Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Quote:
Originally Posted by
ΟΕΧΩΝΚΑΛΟΔΡΟΜΟ
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λέων.Δεν ξέρω γιατί αλλά σε όποιον το λέω που έχει κάποια σχέση ή εστω ασχολείτε επιφανιακά με την αστρολογία με κοιτάζει κάπως "περίεργα" και δεν έχω πάρει ακόμα μια απάντηση γι'αυτό.Φταίει το ζώδιο μου,ο ωροσκόπος μου ή ο συνδιασμός και των δύο?
Ε μη τους δινεις σημασια...απλα να μπορει να σκεφτονται δυναμικα ζωδια κ τα δυο...Το πρωτο πολυ βαθος και δυναμη το αλλο αρεσκεται να ειναι το κεντρο του κοσμου...μπορει να τρομαζουν λιγο:nuts::nuts::nuts: Δε σκεφτονται τα πολυ θετικα που εχουν και τα δυο αυτα ζωδια με τη πρωτη!!!
Τελικά τα χαρακτηριστηκά ενός ανθρώπου,βάση αστρολογίας,μπορεί να κατανεμηθούν σε θετικά και αρνητικά και το αποτέλεσμα να βγει απο το αν κάποιος έχει περισσότερα θετικά ή αρνητικά στοιχεία?Ή έχει σχέση με το αν βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο?
Quote:
Originally Posted by
ΟΕΧΩΝΚΑΛΟΔΡΟΜΟ
Τελικά τα χαρακτηριστηκά ενός ανθρώπου,βάση αστρολογίας,μπορεί να κατανεμηθούν σε θετικά και αρνητικά και το αποτέλεσμα να βγει απο το αν κάποιος έχει περισσότερα θετικά ή αρνητικά στοιχεία?Ή έχει σχέση με το αν βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο?
Το τελευταίο :bigsmile:
Αν και επί της ουσίας κάνεις σύνθεση των αρνητικών με τα θετικά.
Πάντως, απ' αυτό που βλέπω στην ψηφοφορία, μου φαίνεται οτι το forum, πιο πολύ,τα ζώδια της γης το σνομπάρουν!!! Γιατί ρε παιδιά; Δε σας γεμίζει το μάτι το μεταφυσικό, ε;;)
Quote:
Originally Posted by
LeLou
Καλημέρα. Είμαι Ζυγός, με Σελήνη στο Ζυγό, Αφροδίτη στο Ζυγό, ¶ρη στο Ζυγό, Ουρανό στο Ζυγό...
γράψτε λάθος για τον Ουρανό..., ο τρίτος πλανήτης που πέφτει στο Ζυγό είναι ο Πλούτωνας -ακόμα δεν έχω απομνημονεύσει τον καινούργιο μου χάρτη:embarrest:wacko: Σιάχνει όμως ο Ερμής κι ίσως σιάξω κι εγώ μαζί του:weird:...:wacko:
ΥΓ: με πέντε εμφανίσεις του Ζυγού στο γενέθλιο, μήπως δικαιούμαι να ψηφίσω παραπάνω φορές;:bigsmile: Όχι ε;:unsure::cry:
Quote:
Originally Posted by
LeLou
γράψτε λάθος για τον Ουρανό..., ο τρίτος πλανήτης που πέφτει στο Ζυγό είναι ο Πλούτωνας -ακόμα δεν έχω απομνημονεύσει τον καινούργιο μου χάρτη:embarrest:wacko: Σιάχνει όμως ο Ερμής κι ίσως σιάξω κι εγώ μαζί του:weird:...:wacko:
ΥΓ: με πέντε εμφανίσεις του Ζυγού στο γενέθλιο, μήπως δικαιούμαι να ψηφίσω παραπάνω φορές;:bigsmile: Όχι ε;:unsure::cry:
Πρέπει να είσαι ...πολύ Ζυγός τελικά, ε; :toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Πρέπει να είσαι ...πολύ Ζυγός τελικά, ε; :toung:
καλημέρα:bigsmile:
έτσι φαίνεται...:wacko:
skorpios me wroskopo k ari ston skorpio parakalw!!!
Quote:
Originally Posted by
Sunshinesunshine
skorpios me wroskopo k ari ston skorpio parakalw!!!
Λοιπόν, σκορπιόs ,με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη στον σκορπιό,ουρανό στον σκορπιό....:toung::toung:
Θεs κι άλλα..?:weird::weird:
Δεν έχω..!!!απλώs σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω.......:wacko::wacko:
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Λοιπόν, σκορπιόs ,με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη στον σκορπιό,ουρανό στον σκορπιό....:toung::toung:
Θεs κι άλλα..?:weird::weird:
Δεν έχω..!!!απλώs σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω.......:wacko::wacko:
Σαν την τετραπλή σύνοδο Ήλιου-Σελήνης-Ερμή-Ουρανού στο ίδιο ζώδιο πάντως δεν είναι...:cheesy:
Είσαι και μελαχροινή μήπως;
:bigsmile: