Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο!!
Παρθενος με ωροσκοπο Τοξοτη ! Πυρ και μανια !!! ( ή μαλλον μανια και πυρ ... ):bigsmile: με μια Σεληνουλα στον Ζυγο . Εχω απο ολα τα καλα .. να πω για τον Ουρανο στον 1ο ? να πω για τον Ποσειδωνα στον 1ο ? να πω για την Αφροδιτη στον Λεοντα .... που οποιο αρσενικο με δει λεει - α αυτη για να την παντρευτεις πρεπει να εισαι ματσο :weird: Σιγα τωρα , ενα σκουλαρικι δεν μπορεις να βαλεις η χριστιανη :huh: μην δουνε κατι πανω σου να λαμπει , ανησυχουνε κατευθειαν ! Καλα ε οσο για τον Αρη μου , δεν το συζητω ..δεν παιζεται ο ατιμος :eek:
Τι κι αλλα να πω ? Φτανειιιιιιιιιι ...... :blush:
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Παρθενος με ωροσκοπο Τοξοτη ! Πυρ και μανια !!! ( ή μαλλον μανια και πυρ ... ):bigsmile: με μια Σεληνουλα στον Ζυγο . Εχω απο ολα τα καλα .. να πω για τον Ουρανο στον 1ο ? να πω για τον Ποσειδωνα στον 1ο ? να πω για την Αφροδιτη στον Λεοντα .... που οποιο αρσενικο με δει λεει - α αυτη για να την παντρευτεις πρεπει να εισαι ματσο :weird: Σιγα τωρα , ενα σκουλαρικι δεν μπορεις να βαλεις η χριστιανη :huh: μην δουνε κατι πανω σου να λαμπει , ανησυχουνε κατευθειαν ! Καλα ε οσο για τον Αρη μου , δεν το συζητω ..δεν παιζεται ο ατιμος :eek:
Τι κι αλλα να πω ? Φτανειιιιιιιιιι ...... :blush:
...και προπαντός μετριόφρων! :laugh:
Γεια σας πάλι! Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Κριό. Δεν έχω ιδέα που μπορεί να έχω τη σελήνη μου και τα σχετικά.
εχω την εντυπωση οτι ταιριαζουν υδροχοος με λεων.εισαστε απεναντι με πολλες αντιθεσης αλλα συπληρωνει ο ενας τον αλλον.ο υδροχοος εχει ψυχρη λογικη ενο ο λεων εχει μια αισιοδοξια για την ζωη γεματη φιλοδοξιες.σωστα τα λεω.?
Καρκινος με ωροσκοπο στους ιχθυς.... πολυ ευαισθησια..χαλια...
Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Όταν ήμουν μικρή ήμουν πιο Αιγόκερως. Τώρα έχω πάθει διδυμισμό...
Quote:
Originally Posted by
alberta
Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Όταν ήμουν μικρή ήμουν πιο Αιγόκερως. Τώρα έχω πάθει διδυμισμό...
Να το προσέξεις αυτό :nuts:
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί :toung:
Quote:
Originally Posted by
alberta
Αυτό θα πει εξέλιξη...:bigsmile:
Ωραίος συνδυασμός πάντως..
Quote:
Originally Posted by
alberta
Εγω παλι πιστευω οτι οσο και διδυμος να φαινεσε την καταλληλη στιγμη θα βγει ο αιγωκερος με φορα!!!!!Δυνατος ηλιος, δεν κρυβετε με τιποτα.