Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Περασε πολυς καιρος απο την τελευταια φορα που εγραψα εδω ... πεθυμησα πολους απο την παρεα το myhoroscope ... αλλα η ζωη μας κραταει συχνα πυκνα απασχολημενους κ μειωνει το προσωπικο μας ελευθερο χρονο ... ευχομαι να τα λεμε συχνοτερα ... μια αγκαλια σε παλιους μου κ νεους φιλους !!!:)
πώς μπορούμε να μαθουμε για το Βερτεξ;
Καλησπέρα, AITNA μπορείς να βρεις που έχεις vertex εδώ και να διαβάσεις διάφορες πληροφορίες εδώ
καλή συνέχεια :)
Γεια σας κι απο μενα λοιπον.Με λενε Μαγδα και η αληθεια ειναι πως εχω καιρο που ξερω και ακολουθω τη σελιδα αλλα δεν συνηθιζω να γραφω!Παρ'ολα αυτα,ειπα να αλλαξω πλευση και να σας πω ενα καλως σας βρηκα!!!ε να μην ειμαι και σνομπ τελος παντων!!!:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
magdalene7
Γεια σας κι απο μενα λοιπον.Με λενε Μαγδα και η αληθεια ειναι πως εχω καιρο που ξερω και ακολουθω τη σελιδα αλλα δεν συνηθιζω να γραφω!Παρ'ολα αυτα,ειπα να αλλαξω πλευση και να σας πω ενα καλως σας βρηκα!!!ε να μην ειμαι και σνομπ τελος παντων!!!:rolleyes:
καλωσηρθες στην μεγαλη παρεα του myhoroscope:)
Γεια σας παιδια!καλως σας ξαναβρισκω και βλεπω αρκετες αλλαγες!θελω να μαθω καποια πραγματα γιατι βρισκομαι σε συγχηση!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!
Γεια σας, παρήγγειλα την ατομική σύνθετη συναστρία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω (να δώσω στοιχεία κλπ) για να λάβω την ανάλυση. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.
Καλησπερα σαααςς!!
Ειμαι 2, 3 χρονια φαν του myhoroscope και για τα ωραια αρθρα αλλα και για τις κυριολεκτικα μοναδικες υπηρεσιες που προσφερει.. Θα θελα να μαθω επισης που μπορω να σας ζαλισω με τις ερωτησεις μου
:o
καλησπέρα, θέλω να μάθω για τον κλήρο της τύχης τον οποίο τον έχω στον 3ο οίκο. μπορείτε να αναλύσετε τι σημαίνει αυτό ακριβώς;;;
geia sas paidia, neo melos ki egw.. sygxarhthria gia to forum