Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
marrian
γεια σε ολους
Quote:
Originally Posted by
vasso2012
Καλημέρα ....Καλή εβδομάδα σε όλους....
Quote:
Originally Posted by
Lupus
Σημερα κλείνω τα 42 και είμαι απλώς ευτυχισμένη γι'αυτο. Γεννημένη λοιπόν στις 11/2/ 1972 και συνεχίζω.
Ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας! Σε όσους απογοητευμένοι ψάχνουν στα άστρα το μέλλον θα τους πω, χέρια,
κεφάλι ψηλά, μυαλά ανοιχτά!! Συνεχίστε την καλή και σοβαρή δουλειά στο site, σας ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
LENABADU
καλημέρα και χρόνια πολλά. Επιτέλους σας ξαναβρήκα και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό, έκανα καινούργια εγγραφή.
Quote:
Originally Posted by
stella anastasia
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
Quote:
Originally Posted by
migakirespirto
Είμαι η Κωνσταντία πολύ καλό το site σας συγχαρητηρια!
Quote:
Originally Posted by
Ναζνικ
Χαίρετε! Διαβάζοντας το εύστοχο ποστ της Λιλιαν Σιμον, για το I TZINGK, πέρασα να την γνωρίσω κι έτσι νιώθοντας οτι κάτι όμορφο γίνετε εδω, γράφτηκα να μοιραστούμε γνώσεις , ιδέες και απόψεις. Μελετώ και ασκώ το I TZINGK πάνω απο εφτά χρόνια! Καλώς σας
βρήκα λυπών... Νικος Ναζιρης
Quote:
Originally Posted by
HARRY POTTER777
Kαλησπερα καλως σας βρηκα.Ευχομαι να περναμε καλα και να αλληλοβοηθαμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι πρεπει.Η αστρολογια ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα .Χαρηκα που ειμαι στην παρεα σας και σε οτι μπορω να βοηθησω ευχαριστως .:)
καλώς ήρθατε αγαπητά μέλη στο Myhoroscope!!!!!
καλή περιήγηση και κάντε like και στο FB!
Quote:
Originally Posted by
enga!
Γεια σας παιδια!
γειά σου και σε σένα!
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum. Έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Πολύ καλή προσπάθεια! :)
Καλημερα σε όλα σας !
Με απασχολεί μια όψη.
Ο διελαυνων Κρόνος από τον έβδομο οίκο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον ενδεκατο .
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
καλησπέρα σας!!!! χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας
Ωραία μουσική...θα πρότεινα να κάνετε και μουσικά αφιερώματα σε καλλιτέχνες βάσει ζωδίου
Γεια σας. Ειμαι και εγω καινουργια στο site και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. θελω για παραδειγμα να μαθω τι συμβολιζει η αναδρομη Αφροδίτη στον Αιγοκαιρω. επιπλεον πως μπορω να βρω τους προοδευμενους μου πλανητες. σας ευχαριστω !:)
καλημέρα σας λέγομαι κωνσταντίνα είμαι νέο μέλος , χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι αναμεσά σας και πολύ περισσότερο που μπορώ να ενημερωνομαι για οτι με ενδιαφέρει υπέροχο το σαιτ υπέροχοι κι εσείς:rolleyes: