τόπο γέννησης (Έσσλιγκεν) με λατινικούς χαρακτήρες για να μην γίνει λαθος στο πρόγραμμα;
Σας προτείνω να ακολουθήσετε αυτό που ακολουθεί την θερινή ώρα. Θα έρθουμε σε επικοινωνία με τους κατασκευαστές του άλλου προγράμματος για να δούμε πού οφείλεται η αναντιστοιχία.
Αγαπητή ZORZETA,
ο equal ascendant στον χάρτη σας βρίσκεται στις 20 μοίρες και 32 λεπτά του Αιγόκερω και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή Mania77,
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 18 μοίρες και 48 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο. Απέχει 3 μοιρες περιπου από τον Ωροσκόπο σας.
10 Σεπτεμβρίου 1974. Ώρα: 4:15 απόγευμα στη Λευκωσία Κύπρου και ενδιαφέρομαι για επαγγελματική και αισθηματική πορεία.
Esslingen Am Neckar, Germany
8/5/1970
9:15 το πρωί
Ευχαριστώ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 16/7/1971 ΩΡΑ 9.45-10.15 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! :-)
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο EQUAL ASC ΜΟΥ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 15/04/1980 18:40
ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΓΑΜΟΥ...
ΚΑΙ ΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:amuse:
Αγαπητή nicoletta,Quote:
Esslingen Am Neckar, Germany
8/5/1970
9:15 το πρωί
Ευχαριστώ
ο Χείρων βρίσκεται στις 08 μοίρες και 37 λεπτά του Κριού και στον 10ο οίκο
η Ήρα στις 02 μοίρες και 59 λεπτά του Κριού και στον 10ο οίκο
η Εστία στις 16 μοίρες και 56 λεπτά του Λέοντα και στον 2ο οίκο
η Δήμητρα στις 09 μοίρες και 56 λεπτά του Κριού και στον 10ο οίκο
η Παλλάδα στις 08 μοίρες και 14 λεπτά των Ιχθύων και στον 9ο οίκο
ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 09 μοίρες και 13 λεπτά των Ιχθύων και στον 9ο οίκο
ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στις 09 μοίρες και 13 λεπτά της Παρθένου και στον 3ο οίκο
το Βέρτεξ στις 09 μοίρες και 45 λεπτά του Τοξότη και στον 5ο οίκο.
Αγαπητή Ευα71,Quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 16/7/1971 ΩΡΑ 9.45-10.15 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! :-)
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο EQUAL ASC ΜΟΥ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!
η Μαύρη Σελήνη βρίσκεται στις 05 μοίρες και 08 λεπτά του Ζυγού και στον 7ο οίκο
ο Equal Ascendant βρίσκεται στις 16 μοίρες και 39 λεπτά των Ιχθύων και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή ΚΡΙΟΣΜΕΖΥΓΟ,Quote:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 15/04/1980 18:40
ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΓΑΜΟΥ...
ΚΑΙ ΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:amuse:
O Κλήρος Γάμου βρίσκεται στις 07 μοίρες και 40 λεπτά του Λέοντα και στον 10 οίκο.
γεια σας. θέλω να μαθω τις θεσεις των πλανητων ενος ατομου.
17/09/1982, 06.30 πμ
αθηνα.
ευχαριστω πολυ.
07 / 03 / 1980, 7 με 7μιση το πρωι:bigsmile: αθηνα
καλησπερα χρονια πολλα και καλη ανασταση σε ολους!
θα ηθελα να μαθω που βρισκεται ο equal ascendant .εχω γεννηθει στις 11-09-1978 και ωρα 3.05πμ Αθηνα,Ευχαριστω πολυ!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.
με την σειρα μου και εγω θα ηθελα τα φωτα σας ειμαι γεννημενη στην κερκυρα της 9-11-1967 της 12.30 το μεσημερη θα μου πειτε που ειναι ο eg :sad:
Χρόνια Πολλά - Χρίστος Ανέστη.
Θα ήθελα να μάθω τον Κλήρο Γάμου & τον equal ascendant και η Μαύρη Σελήνη (ζώδια και οίκους).
Είμαι γεννημένη Αθήνα 10.09.75 ώρα 11:30 και για άτομο γεννημένο Καλαμάτα 27.12.69 ώρα 12:00
Σας ευχαριστώ θερμά!!!