Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γεια σας , ενω παρακολουθω το site απο πολυ παλια ,ειναι η πρωτη φορα που γραφω μην γιατι ηθελα να πω ενα γεια και γιατι ειναι πραγματι το καλυτερο site.
Quote:
Originally Posted by
charro
ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 7. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ!!!!
Quote:
Originally Posted by
georgiab
Καλώς σας βρήκα.Ελπίζω πως θα μάθω πολλά για την αστρολογία από όλους σας, γιατί είμαι σχεδόν αρχάρια.Χρόνια Πολλά και για τις μέρες.:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
Taureena
Καλημερα σας !:o Ωραια μερα διαλεξα να "συστηθουμε" με μια εκλειψαρα ΝΑ πανω απ τα κεφαλια μας .. τιποτα δεν ειναι τυχαιο ομως οπως φαινεται ... το συμπαν συνωμοτεί για να μαθαινουμε και να γινομαστε ολοενα καλυτεροι :rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
StamR
Γεία σας !
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη και γεμάτη όμορφα θέματα Σελίδα σας (μας) !
Quote:
Originally Posted by
michati
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ :(
Quote:
Originally Posted by
ELLHKAPA
:)Καλημέρα σε όλους! Ωραία άρθρα, ωραία δουλειά γενικά στο site αυτό!
Quote:
Originally Posted by
thanos1547
hi guys καλώς με βρήκατε !
Quote:
Originally Posted by
gout
Γεια σας , ενω παρακολουθω το site απο πολυ παλια ,ειναι η πρωτη φορα που γραφω μην γιατι ηθελα να πω ενα γεια και γιατι ειναι πραγματι το καλυτερο site.
Καλώς ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικο σαιτ!!
Σας εύχομαι καλή πλοήγηση λοιπον!!!:)
Καλημερα! Χαρηκα που σας βρηκα.
Quote:
Originally Posted by
annatou
Καλημερα! Χαρηκα που σας βρηκα.
Καλως μας ήρθες annatou:)
Καλώς μας ήρθες Μαρίνα.
ΠΗΤΕΡ
Γειά χαρά σε όλους!!! Σήμερα γράφτηκα & είναι & η πρωτη φορά που συμμετέχω σε κάτι τέτοιο! Καλώς σας βρήκα!
Quote:
Originally Posted by
jazz
Γειά χαρά σε όλους!!! Σήμερα γράφτηκα & είναι & η πρωτη φορά που συμμετέχω σε κάτι τέτοιο! Καλώς σας βρήκα!
Γεια σου και σε εσενα jazz:)
καλωσορισες στο myhoroscope!
gia sas eimai h axilleia k eimai kenourio melos sthn toso omorfi parea sas. prospa8w na vgalw akriakomagiati dn thn gnorizw thn selida akoma kala alla tha tin maathw:D
Oνομαζομαι.. Kωνσταντινος , σας επισκεπτομαι συχνα γιατι βρισκω ενδιαφεροντα θεματα..
Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος στο site.Η αστρολογία με γοητεύει αρκετά χρόνια.Το site σας φαίνεται καλό και πιστεύω ότι θα γίνουμε καλή παρέα!!