Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
geia sas, de ta paw poly kala m tis egrafes, panta alloi m ta ftiaxnoun meta apo polles prospa8eies. opa, peirazei p grafw greeklish?
με ποιον μιλαω απο εδω? ειμαι καινουρια και δε θακανα εγγραφη αλλα ενθουσιαστηκα με τισ μουσικεσ επιλογες καθωσ διαωαζα τυχαια στ σιτε ενα θεμα. θελω ν μαθω τη λιστα που παιχτηκε 10:00 σημερα!!!κ τα ονοματα σας φυσικα!
καλημέρα κ από μένα και καλό σβκ! τα λέμε αναλυτικότερα.. όταν προκύψει "θέμα", χα χα!!
Quote:
Originally Posted by
siliapapa
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!
Quote:
Originally Posted by
anjim
Καλησπέρα κ από εμένα!Είμαι νέο μέλος και μόνιμα ψάχνω καινούργια θέματα να ασχοληθώ!
πιστεύω πως διάλεξα το σωστό,αστρολογία....θα χρειαστώ βοήθεια!
συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!συνεχίστε έτσι!;)
Quote:
Originally Posted by
getaria
Γεια σας ευχαριστω που με δεχτηκατε.Το site ειναι πολυ ενδιαφερον..............
Quote:
Originally Posted by
ria1992
Γεια σας!!!
Quote:
Originally Posted by
ΠΗΤΕΡ
Καλημέρα παιδιά
Συνεχίστε την μελέτη!
Quote:
Originally Posted by
alexia_lymp
Αλόχα και από μένα! Καλώς σας βρήκα!
Quote:
Originally Posted by
apateonas
kalispera, eimai haroumenos pou vrismomai stin parea sas. panta epityhies
Quote:
Originally Posted by
noelani
Γεια σας
εχω απο αυριο τον Δια μου να κανει συνοδο με τον Δια.Μηπως μπορειται να μου πειτε τι να περιμενω απο αυτο???
Ευχαριστω πολυ!!!:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
george88
Καλησπέρα ειμαι νεος στην παρεα σας μολισ εκανα εγγραφη σημερα.καλωσ σασ βρηκα. :)
Quote:
Originally Posted by
riri irini
geia sas, de ta paw poly kala m tis egrafes, panta alloi m ta ftiaxnoun meta apo polles prospa8eies. opa, peirazei p grafw greeklish?
Quote:
Originally Posted by
sco26
καλημέρα κ από μένα και καλό σβκ! τα λέμε αναλυτικότερα.. όταν προκύψει "θέμα", χα χα!!
Καλως μας ηρθατα αγαπητα νεα μελη:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση kai καλο διαβασμα στα καταπληκτικα αρθρα και θεματα που εχει το myhoroscope!!!!
Kαλη συνεχεια λοιπον στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!!:)
Καλησπέρα παιδιά!!! Με λένε Δήμητρα και δεν έχω ιδέα από αστρολογία!!! Πριν από λίγο καιρό μου έκαναν ανάλυση του καρμικού χάρτη μου και ενθουσιάστηκα!! Μπαίνω και εγώ σιγά σιγά σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο και εύχομαι σε όλους μας καλή πλοήγηση!!! :D
Καλώς σας ήρθα! Κι έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα..θα χρειαστώ βοήθεια σίγουρα όμως.:cool:
χαίρετε,
βρήκα ενδιαφέρον το φορουμ σας και εύχομαι κάθε επιτυχία
Γειά σας! ευχαριστώ για την αποδοχή! καλή συνέχεια :)
Quote:
Originally Posted by
Άτμα
Καλησπέρα παιδιά!!! Με λένε Δήμητρα και δεν έχω ιδέα από αστρολογία!!! Πριν από λίγο καιρό μου έκαναν ανάλυση του καρμικού χάρτη μου και ενθουσιάστηκα!! Μπαίνω και εγώ σιγά σιγά σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο και εύχομαι σε όλους μας καλή πλοήγηση!!! :D
Quote:
Originally Posted by
G FOR GOGRONA
Καλώς σας ήρθα! Κι έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα..θα χρειαστώ βοήθεια σίγουρα όμως.:cool:
Quote:
Originally Posted by
triton
χαίρετε,
βρήκα ενδιαφέρον το φορουμ σας και εύχομαι κάθε επιτυχία
Quote:
Originally Posted by
aggeliki.mgr
Γειά σας! ευχαριστώ για την αποδοχή! καλή συνέχεια :)
Καλως μας ήρθατε αγαπητα νεα μελη:)
Καλη συνεχεια λοιπον!
Γειά σας.
Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω την διαδικασία για να γίνει ένα μέλος συνδρομητής σ αυτό το σάιτ και να μπορει να διαβάζει αναλυτικά όλες τις όψεις στους χάρτες,
Συγχωρήστε με για την άγνοια αλλά όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω.
Αν κάποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ.