Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Udroxoos me oroskopo toxoti..
Quote:
Originally Posted by
~Aquarian~
Udroxoos me oroskopo toxoti..
Μια χαρα ο συνδιασμος .. :toung:
lewn me wroskopo to3oti, selini kai ari sto skorpio kai afroditi ston lewn.......:blink:
Ευχαριστώ για τα σχόλια, παιδιά. Δεν ξέρω πώς ν' απαντήσω πάνω στα σχόλιά σας (για παράδειγμα το "say that again!") ήθελα να το πω στον Μητσάκο αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα.Leoma μου, αυτό εξέλιξη δεν το λες, είναι σα να ήσουν όλη σου τη ζωή καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά να βγαίνει από μέσα σου ο καταπιεσμένος ζογκλέρ! Giannas, κι εγώ πάντως με αυτήν την ελπίδα ζω, να γυρίσει μέσα μου το κατσίκι! Πολύ καλημέρα σας, παιδιά!
Quote:
Originally Posted by
alberta
Ευχαριστώ για τα σχόλια, παιδιά. Δεν ξέρω πώς ν' απαντήσω πάνω στα σχόλιά σας (για παράδειγμα το "say that again!") ήθελα να το πω στον Μητσάκο αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα.Leoma μου, αυτό εξέλιξη δεν το λες, είναι σα να ήσουν όλη σου τη ζωή καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά να βγαίνει από μέσα σου ο καταπιεσμένος ζογκλέρ! Giannas, κι εγώ πάντως με αυτήν την ελπίδα ζω, να γυρίσει μέσα μου το κατσίκι! Πολύ καλημέρα σας, παιδιά!
Για να απαντησεις σε ποστ-δημοσιευση καποιου , θα κανεις κλικ εκει που γραφει ''Παραθεση'' . Οπως ειναι η δημοσιευση , αριστερα βλεπεις το avatar του μελους , εεεε κατω απο το avatar ακριβως ειναι η ''Παραθεση'' .. τα υπολοιπα τα ξερεις :love:
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως ..
γιατι αυτος ο μερκουριανος με εχει λιωσει αυτες τις μερες :pain:
Quote:
Originally Posted by
alberta
Εγώ πλάκα έκανα (διδυμίσια :cheesy:) Σκοπός μας είναι να εκπληρώσουμε τα χαρακτηριστικά του ηλιακού μας ζωδίου. Είθε ο Δίας στον Αιγόκερω να ενεργοποιήσει το κατσίκι μέσα σου λοιπόν!!:bigsmile:
Ζυγος! Παλαντζα και αντιπροσωπευτικη μαλιστα! Και εχω και τα γενεθλια μου σημερα! Νομιζω με Ωροσκοπο Αιγοκερω...:unsure:
Quote:
Originally Posted by
sand_mercury
Ζυγος! Παλαντζα και αντιπροσωπευτικη μαλιστα! Και εχω και τα γενεθλια μου σημερα! Νομιζω με Ωροσκοπο Αιγοκερω...:unsure:
Χρονια Πολλα κι οτι επιθυμεις! για τον ωροσκοπο αν ξερεις την ωρα γεννησης μπορεις να βρεις τον ωροσκοπο σου απο το υπολογιστικο προγραμματακι του myhoroscope στην αρχικη σελιδα δεξια στα δωρεαν ωροσκοπια-γενεθλιος χαρτης
λεων με ωροσκοπο ζυγο σεληνη στο καρκινο!η αλη8εια ειναι οτι ο ζυγος με ταλαιπωρει ηδη...ολο ζυγους συνανταω!!!:blink: