και μη το συζητάς καν!!!!
Printable View
και μη το συζητάς καν!!!!
Μαλλον οχι τελικα!!! Την ψαχνω ακομα αμα τη δειτε πουθενα σφυριξτε μου!!!:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
κάποτε έστι νόμισα αλλά άρχισα να πιστεύω σε κάτι που είχα διαβάσει ...ότι δεν είναι ψυχή αλλά ψυχές που σε όλη μας την ζωή συναντάμε.....ή δεν την έχω ακόμα βρει
Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το άρθρο Κάρμα και αδελφές ψυχές, γιατί πολλές φορές παρεξηγούμε τον έρωτα και ό,τι συνυφαίνεται μ' αυτόν με την έννοια της αδελφής ψυχής, που δεν ταυτίζεται απαραίτητα με αυτόν.
Συνφωνώ οι αδελφες ψυχες δεν είναι μονό ερωτικές μπορεί να είναι σαν φίλοι
Κάποιοι που νιώθουμε σαν κάτι να μας δένει, κάτι που δεν μπορούμε να εξιγήσουμε
[Αφού υπάρχει ανταπόκριση από τη μεριά του κι εσύ τον θες το ίδιο γιατί δεν το κυνηγάς;Είσαι από τις τυχερές που μπορεί να έχει στο πλάι της την αδερφή ψυχή της...Μην το αφήσεις έτσι...:love:[/quote]
Skyrorock, ειμαστε και οι δυο επιφυλακτικοί. Δεν εχουμε μιλησει ανοιχτα, αλλα πιστευω ότι και εκεινος φοβαται μην ξαναπληγωγεί. Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Μαλλον αφουγκράζεται ο ένας τον άλλο. Απλά εγώ είμαι ανυπόμονη και διαχυτική, όπως πάντα. Εκείνος πολύ μετρημένος.
Skyrorock, ειμαστε και οι δυο επιφυλακτικοί. Δεν εχουμε μιλησει ανοιχτα, αλλα πιστευω ότι και εκεινος φοβαται μην ξαναπληγωγεί. Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Μαλλον αφουγκράζεται ο ένας τον άλλο. Απλά εγώ είμαι ανυπόμονη και διαχυτική, όπως πάντα. Εκείνος πολύ μετρημένος.[/QUOTE]
Εγώ πάντως δε νομίζω να άντεχα...Θα του μιλούσα και θα του έλεγα όσα ένιωθα και ό,τι γινόταν...Δεν αντέχω την προσμονή και την αβεβαιότητα...:love:
ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ....ΚΑΙ
ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ!!.
Καλησπέρα...
δεν ξέρω ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η "αδελφή" ψυχή για να την αναγνωρίσω.. αναρωτιέμαι, επίσης, υπάρχει για όλους η αδελφή-ψυχή; αν ναι, γιατί κάποιοι δεν τη βρίσκουν στο πρόσωπο ενός φίλου ή συντρόφου; σε τι υστερούν; μάλλον σε τύχη...
εύχομαι να τη συναντήσω.. και αν την συναντήσω, να την αναγνωρίσω..
κι αν την έχω συναντήσει, να είναι ακόμα στη ζωή μου...
η μοναξιά είναι άσχημο συναίσθημα και κατάσταση ζωής.. και ο μοναχός ο άνθρωπος ελπίζει ....νυν και αεί...
εύχομαι σε όλους να βρουν άνθρωπο ή ανθρώπους να μοιράζονται τη ζωή τους, να γεμίσουν τη ψυχή τους και να νιώσουν ευτυχισμένοι... όσο έντονα και με όση διάρκεια σταθούν τυχεροί και ευλογημένοι.... και να μην γυρεύουν με εμμονή την αδελφή-ψυχή, τον ένα ή τη μια... που τον αναγαγουμε σε ήρωα και μύθο...
Δεν ξέρω αν έχω βρει την αδελφή ψυχή μου.
