kαλως ορισες στο myhoroscope:)
Printable View
Hey you! Poli oreo to site ! ♥
γεια σας, καλως σας βρηκα
γεια σας!!φοβερο σαιτ!θα μαθω πολλα εδω!:D
Καλησπέρα σας,
Σας παρακολουθώ πού καιρό και διαβάζω αρκετά από τα άρθρα σας.
Εχω μία απορία .τι σημαίνει πρακτικά η κρίσιμη μοίρα ???Είναι άτυχη ή τυχερή ή πηγή δυσκολιών ???
Σας ευχαριστώ !!!!:cool::rolleyes:
καλησπερα!εχω μια αστρολογικη απορια γενικου ενδιαφεροντος αλλα δεν εχω που να τη δημοσιευσω...οποτε θα τη βαλω εδω κι οποιος ξερει ας απαντησει.
Οταν εχουμε εναν πλανητη στις πρωτες η στις τελευταιες μοιρες του οικου πχ στις 3-4 η πανω στην αλλαγη του οικου, σε ποιον οικο τον καταλογιζουμε?
Καλημερα καλως σας βρηκα!!!!!!!!!:rolleyes: επιτελους!! θα καταλαβατε φανταζομαι οτι ειμαι καινουριο μελος και μετ εμποδιων!!!αφου προσπαθω μερες να βρω ακρη εδω πως να συνδεθω που να πατησω για μηνυμα κ.λ.π. αλλα το αγαπησα κεραυνοβολα το σαιτ μολις το ειδα και επιμενω και θα επιμενω να το γνωρισω να το διαβαζω να μαθαινω εχω πολλα να μαθω εδω....ευχαριστω πολυ για την υπομονη που θα δειχνετε σε μια ασχετη με το θεμα και με υπολογιστες!!!!!
Ελισαβετ Δημητριου:):love: :)
Καλώς ήρθες Ελισάβετ!!! Έκανες την καλύτερη επιλογή! Καλή περιήγηση!!!!
Κι αν θελήσεις να έχεις και απεριόριστη πρόσβαση στο αστρολογικό πρόγραμμα, με ελάχιστη συνδρομή 3 ευρώ τον μήνα, θα αποζημιωθείς πίστεψέ με! ;)
Δες εδώ: http://php56.astrowin3.org/forum/payments.php
καλησπέρα σε όλους.. αυτή την απορία με τις μοίρες την έχω κι εγώ..
Γεια σε ολους σας.έχω μια απορία.γιατί να μην μπορω να δω τους χάρτες μου που τους είχα φτιαξει όταν το πρόγραμμα ηταν ελεύθερο;το να μην μπορώ να φτιαξω καινούργιο (αν δεν έχω καταβάλει κάποιο ποσο) το καταλαβαίνω,αυτό όχι.