Πως εξηγείται αυτο απο τον Ηλιο στο Σκορπιό Κοραλλία μου?Ο Σκορπιος σαν ζώδιο οδηγεί σε εσωτερικές αναζητήσεις?Και τι είναι αυτό που μου φέρνει τελικά το τετράγωνο Ήλιου-Β.Δ?
Printable View
Πως εξηγείται αυτο απο τον Ηλιο στο Σκορπιό Κοραλλία μου?Ο Σκορπιος σαν ζώδιο οδηγεί σε εσωτερικές αναζητήσεις?Και τι είναι αυτό που μου φέρνει τελικά το τετράγωνο Ήλιου-Β.Δ?
Εγω θα άλλαζα τα τετραγωνα Ηλιου (12ος) Σελήνης 4ος, Ηλιου τετραγωνο Δία. Και την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο που κάνει μόνο όψη συνοδου με τον Β.Δ.!!! Καμία λαλη όωη δεν κάνει η καψερη και μ' έχει τρελλάνει...Χώρια που κ'άποιοι αντί να με περάσουνε για λιοντάρι , που έχω και ωροσκόπο , αλλά και Ερμή στο Λιοντάρι, με περνάνε για καρκίνο!! Τι φταίει βρε παιδιά ? Η Αφροδίτη μου ή η Σελήνη μου στον Ζυγό στον 4ο οίκο?? Ζυγός - Κυβερνήτης Αφροδίτη...η αφροδίτη μου στον Καρκίνο...Γαιτανάκι πηγαίνει..
Ευχαριστώ.
Εγώ θα άλλαζα την σελήνη μου στον κριό σε μηδενική μοίρα η οποία κάνει τετράγωνο με τον άρη σε 0 μοίρα στον καρκίνο, επειδή εκνευρίζομαι με το παραμικρό και πάρα πολύ και παίρνω τα πάντα τοις μετρητοίς. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το αδύναμο σημείο μου να μην μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να γίνομαι χείμαρος οργής!!!Επίσης θα άλλαζα την Αφροδίτη στην παρθένο στον 12ο οίκο τετράγωνο με τον ποσειδώνα, και γενικώς η αφροδίτη μου δεν κάνει καμμία θετική όψη!Ίσως γιαυτό τα αισθηματικά μου γίνονται αρκετά συχνά πηγή δοκιμασιών!Και τον άρη μου στον Καρκίνο θα άλλαζα!θα προτιμούσα έναν πιο δυναμικό άρη στον Κριό, σκορπιό ή αιγόκερω.Ελπίζω να με σώζει λίγο που τον έχω στον 10ο οίκο.
:embarrest.....Τελικά όλες οι γυναίκες έχουμε ....ένα θέμα με την Αφροδίτη μας.....:toung::love:
Δεν είναι μόνο η Αφροδίτη κορίτσια είναι και οι σχέσεις δύσκολες......:embarrest:love:
Αρκετές φορές ακούω απο πολλούς πως θα ήθελαν να ζούν σε άλλη εποχή διότι νομίζουν ότι θα ήταν καλύτερα......:unsure:
Ομως όλες οι εποχές ηταν, είναι,και θα είναι δύσκολες σε αυτά τα ζητήματα......:love::embarrest
ωραία που ξαναζωντάνεψε αυτό το παλιό σχετικά θέμα...:bigsmile:
με αφορμή αυτό που είπε η joanna1975 για το αν δηλαδή σώζεται λίγο ο άρης της που είναι στο 10ο οίκο θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους της παρέας μας το εξής: (όχι τίποτα άλλο....για να ξέρουμε τελικά τι θέλουμε να αλλάξουμε και τι όχι.... :cheesy:)
λέμε λοιπόν για παράδειγμα ότι ο άρης στον καρκίνο είναι πτωτικός όπως επίσης αναφέρθηκε αντίστοιχα είναι η Αφροδίτη σε αδυναμία στο σκορπιό....και σε πτώση στην παρθένο...
μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι τα "προβλήματα/θέματα" των εν λόγω πλανητών από ζώδιο θα βγούν και θα εκφραστούν στους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί ή ότι οι πλανήτες παίρνουν χαρακτηριστικά και χρωματίζονται ανάλογα και με την οικοθεσία...οπότε ίσως και να "αναιρείται" κάπως ή να μετριάζεται η πτώση ή η αδυναμία τους...?
για παράδειγμα την περίπτωση της joanna1975 μπορεί ένας πτωτικός άρης στον καρκίνο να σώζεται και να παίρνει χαρακτηριστικά του αιγωκερίσιου άρη (που βρίσκεται σε έξαρση κιόλας) λόγω οίκου στον οποίο βρίσκεται ή μπορούμε να πούμε ότι αυτή η έλλειψη δυναμικότητας, θάρρους και τόλμης που χαρακτηρίζει τον άρη στον καρκίνο θα εκδηλωθεί περισσότερο σε θέματα καριέρας, πατέρα ή κοινωνικής καταξίωσης...?:unsure:
τα αντίστοιχα ερωτήματα βεβαίως μπορούν να διατυπωθούν και για μία παρθενίσια αφροδίτη που στην περίπτωση της joanna1975 βρίσκεται στο 12ο (δηλαδή Ιχθείς, στο ζώδιο της εξάρσης της) ή για οποιοδήποτε άλλον πλανήτη...
μη στεναχωριέσαι.. :sad: δεν είναι τόσο άσχημα.. υπάρχουν και χειρότερα... :)
αγαπητή ιωάννα! ο άρης που έχεις στον καρκίνο δεν είναι και τόσο κακός.. Και ούτε τελικά σε επηρρεάζει ιδιαίτερα.. Ήμουν έτοιμη να σου πώ οτι δεν χρειάζεται να ανησυχείς που με τον άρη στον καρκίνο δε σου αρέσει να καυγαδίζεις.. μέχρι που ξαναδιάβασα το post σου.
. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το αδύναμο σημείο μου να μην μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να γίνομαι χείμαρος οργής
unquote
Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τον άρη στο λιοντάρι! ¶ρα, το πρόβλημα σου δεν είναι η δυναμικότητα του άρη σου ... Ίσα ίσα που με το καρκινάκι στον 10ο γίνεσαι φιλόδοξη και δουλευταρού (απο όσο ξέρω). τί καλύτερο σε αυτον τον τομέα???
mple το πρόβλημά μου είναι ότι ο άρης στον καρκίνο δεν είναι δυναμικός αλλά απο ότι έχω διαβάσει ούτε έχει και τα φόντα ή την τύχη - εύνοια.Όλη του την ενέργεια την βγάζει μόνο μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να γίνεται καταπιεστικός και γκρινιάρης.Φυσικά αυτο που με στεναχωρεί περισσοτερο είναι το το τετράγωνο του άρη με σελήνη.
whisperer με απασχόλησε πολύ το ερώτημα που έθεσες!και ανυπομονώ για την απάντηση!!!! Γιατί αν τα "προβλήματα/θέματα" των εν λόγω πλανητών από ζώδιοαν βγούν και εκφραστούν στους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί " τότε μαύρο φίδι που με έφαγε! ή μάλλον με έχει φάει και το δεν το έχω καταλάβει!!!
Έχω μια ερώτηση αλλά φοβάμαι ότι είναι εκτός θέματος, αλλά δεν ξέρω που να την θέσω. Το ότι στον χάρτη μου υπάρχει μια συσσωρευση πλαντητώ στον 7ο οίκο (δηλ. 3 πλανήτες) πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί όταν έχουμε συσσωρευση πλανητών σε έναν οίκο απο 2 και πάνω;
Σας ευχαριστώ!
Α...δεν στεναχωριεμαι :bigsmile:
απλα με κουρασαν...
αν ομως δεν υπαρχαν ολοι αυτοι οι δυσκολοι συνδιασμοι
δεν θα ημουν αυτο που ειμαι τωρα ε;:cheesy::bigsmile:
οσο δυσκολα τοσο πιο καλυτερα γιατι ετσι ανακαλυπτεις τον εαυτο σου
τις αντοχες σου και εκτιμας τα ωραια που ερχονται μετα...
και μενα μου ηρθαν τα ωραια..σιγα -σιγα
με την εξελιξη μου και τον αγωνα μου να στα σταθω ορθια.....
ηρθαν πραγματα στην ζωη μου που ποτε δεν φανταζομουν:bigsmile:
Αυτο το σεβομαι και το προσεχω !!
Α... τωρα εχω λεφτα να τα φαω...δεν πρεπει ποτε να το λεμε αυτο
η'' τον εδεσα τον γαιδαρο μου και περα βρεχει...
Παντα πρεπει να σκεφτομαστε το πριν φιλοι μου ε;
ακομα-ακομα και το πιατο με το φαγητο σεβομαι που εχω στο τραπεζι μου
γιατι υπηρξαν καιροι που με δυσκολια το ειχα και αυτο....
Δοξα τον Θεο
τιποτα δεν με πειραζει
μοναχα την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα βρισκουν τον δρομο τους...
μα ετσι...μα αλλιως...
Τον Κρόνο στον 5ο !!!! :rant:
Καλός είναι για έναν Καρκίνο, σε φυλάει απ' τα χειρότερα...! :love:
[QUOTE=Σαλώμη;108384]Εγω θα άλλαζα τα τετραγωνα Ηλιου (12ος) Σελήνης 4ος, Ηλιου τετραγωνο Δία. Και την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο που κάνει μόνο όψη συνοδου με τον Β.Δ.!!! Καμία λαλη όωη δεν κάνει η καψερη και μ' έχει τρελλάνει...Χώρια που κ'άποιοι αντί να με περάσουνε για λιοντάρι , που έχω και ωροσκόπο , αλλά και Ερμή στο Λιοντάρι, με περνάνε για καρκίνο!! Τι φταίει βρε παιδιά ? Η Αφροδίτη μου ή η Σελήνη μου στον Ζυγό στον 4ο οίκο?? Ζυγός - Κυβερνήτης Αφροδίτη...η αφροδίτη μου στον Καρκίνο...Γαιτανάκι πηγαίνει..
Ευχαριστώ.
καμια καλη ιδεα κανείς?
θα μπορούσαν όποια μέλη επιθυμούν να θέσουν την άποψη τους στο ερώτημα που έθεσε η whisperer για το αν
"προβλήματα/θέματα" των εν λόγω πλανητών από ζώδιο θα βγούν και θα εκφραστούν στους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί ή ότι οι πλανήτες παίρνουν χαρακτηριστικά και χρωματίζονται ανάλογα και με την οικοθεσία...οπότε ίσως και να "αναιρείται" κάπως ή να μετριάζεται η πτώση ή η αδυναμία τους...?
Σας ευχαριστώ!
Εγώ ξέρω ότι ο πλανήτης "είναι συγκεκριμένη ενέργεια", το ζώδιο "είναι ο συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο θα εκφραστεί η ενέργεια" και Οίκος "είναι ο χώρος στον οποίο θα εκφραστεί με τον συγκεκριμένο τρόπο η συγκεκριμένη ενέργεια".
Με βάση αυτήν τη λογική, ο πλανήτης δεν "χρωματίζεται" από τον Οίκο αλλά από το ζώδιο. Έτσι, ένας Ουρανός στον 11ο, είτε είναι στον Ζυγό είτε είναι στον Σκορπιό, σε θέματα 11ου θα εμπλέκεται, απλώς ο τρόπος που εκφράζεται θα αλλάζει.
Επιπλέον, το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται για αυτήν την κουβέντα, υπάρχουν παραπλήσια που μπορεί να συνεχιστεί, ή ακόμα μπορεί και να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα. Αυτό έχει τίτλο "Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...;"
Σ' ευχαριστώ Μητσάκο για την απάντησή σου !
:idea:Τώρα που το σκεύτομαι καλύτερα:suspiciou μήπως να άλλαζα και τον 8ο οίκο??
Ναι ναι να τον αλλάξω,διότι στον Αιγόκερω με κυβερνήτη τον....Κρόνο.....:rant: πολλούς περιορισμούς βρε παιδί μου βάζει όλο μη και μη,:sad2: όλα έρχονται αργα μετά απο περιορισμό, και τα κληροδοτήματα.......:embarrest
Κυρίως όμως οι περιορισμοί.....:unsure: αυτοί με ενοχλούν!!!!:weird:
Αν μπορούσα λοιπόν θα τα άλλαζα!!:cheesy:
Λίγο ακόμα να μείνει το θέμα, να δούμε τι θα :laugh:αφηνα τελικά.....:laugh::laugh:
(Οχι οχι ξέρω τι θα αφηνα 5ο-7ο οίκο θα τους άφηνα.....)
Eγώ θα άλλαζα αν με ρωτούσατε τους 5 ανάδρομους πλανήτες που έχω και μου φέρνουν καθύστερήσεις σεόλους τους τομείς της ζωής μου και ιδιαίτερα τον άρη δεν θα ήθελα να είχα ανάδρομο γιατί πιστεύω πως ενώ έχω κάλές όψεις ο ανάδρομος άρης και η αφροδιτη στον υδροχόο μου φέρνουν καθύστερήση στις σχέσεις και στο γάμο!!
Έτσι πιστεύω δλδ !Αν πάλι κάνω λάθος για τις εκτιμήσεις μου θα ήθελα να μου το πεί κάποιος!!
:bigsmile: Γειά σου!!!!:bigsmile: Διάβασε στο site το πολύ :cheesy:ενδιαφέρον αρθρο για τον ανάδρομο αρη και τα αντίστοιχα,για όσους πλανήτες έχεις ανάδρομους,και θα μάθεις αρκετά πράγματα:::::Μπορείς να τα βρείς με την μηχανή αναζήτησης....:bigsmile:
Πιστεύω πως πρεπει να δείς όλοι αυτοί οι πλανήτες σε ποιούς οίκους βρίσκονται διότι απλά μια αναδρομή δε σημαίνει απαραίτητα και καθυστέρηση,αλλά ένα σωρο πραγματα!!!!:embarrest
Πιστεύω πάντως ότι διαβάζοντας τα αρθρα θα δείς γενικά αν οι περιγραφές ταιριαζουν σε συμπεριφορές και γεγονότα που σε αφορούν και θα βγάλεις μια άκρη.....
Ξεκίνα απο την αρχή!!!!!:bigsmile:
Η αφροδίτη που έχω στον υδροχόο όντως φέρνει καθηστέρηση στο γάμο?Έτσι έχω ακουσεί τουλάχιστον!Ισχύει/?Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε καποιός!
Μα το΄χει παρακάνει (ο Κρόνος) λέμε....!!!! :amuse:
Γειά σας και από μένα...
Θα άλλαζα όπως και δήποτε τον Κρονούλη στον 11ο γιατί για έναν συνδυασμό ΑφροδιτόΑρούλη στον Υδροχόο είναι καταστροφικό το να μην μπορεί να απολαμβάνει τους κύκλους του και θα τον έβαζα στον 10ο για να επαληθευτούν και οι επιταγές του ωροσκόπου (σκυλιά οι Αιγοκερίνοι στα επαγγελματικά)...
Επίσης, η οικοθεσία (έντονος 12ος) με χαλάει αλλά συμβιβάστηκα πλέον...Αν το τζίνι μου έδινε μια ακόμη ευχή μπορεί και να πήγαινα τον ωροσκόπο λίγο πιο πέρα ώστε να παίζει 11ος σε Ηλιο, Ερμή, Ουρανό και 1ος σε Αρη Αφροδίτη.
Τέλος αυτό το τετραγωνάκι ¶ρη - Κρόνου αν και με δυσκολεύει αρκετά θα το κρατήσω για να έχω κάτι να με εξελίσσει...Το ακούς Πατέρα Κρόνε;;;; Είμαι καλό κοριτσάκι οπότε φέρε επιτέλους το βάζο με τις καραμέλες και υπόσχομαι να μην τις φάω με τη μια...!!!
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου....:laugh::bigsmile:
Oι 3 στις 5 εμπλεκόμενες στα... πατριαρχικά του Κρόνου είσαστε καρκινίτσες - αν αυτό σας λέει κάτι :toung: Nα πω τι μου λέει εμένα: Η παρουσία του έντονου Κρόνου σας τρομάζει, σας κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικές όταν πρωτοπλησιάζετε ένα άτομο. Ενώ η δική σας προσέγγιση γίνεται με το συναίσθημα στην καταλυτική του μορφή, εκείνος προτάσσει την λογική λέγοντας«κοίταξε αυτό, κοίταξε εκείνο, πρόσεξε πού πατάς, το νου σου κακομοίρα/η μου κι αυτός/ή θέλει το κακό σου». Δεν είναι πάντοτε αρνητική αυτή η συμβουλευτική γιατί ξεγυμνώνει εκ των προτέρων πράγματα κακώς κείμενα, τα οποία αργότερα θα σας πλήγωναν. Αυτό που χρειάζεται είναι (καλώς) να τα γνωρίζετε μεν, να προχωρείτε δε με τη γνώση αυτή όχι σαν ανασταλτικό παράγοντα αλλά σαν προφυλακτικό. Όπως κάνουν δηλαδή όλοι οι (νορμάλ :toung::toung::laugh:) άνθρωποι :bigsmile:
επιβαρυμένο κάρμα;:toung:
Σίγουρα ο ρόλος του Κρόνου σε κάθε ωροσκόπιο είναι να θέσει και κάποια όρια, να προσγειώσει και να μας ωριμάσει. Παρόλα αυτά είναι αρκετά δύσκολο να μάθει κάποιος να διαχειρίζεται αυτό το δυναμικό σωστά, γι αυτό και τα παράπονα;)Quote:
Nα πω τι μου λέει εμένα: Η παρουσία του έντονου Κρόνου σας τρομάζει, σας κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικές όταν πρωτοπλησιάζετε ένα άτομο. Ενώ η δική σας προσέγγιση γίνεται με το συναίσθημα στην καταλυτική του μορφή, εκείνος προτάσσει την λογική λέγοντας«κοίταξε αυτό, κοίταξε εκείνο, πρόσεξε πού πατάς, το νου σου κακομοίρα/η μου κι αυτός/ή θέλει το κακό σου». Δεν είναι πάντοτε αρνητική αυτή η συμβουλευτική γιατί ξεγυμνώνει εκ των προτέρων πράγματα κακώς κείμενα, τα οποία αργότερα θα σας πλήγωναν. :
:love:
Καλησπέρα!
Θα άλλαζα σίγουρα την Σελήνη μου στον Αιγόκερω, (τετράγωνο με τον Ήλιο μου στον Κριό) γιατί με κάνει κι αναρωτιέμαι συνέχεια τι είναι σωστό και τι όχι..
Επίσης και τον Ποσειδώνα, κι αυτός στον Αιγόκερω, τετράγωνο με τον Ήλιο κι αυτός.. :(
Καλησπέρα θα άλλαζα Αρη και Πλούτωνα στο 12 ,σελήνη αντίθεση με Αρη στον 6ο και Κρόνο τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό.
Aπίστευτα ενδιαφέρουσα ερώτηση..
Τι θ'αλλαζα στον χάρτη μου..Βασικά εγώ τίποτα, οι μελετητές της Αστρολογίας,ωστόσο, θα 'πρεπε ν'αλλαξουν την ερμηνεία του "φορτωμένου" 12ου οίκου:cheesy::cheesy: (ή έστω να δωσουν κι άλλες εναλλακτικές)
Βέβαια,υπάρχει ένα ζήτημα με την ακριβή ώρα της γέννησης μου,και με διαφορά δεκαλέπτου,μιλάμε για φορτωμένο 1ο οίκο,που ενδεχομένως θα ταίριαζε απείρως καλύτερα στα αποδιδόμενα χαρακτηριστικά ,(ακόμη αναζητώ τρόπο μελετώντας, να "βρω" ακριβή ώρα!)..(Οπότε,ας μη βιαστούν οι άνθρωποι lol lol)
Η Αφροδίτη μου στο Ζυγό κάπως μου κάθεται,γιατί είναι πολύ γλυκερή και ειρηνική για τα "γούστα μου",αλλά σε τριπλή σύνοδο Δία και Κρόνου,πάλι καλά, δεν λειτουργεί καθόλου έτσι:amazed:
Για την ακρίβεια δεν λειτουργεί καθόλου,γενικώς:wacko:
Κρατώ τον δυνατό Πλούτωνα (ως προς τις όψεις),τον Ηλιο μου που πέφτει ακριβώς στο μεσοδιάστημα ¶ρη-Αφροδίτης,και το Μεσουρημα και Β.Δεσμό,επίσης, στο Λέοντα!(ίσως και τον Ερμή στην Παρθένο)
Επίσης,αιτούμαι και κάτι σε Κριό,γιατί επικοινωνώ και αγαπώ !(και παραδοσιακά επικοινωνεί και μ'αγαπά και κείνο (απρόσωπο):amuse:
Αμα είναι να κάνουμε αλλαγές,να τις κάνουμε σωστά!
Συγχαρητήρια ξανά!Υπεροχο θέμα!