Θα ήθελα όμως πολύ να την βρω και να το καταλάβω κιόλας.
:love:
Και αν δεν την συναντήσω ποτέ να είμαι ικανοποιημένη και να προσπαθώ για το καλύτερο με ό,τι έχω...
δεν την έχω βρει ακόμα αλλά προσωπικά πιστεύω πως είναι κάπου εκεί έξω και κάποια στιγμή θα την βρω...
όλοι αυτό πιστεύουμε...
είναι όμως;;;;:bigsmile:
¶μα είναι να' ρθει, θε να' ρθεί!
Αν καθόμαστε, πάλι, να την περιμένουμε αγωνιώντας, τότε μπορεί να περιμένουμε για πολύ.... :toung:
Η αδελφή ψυχή έχει ειπωθεί ξανά πως μπορεί να είναι οποιουδήποτε είδους σχέση (φιλική, συνεργάτης, συγγενής, κ.λ.π.) αλλά, αν μιλάμε για το άλλο μας μισό, για την απάντηση στην ερώτηση της ψυχής μας τότε η εμπειρία είναι κάπως έτσι:
Καταρχήν πολύ καιρό πριν το νιώθεις, δεν το νιώθεις απλά, το ξέρεις (εδώ θέλει προσοχή γιατί το Σύμπαν κάνει πλακίτσες και τεστάκια και μπορεί να την πατήσεις!). Όταν συναντηθείς όμως είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό είναι!!! Σαν να φτιάχνεις παζλ και να ψάχνεις ώρες το κομματάκι το σωστό, πολλά κομματάκια μοιάζουν αλλά κανένα δεν κολλάει. Όταν κοιτάξεις, βλέπεις κατευθείαν στην ψυχή κι όχι την εμφάνιση όλως περιέργως αφού υπάρχει η έλξη πολύ έντονη. Λιγή ώρα μετά αν σε ρωτήσουν πως ήταν ακριβώς δεν ξέρεις να πεις αλλά είσαι σίγουρος πως είναι αυτός/η. Αν ο δρόμος ήταν πολύ δύσκολος μέχρι να συναντηθείτε αισθάνεσε και μια απέραντη ευγνωμοσύνη μια γαλήνη.
Επίσης θεωρώ πως ποτέ δεν είναι ακατάλληλη η στιγμή της συνάντησης παρόλο που μπορεί να μην φανεί αρχικά σωστό το timing, αυτού του είδους οι συναντήσεις γίνονται πάντα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Το Σύμπαν γνωρίζει πότε είναι αυτή....
oi adelfes psyxes yparxoun to an ths broume se aythn thn zwh einai ena allo zhthma.ths eyxomai na einai kala!!!!!
Εγω πάλι δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο Σύμπαν ότι θα μου φέρει την αδελφή-ψυχη μου:love: , οπότε κάποια μέρα που δεν θα έχω κάτι να κάνω λέω να ψάξω!!!
Τoksotaki αν γίνεται σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.:embarrest
εγώ το μόνο που θέλω και πιστεύω είναι αυτό που λένε έρωτας με την πρώτη ματιά..αυτό μου φτάνει!
εγώ είχα την αδερφή ψυχή μου δέκα χρόνια μπροστά μου και δεν το είχα καταλάβει.!! ήμασταν κολλητοί επί 10 χρόνια και όποτε δεν ήμασταν μαζί ένιωθα κάτι να μου λείπει..δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλειπε..δεν περνούσα καλά...όταν βρισκόμασταν, φώτιζε ο κόσμος μου αλλά το απέδιδα στην αδυναμία που του είχα..!!
και για φαντάσου...εδώ και 2 χρόνια ήμαστε ένα ..!!!
Πάντως και εμένα τα περι αδελφών ψυχών μου ακούγονται κάπως σε ρομαντικό παραμύθι και όχι τόσο σε πραγματικότητα. Αλλά και πάλι όλα ειναι πιθανά και τίποτα δεν απορρίπτεται.
