καλημερα,
θα ηθελα και εγω να μαθω που εχω αδη,vertex και τους δεσμους της σεληνης μου.Γεννηθηκα στις 29/12/1984, 09,15 π.μ. στην πατρα.
Απειρα ευχαριστω
Printable View
καλημερα,
θα ηθελα και εγω να μαθω που εχω αδη,vertex και τους δεσμους της σεληνης μου.Γεννηθηκα στις 29/12/1984, 09,15 π.μ. στην πατρα.
Απειρα ευχαριστω
stabie
Ο χαρτης του φιλου σου ειναι αυτος.
kiaRRa
Αδης στις 02 μοιρες και 48 λεπτα των Διδυμων, 4ος οικος.
Vertex στις 00 μοιρες και 52 λεπτα της Παρθενου, 7ος οικος.
Ν.Δεσμος στις 25 μοιρες και 17 λεπτα του Σκορπιου, 10ος οικος.
Β.Δεσμος στις 25 μοιρες και 17 λεπτα του Ταυρου, 4ος οικος.
Γειά σας να ρωτήσω και γώ που βρίσκεται ο αστεροειδής έρως, στο χάρτη μου; γεννήθηκα στις 6 αυγούστου 1973, 9 η ώρα το πρωί στην Αθήνα
ευχαριστώ πολύ
Μαρία Ν
ΜαριαΝ
Ερως στις 26 μοιρες και 06 λεπτα της Παρθενου, 2ος οικος.
Αγγελική σ΄ευχαριστώ πολύ :)
Ρώτησα για τον αστεροειδή γιατί τους άλλους πλανήτες τους είχα βρει στο παρελθόν... διαβάζοντας σε όμως διαπιστώνω ότι και ο δεύτερος οίκος μου είναι στην παρθένο... ενώ νόμιζα οτι ήταν στο ζυγό...
μήπως μπορείς να μου στείλεις το χάρτη μου για να δώ τελικά που έχω τι
συγνώμη που σε βάζω ξανά στον ίδιο κόπο ... αν δεν μπορείς πραγματικά δεν πειράζει...
Μαρία Ν
Εχεις δικιο και συγνωμη!:embarrest
Ο χαρτης σου ειναι αυτος.
Δεν εμπεριεχει τον Ερως.
Αγγελική σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ :) :) :)
Μην ανυσηχείς ... ίσα ίσα που μ΄έκανε να ψάξω περισσότερο τα πράγματα και να καταλάβω καλύτερα τα των οίκων ... όσο μπορώ δηλαδή γιατι τελικά η αστρολογία θέλει και γνώσεις μαθηματικές ... και γώ είμαι του θεωρητικού... και κάποια πράγματα μου φαίνονται κινέζικα ! ! !
και πάλι ευχαριστώ
Μαρία Ν
Αγγελικη μου,
μηπως θα ηταν δυνατον να βρεις και τον δικο μου χαρτη,μιας και ειμαι λιγο ασχετη?Πατρα 29/12/1984, 09.15:worried:
εχω γεννηθεί στις 23/06/1978 στην Αθήνα και ώρα 9.00 το πρωί
ευχαριστώ