Δεν έχεις άδικο...Αλλά θα προτιμήσω τον Ταύρο...:bigsmile:
Printable View
Αν και είμαι κι εγώ ευχαριστημένη από το ζώδιο μου αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω μάλλον θα διάλεγα το ζώδιο του Ζυγού.Και διπλωματικότητα για να ξεγλιστρούν πάντα έχουν και κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη...Μια χαρά δηλαδή...:toung: :love:
Εγώ πάντως που τον έχω ωροσκόπο τον Ζυγό μια χαρά ευχαριστημένη θα είμαι μετά τα 30 μου που θα βγει περισσότερο στην επιφάνεια :toung:
Δε νομίζω να άλλαζα ούτε το ηλιακό μου ούτε τον ωροσκόπο μου. Ίσως να ήθελα να έχω λίγο παραπάνω φωτιά στο ωροσκόπιο μου γενικά.
Ειμαι τρισευτυχισμένη με το ζώδιο μου αλλά και τον ωροσκόπο μου(επίσης αιγόκερω) και μετά τα 30 δεν θα αλλάξω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!:embarrest
Αλλά από φωτια ειμαι για την πυροσβεστική, να'ναι καλά ο χάρτης μου....:wacko:
ευκαιρία για νέες γνωριμίες με τον κλάδο των πυροσβεστών
tha hthela na allaksw mono thhn selhnh mou giati einai h aitia olwn twn problhmatwn mou!!!!!
το πιθανότερο είναι να αλλάξεις την γλώσσα του πληκτρολογίου σου για να μην γράφεις greeklish αλλά μόνο ελληνικά
Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη γιατί είμαι λίγο συγκροτημένη αλλά δεν ξέρω ποιο ζώδιο χαρακτηρίζεται σαν αυθόρμητο...κατά τ' άλλα μου αρέσει το ζώδιο μου(αιγόκερος) και ο ωροσκόπος μου(τοξότης)!!:bigsmile:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ
αυτό που είμαι τοξότης
Βασικά εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξω το ζώδιο μου.Θα ήθελα να αλλάξω τον ωροσκόπο μου που είμαι πάλι παρθένος. :bigsmile:
afou o kathenas einai monadikos kai teleios giati to paleyoume?
για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε ίσως...
συνφωνώ μαζί σου mpiskoto
αλλωστε λίγοι είναι αυτοί που θέλουν να είναι αυτοί που είναι.....
Παντα θέλουμε ό,τι δεν έχουμε! Με αυτογνωσία μπορούμε να καταλάβουμε τί πραγματικά χρειαζόμαστε και να αγαπήσουμε όσα εκ φύσεως έχουμε....
Αλλά η αυτογνωσία ειναι σκληρή και δύσκολη. Εύκολα οι περισσότεροι τα παρατάνε:(
Kαταρχήν, χαίρομαι που βλέπω ότι οι περισσότεροι νιώθουν μια χαρά με αυτό που είναι! Μπράβο:clapping: Επειδή, όμως είναι κάτι υποθετικό...θα έλεγα Ταύρος. Κάτι σε γη, βρε παιδί μου, γιατί κι εγώ έχω φανερή έλλειψη σταθερότητας. Επίσης, κάνουν οικονομίες, που επίσης δεν ξέρω τι σημαίνει:bigsmile:
Εγώ που είμαι Καρκίνος με Ζυγό και γεμάτη νερό κι αέρα τί να πω??? Δεν θα άλλαζα με τίποτα τον Καρκίνο ,ωστόσο, παρότι δύσκολος πολύ...προτιμώ τα δύσκολα...αλλά θα άλλαζα χωρίς δεύτερη σκέψη την Αφροδίτη μου στους Διδύμους!!! Και λίγο γη και φωτιά - προς θεού όχι το Λιοντάρι αλλά να...λίγος Κριός δεν θα με χάλαγε γιατί εδώ μιλάμε θάλασσα φουρτουνιασμένη!!!!
Δεν αλλαζω το διδυμο μου με τιποτα. Προτιμω να ειμαι αναισθητη παρα τσιγκουνα ή ευαισθητη και ενοχλητικα κλαψιαρα σαν μερικα μερικα :cheesy:
Δεν θα αλλαζα με τιποτα το ζωδιό μου. Μπορεί να έχει μειονεκτήματα αλλά ο καθένας είναι αυτό που είναι και ορίζει αυτό που θέλει να είναι. Πρέπει όλοι να μάθουμε να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας. Δύσκολο; όχι μια καλή κουβέντα τετ α τετ με τον εαυτό μας και όλα λύνονται.
θα σας 'αρεσε να είσαστε ψαράκι με ωροσκόπο ψάρι!Δεν ξέρω το θα έλεγε κάποιος
ευτυχώς που το περιβάλλον επιδρά.Ποτέ δεν τα πίστευα μόνο όταν τα είδα.Και το
χειρότερο ένας άντρας εραστής ιχθύς.Ευτυχώς που ο άντρας μου είναι παρθένος.
Υπάρχει και έλεος..............
Συμφωνώ και επαυξάαααααανω............Διδυμ άκια σούπερ και ας μας λενε διπρόσωπους...είμαστε απλά προσαρμοστικοί βρε παιδιά!!!! και ούτε τον ωροσκόπο μου αλλάζω (τοξότης - ουάου) . Αλλά επειδή πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση η οποία λέει "αν δεν είσασταν αυτό που είστε τι θα θέλατε να είστε" θα έλεγα λοιπόν...αν δεν ήμουν δίδυμος με ροσκόπο τοξότη θα ήθελα να είμαι τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο......:laugh:
Για να είμαι αυτή που είμαι κάτι θα ξέρω, οποτε ας μείνω αυτή που είμαι και ας ευχηθώ να βγούν περισσότερο τα θετικά στοιχεια του χαρακτήρα μου γιατί τα αρνητικά δεν τα χρειάζομαι πια..................(φύγετε επιτέλους!)
Αν δεν ήμουν.... θα ήμουν Ζυγός με ολίγη από Ταύρο!!!!:love:
Ναι..ίσως αυτό να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη....:bigsmile:πάντως αν δεν το παινέσεις δεν πέφτει πάντα να σε πλακώσει...μπορεί να το 'χεις αληθινά και στην πραγματική του διάσταση ακόμα κι αν κάνεις λίγο χιούμορ μαζί του!!:toung: Για να ξέρεις εσύ και να ξέρουν κι οι άλλοι...άλλωστε χωριό που φαίνεται, κολλαούζο δεν θέλει:toung: τσιλ άου:love:τ
Εγω θα ήθελα να ήμουν Ζυγος ή Λεων.....Θα ηθελα να ημουν πιο δυνατη και αποφασιστικη!!
Κανένα ζώδιο δεν έχει την μοναδική γλυκύτητα και την φοβερή αντίληψη των Ιχθύων!!!;);)
Εγώ στη θέση σου δεν θα τ' άλλαζα:wink2: Μ' αρέσει πολύ!!:love::love
Sorry βρε "nanstenka" μου, σέβομαι την προτίμηση σου. Συμφωνώ απόλυτα για την γλυκύτητα και αντίληψη των Ιχθύων. Ούτε έχω κάτι συγκεκριμένο με το ζώδιο αυτό, αλλα αυτά τα ψέματα, μα αυτά τα ψέματα ίίίί ίίίί ίίίί (που λέει και η Ζουμπουλια) που ρέουν με τόση ευκολία σε αυτό το γλυκό πρόσωπο τους! σε κάνουν να αμφισβητείς τη δικη σου αντίληψη !
Eυτυχώς που δεν είναι όλα έτσι ! Αλλά το διακινδυνεύεις ; Πες μου το διακινδυνεύεις ; ; ;
Γειά σας!!!
Δίδυμος με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στο ζυγό.....
Αυθορμητισμός, κριτική διάθεση και ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονία σε όλα. Κάπως αντιφατικά και για μένα τα πάντα... Θα προτιμούσα περισσότερη Φωτιά, ώστε οι πρωτοποριακές μου ιδέες να πυροδοτούνται και να γίνονται απόφαση και πράξεις.
Φιλιά
Δεν έχεις κι άδικο σ' αυτό αγαπητή...:bigsmile:Η αλήθεια είναι ότι το έχουν εύκολο το ψεματάκι!!!:embarrest:embarrest Το καλό όμως είναι ότι τα ψέματά τους είναι πολύ αθώα..μωρέ...δεν βλάπτουν συνήθως...Αλλά λένε πολλά και μικρά αυτό να λέγεται...:wacko:Πάντως πιστεύω ότι το διακινδυνεύεις άνετα!!! Αξίζει ο Ιχθύς έστω και με τα ψέματά του!!
:love::love:
Θα ήθελα να είμαι το ζώδιο που είμαι, απλά θα ήθελα να είχα και κάτι από Κριό.
Λίγο περισσότερο ενθουσιασμό για τα πράγματα, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός, όλα αυτά που δίνει ο ζωογόνος Ήλιος...
Εγώ παιδιά, με το Ηλιακό μου ζώδιο, δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Ίσα-Ίσα που το λατρεύω και με τα καλά του και τα κακά του!Ούτε γενικά με τους υπόλοιπους πλανήτες... Λατρεύω την επιρροή του τοξότη που υπάρχει στον χάρτη μου! ¶ν θα ήθελα να αλλάξω το ζώδιο μου θα το έκανα ή Ζυγός ή Λέων. Ζυγός γιατί μ αρέσει η κοινωνικότητα τους και η γοητεία που εκπέμπουν,και οι Λέοντες γιατί είναι άτομα που λάμπουν στην κυριολεξία...:love::love: Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι τον ωροσκόπο στους ιχθύς...Παιδιά τι κλάμα και δράμα είναι αυτό;;;;χιχιχι;):laugh:
Εγω παλι με ζωδιο και ωροσκοπο Κριο ειμαι μια χαρα..Δεν θα ηθελα να ειμαι κατι αλλο.δεν μπορω να με φανταστω αλλιως!
εγω παλι θα ηθελα να αλλαζα τον ωροσκοπο μου στον καρκινο... μαλλον αυτος οφειλεται για την τεμπελια που με βαραει ωρες ωρες...
Μου αρέσει το ζώδιο που είμαι. Απολαμβάνω τη διαρκή μου αναγέννηση. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό.
ειμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό! σε ένα τεστ που είχα κάνει μου είχε βγάλει ότι κατά βάθος θα ήθελα να είμαι καρκίνος...ίσως! αυτο πάντως που σίγουρα θα ήθελα είναι κάτι πιο αποφασιστικό..ούτε τι χρώμα κάλτσα δεν μπορώ να αποφασίσω τί θα φορέσω!! γιατί΄????/????ΕΛΕΟΣ!!
H πρακτική της Παρθένου θα μπορούσε να σου πει, αγόρασε 10 ζευγάρια ίδιο χρώμα. Θα είσαι πάντα καθαρή και δεν θα χρειάζεται να αποφασίζεις :bigsmile:
Δε θα άλλαζα σε καμία περίπτωση ούτε το ζώδιο ούτε τον ωροσκόπο μου, ούτε και οτίδηποτε άλλο που με προσδιορίζει και με ξεχωρίζει.. Γιατί θα έπαυα να είμαι εγώ, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά μου.. Για να βελτιώσω τα αρνητικά μου στοιχεία ή να τα αποδυναμώσω, πρέπει εγώ να προσπαθήσω, αφήστε που έχουν και αυτα τη γλύκα τους.. και εδώ σας θέτω το απλό ερώτημα, ποιο από τα ζώδια είναι το καλύτερο ή εκείνο που έχει λιγότερα αρνητικά γνωρίσματα;; Ο καθένας είναι μοναδικός, ακόμη κι όταν μοιράζεται με κάποιον άλλο το ίδιο ζώδιο ή τον ίδιο ωροσκόπο ή ακόμη και τα δυο...
Τώρα, εαν υπάρχει ζώδιο λιγότερο ανασφαλές, τότε ευχαρίστως να το επέλεγα....