να σου πω την αλήθεια πριν τα φτιάξω με τον φίλο μου δεν πίστευα ούτε εγώ στις αδερφές ψυχές..το αγόρι μου πρώτα το αγάπησα και μετά τον ερωτεύτηκα(και εξακολουθώ μετά από δύο χρόνια να είμαι κάθε μέρα πιο ερωτευμένη μαζί του από την προηγούμενη).
για αυτό τον θεωρώ το άλλο μου μισό:love:
Εχω βρει την αδελφη ψυχη μου..η αισθηση ειναι πληροτητα που μεσα της περιεχει ολη τη δημιουργια.Νιωθεις οτι ολα ειναι δυνατο να γινουν.. δυστυχως την εχασα..Ισως δεν το αντεξα,ισως ετσι επρεπε να γινει για την εξελιξη μου
Ειστε σίγουροι ότι όλοι έχουμε αδελφές ψυχές και δεν ειναι απλά μια δικαιολόγια μας για να καλύψουμε την συναισθηματική μας απελπισία ότι ίσως ειμαστε τελικά μόνοι?
Τί εννοείς "μόνοι"? ¶μα τα βρεις με τον εαυτό σου δεν θα ψάχνεις άλλους να σε συμπληρώσουν. Βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη. Έχουμε ανάγκη απ' τους άλλους κι εκείνοι έχουν ανάγκη από μας, αλλά αυτό το άλλο μισό που είμαστε τυχεροί άμα το βρούμε κ.τ.λ., όπως κι εσύ λες, δεν ξέρω δεν με πείθει.:bigsmile:
Μα, ούτως ή άλλως, μόνοι μας είμαστε! Και ταυτόχρονα όλοι μαζί!Quote:
Ειστε σίγουροι ότι όλοι έχουμε αδελφές ψυχές και δεν ειναι απλά μια δικαιολόγια μας για να καλύψουμε την συναισθηματική μας απελπισία ότι ίσως ειμαστε τελικά μόνοι?
¶μα καταφέρεις και "τα βρεις με την μοναξιά σου", δεν θα έχεις ανάγκη κάποιον άλλον για να μην αισθάνεσαι μόνος. ¶μα όμως δεν τα'χει βρει, τότε συνέχεια θα χρειάζεσαι κάποιον δίπλα σου.
Λέγοντας "αδερφή ψυχή", εγώ δεν εννοώ τόσο κάτι το ερωτικό. Απλά, με αυτήν την φράση, εννοώ αυτό το αίσθημα το "κάπου σε ξέρω εσένα" και αυτήν την απίστευτη οικειότητα που μπορεί να νιώσω με κάποιο άτομο. Τώρα, για το γιατί σχεδόν όλοι το εννούν με την ερωτική έννοια, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Μα ειναι φανερό ότι δεν εχει μόνο ερωτική χροιά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ειμαι πεπεισμένος περι της υπαρξης αδελφών ψυχών. Απλά με κάποιους εχουμε καλύτερη επικοινωνια και γι'αυτο νιωθουμε ότι δενόμαστε πιο γρηγορα μαζι τους.
Θα συμφωνήσω με τον Basilaki.
Ακριβώς αυτό πιστεύω και γω... όλα έχουν σχέση με την καλή επικοινωνία και το πόσο οικεία νιώθεις με το άτομο αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αδελφή ψυχή τους. :bigsmile:
adelfh psyxh then uparxei gia enan kai mono logo tekmhriwmeno malista.o anthropos allazei mera me thn mera kai kata synepeia o syntrofos tou ara otan kapoioi lene oti synanthsan thn adelfh psyxh toys(kai epeita xwrisan)apla tairiaksan mia dedomenh stigmh me ena atomo,endexomenos xronia. . .