Γιατί φεύγεις μαντάμ; Αγοράζω ένα τρίγωνο Κρόνου\ Ερμή\Δία στον αέρα για καλά μυαλά, πλερώνω όσο-όσο και σου χαρίζω και έναν ¶ρη τετράγωνο Πλούτωνα που τον έχω για σπρώξιμο.:blink: Όχι;…. Μα γιατί; Με έναν Ουρανό τρίγωνο Αφροδίτη ζω κι εγώ και συντηρώ ολόκληρο Ήλιο τετράγωνο Ποσειδώνα! :cry:Να μη βγάλω κάτι;
Που πας;… Ψιτ, μαντάμ! ¶ντε…:bigsmile:Σου δίνω και τον Ήλιο τετράγωνο Ποσειδώνα που είσαι και κουκλίτσα! :love:¶ντε να κλείσουμε να πάμε και στα δώδεκα σπίτια μας λέμε… :nuts:
xaxaxaxaxa
Πολυ χαίρομαι που το διασκεδάζετε!!! :bigsmile:
αγαπητή prima...κάνεις λαθος για την Αφροδίτη σου που λες οτι δε λειτουργεί! και βέβαια λειτουργεί! πως θα μπορούσες να έχεις μεσοδιάστημα ¶ρη - Αφροδίτης....χωρίς Αφροδίτη??? :cheesy: που το κρατάς κιολας γιατί πέφτει ο Ηλιος σου μέσα! Είδες? :cheesy:
Αγαπητή Κάτια, άκουσε το τετράγωνο Ποσειδώνα Ήλιου ότι θες να το δώσεις και είπε "μπαααααααα δε λέει εμένα...άλλον θα λέει!" και πετάχτηκε και ο ¶ρης τετράγωνο Πλούτωνας και του σκάσε μια στο κεφάλι και του λέει........."Ξύπνααααααααααα μας δίνουν!!! τώρα θα της δείξω εγώ...!!!" :cheesy:
Να στε καλά! :bigsmile:
Αχαχαχχαχα!Με αποστόμωσες την αδαή!Σωστό!:amazed:
Ανακαλώ και την αφήνω στη θέση της την Αφροδίτη μου!
Μου χρησιμεύει τελικά σε κάτι απο 'κεί που βρίσκεται!:)
Θα άλλαζα τις μοίρες...και όχι το ζώδιο του Κρόνου μου από τις 06:39 υδρ. να πάει στις 16...(έτσι θα έφευγε από τον 2ο... και δεν θα έκανε τετράγωνο στη σελήνη του 4ου. Ας συνέχιζε να τετραγωνίζει τον ποσειδώνα του 10ου και να κάνει αντίθεση στον Β.Δ. του 8ου θα το άντεχα. Αυτό που δεν μπορώ όμως τόσα χρόνια είναι η ευκολία που ξόδευα χρήματα για να κάνω την ζωή εύκολη στους δικούς μου και η απουσία εκτίμησης από την μητέρα μου!!!
Έμαθα τώρα πιά πως πρέπει να προσέχουμε ΚΑΙ τον εαυτό μας... Κατά τ΄ άλλα μου αρέσει ο χάρτης μου με αφροδίτη στο ζυγό - άρη στους διδύμους - ήλιο στο λέοντα - ερμή στην παρθένο ....:bigsmile:
Αυτό που θα ξεφορτωνόμουν ευχαρίστως είναι τα σκληρά τετράγωνα που σχηματίζει ο γενεθλιος ¶ρης με τη Σελήνη και τον Πλούτωνά μου! :wacko:
θα ηθελα να εχω ηλιος στον λεωντα η υδροχοο τοξοτης , θα εβγαζα εντελως την οψη ηλιος τετραγωνο σεληνη , θα ηθελα ωροσκοπο υδροχοο η λεων αν κ δεν με πολυ χαλαει ο αιγοκερως αλλα τεσπα, θα εβαζα τον κρονο στον αιγοκερω η παρθενο και σε οικο 10ο , αν μπορουσα ισως καιτους ανδρομους πλανητες να ηταν ορθοι οπως ο κρονος και ο ουρανος, να ειχα γενικα οψεις με τους πλανητες θετικες προς τη δουλεια και τα οικονομικα και πιο τυχαιρες. αυτα τα λιγα. :bigsmile::bigsmile::bigsmile::cheesy::cheesy: κ οχι μονο . γιατι ολα στραβα μου πανε και εχω βαρεθει [/I]
καλησπερα και απο εμενα
πολυ ενδιαφερον το θεμα που τεθηκε
εγω αν θα ειχα την δυνατοτητα να αλλαξω κατι στον χαρτη μου αυτο θα ηταν σιγουρα :
ο αρης (στον ζυγο 9 οικος) αντιθεση με τον ηλιο (στον κριος 3 οικος)
αρης (στον ζυγο 9 οικος) αντιθεση με την σεληνη (στον κριος 3 οικος)
τον κρονο (στον ζυγο 9 οικος)αντιθεση με την σεληνη (στον κριος 3 οικος)
και φυσικα τον ωροσκοπο μου στον αιγοκερω που κανει κατι περιποιημενα τετραγωνα με τον ηλιο και την σεληνη μου.
αυτες οι οψεις με εχουν κανει να ειμαι σε κατασταση μονιμης αντιδρασης οχι μονο με τους αλλους αλλα και με τον ιδιο μου τον ευτο...