Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
Μαρία-Νεφέλη
Γειά σας! Είμαι η Μαρία Νεφέλη και είμαι νέο μέλος της παρέας σας!! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα τα λέμε συχνά!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε!!
Καλώς μας ήρθες Μαρία Νεφέλη!!! :bigsmile:
καλησπέρα,
είμαι η Βίκη και είμαι καινούργιο μέλος.. ενδιαφέρομαι πολύ για την αστρολογία κι αυτή η ιστοσελίδα με ενδιαφέρει πολύ γιατί σκεύτομαι κ εγω να σπουδάσω αστρολόγος
Quote:
Originally Posted by
vickey
καλησπέρα,
είμαι η Βίκη και είμαι καινούργιο μέλος.. ενδιαφέρομαι πολύ για την αστρολογία κι αυτή η ιστοσελίδα με ενδιαφέρει πολύ γιατί σκεύτομαι κ εγω να σπουδάσω αστρολόγος
Καλώς μας ήρθες μελλοντική αστρολόγε!!! :bigsmile:
Μου ειπα να σας πω ενα γεια...
γειαααααααααααααααααααααα αα :toung:
Quote:
Originally Posted by
vasilisV
Μου ειπα να σας πω ενα γεια...
γειαααααααααααααααααααααα αα :toung:
Σωστά σου είπαν!!!
Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
Καλησπέρα, είμαι η Έλενα. Πολύ ωραία η ιστοσελίδα με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα..:nuts:
Καλώς μας ήρθες Ελενα!
Ευχαριστούμε για τα θετικά σου σχόλια. :bigsmile:
Γειά σας!Είναι πρώη φορά που γράφω εδώ!Εγώ προσπαθώ να μαθω κάποια πράγματα για την αστρολογία γιατί με ενδιαφέρει πολυ!Έχω μελετήσει αρκετά τον αστρολογικό μου χάρτη και έχω δεί κάποια πράγμάτα που με ενδιαφέρουν!Όμως ακόμα δεν έχω κατανοήσει πως μπορώ να κάνω έστω και λίγες προβλέψεις για μένα!!Πιστεύω να με βοηθήσετε!!!!
Quote:
Originally Posted by
melina28
Γειά σας!Είναι πρώη φορά που γράφω εδώ!Εγώ προσπαθώ να μαθω κάποια πράγματα για την αστρολογία γιατί με ενδιαφέρει πολυ!Έχω μελετήσει αρκετά τον αστρολογικό μου χάρτη και έχω δεί κάποια πράγμάτα που με ενδιαφέρουν!Όμως ακόμα δεν έχω κατανοήσει πως μπορώ να κάνω έστω και λίγες προβλέψεις για μένα!!Πιστεύω να με βοηθήσετε!!!!
Καλώς μας ήρθες!!! :bigsmile:
Θα βρεις πολλα να διαβάσεις εδω, αλλά κυρίως πολλούς να σε βοηθησουν αν εχεις απορίες.