Επειδή είμαι περίεργη,για κάνε μια ανάλυση με τον καθρέφτη...Τί θέλει να πεί..ο ποιητής?
Printable View
Είμαι και εγώ παρούσα!!!
Ειμαι παρούσα! :bigsmile: Προς το παρόν....
Τον ποιητή τον απέλυσα πριν από πολλά χρόνια γιατί ήταν αρνητικός...Αυτό που εγώ κάνω κάθε πρωί/βράδυ είναι να καθαρίζω καλά τον καθρέφτη στο wc μου και να βλέπω τη φάτσα μου και να είμαι ειλικρινής. Τελευταία της έριξα πολλά φάσκελα για τις απαράδεκτες πατάτες που έκανα. Πιστεύω ότι όταν πάει κάτι στραβά σε οποιονδήποτε τομέα, το λάθος είναι δικό μας διότι εμείς το επιτρέψαμε να γίνει ή από βλακεία μας ή από άγνοια ή αδυναμία μας. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε και να μην το επαναλαμβάνουμε. Όχι πάντα εύκολο, ειδικά σε στιγμές μαύρες όπως οι δικές μου. Σε κάποιες δε ηλικίες και πάνω και όταν έχεις να μεγαλώσεις μόνος σου δύο απίθανα παιδιά, κάποια λάθη δεν επιτρέπονται. Στον καθρέφτη λοιπόν βλέπεις τον εαυτό σου και καμιά φορά η ικανοποίηση της επιβράβευσης είναι τεράστια. Ελπίζω να σε βοήθησε η μικρή μου αλλά ειλικρινής ανάλυση...
Γεια!! Μηπως εχασα κατι οσο ελειπα??
παρον και εγο
Ολοι εδω ειμαστε!
Καλησπέρα!!!
Αν κι έχω ήδη απαντήσει μία φορά δεν πειράζει ξαναδηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ και υποστηρίζω απόλυτα myhoroscope.gr!!!!
:clapping::pleasantry::nana1::banana:horoscope:
Ειμαι Γυναικα και Αιγοκερος..........Ωροσκοπος μου Αιγοκερος επισης
Δεν μπαινω συχνα στο site λογω ελλειψεως χρονου......Εχει πολυ ενδιαφερον θεματα,
μ,αρεσει να τα διαβαζω........Συνεχιστε........
Μετα απο πολυ καιρο ειμαι παλι εδω. Βασικα μετακομισα σε καινουριο σπιτι κ ειχα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Τελος καλα ολα καλα!!!! Λοιπον παρουσα :laugh::laugh: