-
Re: Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης
Τί κάνω λάθος; Προσπάθησα να φτιάξω το χάρτη μου, όμως τα στοιχεία που μου δίνει είναι άλλα από αυτά που ήδη γνωρίζω.
Σκέφτηκα ότι κάνω κάτι λάθος με την ώρα γιατί μου έβγαλε τα απέναντι ζώδια από αυτά που κανονικά έχω. Δηλαδή ωροσκόπο Ζυγό (ενώ στην πραγματικότητα έχω Κριό), Μεσουράνημα στον Καρκίνο (ενώ έχω στον Αιγόκερω). ¶λλαξα την ώρα από πρωΪνή σε βραδινή μήπως έφταιγε αυτό (είμαι γεννημένη 00.01 τα μεσάνυχτα). Όμως πάλι τα ίδια...
Κάποια βλακεία κάνω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι αυτή... Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
Ευχαριστώ.
-
Να βοηθήσουμε εάν έχουμε τα στοιχεια γέννησης;
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Να βοηθήσουμε εάν έχουμε τα στοιχεια γέννησης;
Ναι φυσικά. Δεν ξέρω αν έπρεπε να τα στείλω κάπου αλλού, οπότε τα παραθέτω εδώ.
Εαν έχετε καταλάβει τί έχω κάνει λάθος, ενημερώστε με αν θέλετε, για να μπορέσω να βγάζω και μόνη μου χάρτες με το πρόγραμμά σας.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Βάζετε ώρα πρωινή;
Στο πρόγραμμά μας έβαλα τα στοιχεία που γράψατε. Ο χάρτης είναι σωστός. Δεν μπορώ όμως να ξέρω τι στοιχεία βάζετε γιατί δεν έχω πρόσβαση στο λογαριασμό σας.
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Βάζετε ώρα πρωινή;
Στο πρόγραμμά μας έβαλα τα στοιχεία που γράψατε. Ο χάρτης είναι σωστός. Δεν μπορώ όμως να ξέρω τι στοιχεία βάζετε γιατί δεν έχω πρόσβαση στο λογαριασμό σας.
Και τις 2 ώρες έβαλα... Μια φορά την πρωΪνή και όταν είδα ότι δεν έβγαζα άκρη, έβαλα την βραδινή...
Όταν λέτε ότι ο χάρτης βγαίνει σωστός, τί εννοείτε; Με ωροσκόπο Κριό και Μεσουράνημα στον Αιγόκερω;
ΥΓ. Αφήστε το τελευταίο ερώτημά μου. Τώρα κατάφερα να δω το συνημμένο σας... Μου έβγαζε μόνο μια μαυρίλα και μετά κόλλησε ο explorer...
Ευχαριστώ πολύ για όλα. Θα την βρώ την άκρη με το τί κάνω λάθος, πού θα πάει!
-
Βάλτε 0.01.0
Πιθανόν βάζετε 12.01.0
Και καλό θα ήταν να αναβαθμίσετε τον browsers σας. Εικάζω ότι έχετε κάποια παλιά βέρσιον
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Βάλτε 0.01.0
Πιθανόν βάζετε 12.01.0
Και καλό θα ήταν να αναβαθμίσετε τον browsers σας. Εικάζω ότι έχετε κάποια παλιά βέρσιον
Κύριε Σωκράτη, επιτέλους τα κατάφερα. :bigsmile:
¶λλαξα την ώρα από 00.01.00, σε 0.01.00 (ένα μηδενικό ήθελε τελικά; ) και τον τόπο (έγραφα Athens και όχι Athina). Μπορεί να σας ακούγονται αστεία ή περίεργα όλα αυτά, αλλά με αυτές τις αλλαγές ο χάρτης βγήκε και σ' εμένα σωστός!
Έχω internet explorer 8 και σε win xp sp3 δεν νομίζω ότι μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω...
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια, γιατί πραγματικά πείσμωσα! :bigsmile:
Καλό σας βράδυ!
ΥΓ. Αν δεν ενοχλεί, πειράζει να διαγράψω τα στοιχεία της γέννησής μου που έχω παραθέσει παραπάνω όταν μου τα ζητήσατε;
-
Τα στοιχεία διαγράφηκαν και ο δοκιμαστικός χάρτης επίσης.
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Τα στοιχεία διαγράφηκαν και ο δοκιμαστικός χάρτης επίσης.
Να είστε καλά. Καληνύχτα.
-
Quote:
Originally Posted by
cat9
Έχω internet explorer 8 και σε win xp sp3 δεν νομίζω ότι μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω...
Αυτό είναι το πολύ παραπάνω από τον Internet Explorer
Περιηγητής ιστού Firefox | Ταχύτερος, ασφαλέστερος & προσαρμόσιμος | Mozilla Europe
και αυτό είναι το πολύ πιο καλό και από τα δύο - μονάχα κάπως διαφορετικό στην εμφάνιση και τις λειτουργίες (interface) και ίσως ξενίσει.
Google Chrome
-
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω τελικά καταρ΄γήθηκε η ηλιακή επιστροφή;
-
-
γεια σας:bigsmile:ειμαι νεο μελοσ κ εχω μια απορια, οταν θελω να βρω στοιχεια του αστρολογικου μοου χαρτη ζηταει και τον αριθμο ID αι δεν ξερω τι να γραψω:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
tribal
γεια σας:bigsmile:ειμαι νεο μελοσ κ εχω μια απορια, οταν θελω να βρω στοιχεια του αστρολογικου μοου χαρτη ζηταει και τον αριθμο ID αι δεν ξερω τι να γραψω:embarrest
Όταν καταχωρούμε τα στοιχεία κάποιου ατόμου πριν το όνομα του ατόμου στην λίστα που εχουμε καταχωρήσει έχει έναν αριθμό.Αυτός είναι το id. :bigsmile:
-
Η σεληνιακή επιστροφή καταργήθηκε ?:mad:
-
Υπομονή...ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ScP
Ευχαριστώ για τα ευγενικά σχόλια και για τα γιούχου της ομαδάρας :bigsmile:
Ο άτλαντάς μας έχει "σεταριστεί" με επιτυχία και η ατίθαση Ηλιακή επιστροφή λειτουργεί επίσης από σήμερα.
Μας έμεινε μόνο υπόλοιπο η Σεληνιακή επιστροφή.
Βελτιώσαμε επίσης τα πρόγράμματα των Διελεύσεων και του Ηλιακού Τόξου γιατί η φίλη μας η Κοραλλία Μόζορα γκρίνιαζε όταν έβλεπε στους χάρτες τους αστεροειδείς ή άλλα έξτρα σώματα. Τώρα θα υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισής τους ή όχι.
Σύντομα θα τα εγκαταστήσουμε και αυτά.
-
Καλησπέρα.Πώς μπορούμε να διαγράψουμε μια καταχώρηση;
-
Καλησπέρα. Να διαγράψουμε δεν μπορούμε, μπορούμε όμως να τροποποιήσουμε ή να διορθώσουμε - πατώντας στον αριθμό ID στην λίστα καταχωρήσεων. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να επανακαταχωρήσουμε όλα τα πεδία, καθώς και την χώρα - πόλη.
-
Σ' Ευχαριστώ πολύ Δείμων για την απάντησή σου
-
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!
-
Το νεο αστρολογικο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο, αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα βαλετε και τη σεληνιακη επιστροφη και αν θα ειναι με δωρεαν αναλυση?
-
εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο:toung: που ειναι το περιβοητο συστημα με την ωριαια ?? εχει αναφερθει οτι υπαρχει αλλα δεν γνωριζω :toung: καμια βοηθεια?
-
Το καινουργιο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο ,αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα ειναι ετοιμη και η σεληνιακη επιστροφη και αν θα εχει δωρεαν αναλυση. Ευχαριστω!!!
-
Quote:
Originally Posted by
stachtopouta
Το καινουργιο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο ,αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα ειναι ετοιμη και η σεληνιακη επιστροφη και αν θα εχει δωρεαν αναλυση. Ευχαριστω!!!
οταν ειναι διαθεσιμοι τοτε θα σου απαντησουν . και εγω περιμενω οπως καταλαβες.
υπομονη :toung::toung::toung::cheesy::cheesy::cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
οταν ειναι διαθεσιμοι τοτε θα σου απαντησουν . και εγω περιμενω οπως καταλαβες.
υπομονη :toung::toung::toung::cheesy::cheesy::cheesy:
δεν ειναι θεμα υπομονης αγαπητο μελος....
οπως εγραψε ο ΣΚΡ στην προηγουμενη σελιδα [πιστευω οτι το διαβασες]
μονο αυτο εμεινε
οταν λοιπον την ετοιμασουν θα μας το ανακοινωσουν εδω ..
οπως οτι καινουργιο η'' αλλαγη γινετε στο :horoscope:
φιλικα
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
δεν ειναι θεμα υπομονης αγαπητο μελος....
οπως εγραψε ο ΣΚΡ στην προηγουμενη σελιδα [πιστευω οτι το διαβασες]
μονο αυτο εμεινε
οταν λοιπον την ετοιμασουν θα μας το ανακοινωσουν εδω ..
οπως οτι καινουργιο η'' αλλαγη γινετε στο :horoscope:
φιλικα
ναι αγαπητη δεσποινα :embarrest γνωριζω απλως δινω ετσι μια συμπαρασταση :love::toung::toung:
φιλια
-
Θα σας παρακαλέσω να μην γράφετε άσχετα πράγματα όπου βρείτε. Επίσης να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση διότι για το πρόγραμμα της Σεληνιακής επιστροφής είχε γραφτεί ενημερωτικό ποστ.
Και τέλος, να μου επιτρέψετε να κρατήσω την φυσιολογία μου. Δεν θα ήθελα να έχω 100 χέρια για να κάνω 100 δουλειές παράλληλα.
Το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε σήμερα και προσαρμόστηκε στον νέο μας Αστρολογικό ¶τλαντα
Δεν θα διατεθεί με δωρεάν ανάλυση
Quote:
Originally Posted by
stachtopouta
Το νεο αστρολογικο σας προγραμμα ειναι πολυ καλο, αλλα θα ηθελα να μαθω ποτε θα βαλετε και τη σεληνιακη επιστροφη και αν θα ειναι με δωρεαν αναλυση?
Τι εννοείτε με το "περιβόητο σύστημα της ωριαίας"; Από το επίσημο myHoroscope δεν έχει γίνει ουδέποτε αναφορά για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Ωριαίους χάρτες υπολογίζουμε από το γενέθλιο πρόγραμμα αλλά μέχρι εκεί. Ειδικός χάρτης ή επιπρόσθετα στοιχεία δεν υπάρχουν.
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο:toung: που ειναι το περιβοητο συστημα με την ωριαια ?? εχει αναφερθει οτι υπαρχει αλλα δεν γνωριζω :toung: καμια βοηθεια?
-
Φίλοι μου θέλω να προσθέσω την απόλυτή ικανοποίησή μου από τό καινούργιο πρόγραμμα.
Ή πρώτη δοκιμή που έκανα με άφησε άφωνο. Θα προχωρήσω και σέ περισσότερους χάρτες, πάντως είναι εφάμιλλο τών επαγγελματικών προγραμμάτων και ελπίζω να γίνει ακόμη καλύτερο.
Σημείωση : Πιά είναι ή γνώμη σας για τόν " Equal Ascendant " ???
Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός, και θα έπρεπε να συμπεριληφθεί, παρ' ότι δέν είναι ολοκληρωμένος στατιστικά. Ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by
skorpinos
Σημείωση : Πιά είναι ή γνώμη σας για τόν " Equal Ascendant " ???
Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός, και θα έπρεπε να συμπεριληφθεί, παρ' ότι δέν είναι ολοκληρωμένος στατιστικά. Ευχαριστώ.
Yπάρχει ήδη.. το βρίσκετε ως Natal-East Point
-
den katalavaaa.. :( ti einai to id???
-
Quote:
Originally Posted by
natasha0942
den katalavaaa.. :( ti einai to id???
Γεια σου natasha0942, καλώς ήρθες στο myhoroscope.gr :bigsmile:
Εδώ να ξέρεις πως γράφουμε μόνο με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες.. Το id είναι ο 5ψήφιος κωδικός που βλέπεις αριστερά από την κάθε καταχώριση χάρτη που κάνεις. Αυτόν τον αριθμό λοιπόν πληκτρολογείς στο κουτάκι id για να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου, τις διελεύσεις σου ή ότι άλλο θελήσεις.. :love:
-
θα ηθελα μου πειτε που βρησκετε η ΗΡΑ στον αστρολογικο μου χαρτη;;; και πως την βρησκω για να μην σας ρωταω συνεχεια...εχω γεννηθει 8-Ιανουαριου-1983 ωρα 07:30
Ευχαριστω!
-
Quote:
Originally Posted by
vicky_
θα ηθελα μου πειτε που βρησκετε η ΗΡΑ στον αστρολογικο μου χαρτη;;; και πως την βρησκω για να μην σας ρωταω συνεχεια...εχω γεννηθει 8-Ιανουαριου-1983 ωρα 07:30
Ευχαριστω!
:bigsmile:Πήγαινε πάνω αριστερά στο δωρεάν ωροσκόπιο και βάλε τα στοιχεία σου ( γενέθλιο χάρτη).Δεν την βγάζει την ηρα??:blink:
-
Quote:
Originally Posted by
vicky_
Ευχαριστω!
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
:bigsmile:Πήγαινε πάνω αριστερά στο δωρεάν ωροσκόπιο και βάλε τα στοιχεία σου ( γενέθλιο χάρτη).Δεν την βγάζει την ηρα??:blink:
Αν δεν επιλέξει το πεδίο "Γενέθλιος special" και δεν κάνει κλικ στο κουτάκι που αντιστοιχεί στο Juno (την λατινική της δλδ ονομασία) δεν την βγάζει. Στο χάρτη των διελεύσεων την έχει όμως :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αν δεν επιλέξει το πεδίο "Γενέθλιος special" και δεν κάνει κλικ στο κουτάκι που αντιστοιχεί στο Juno (την λατινική της δλδ ονομασία) δεν την βγάζει. Στο χάρτη των διελεύσεων την έχει όμως :bigsmile:
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας...η σελιδα ομως που με παει ειναι κενη!
μηπως δεν κανω κατι σωστα;;;εσας σας δειχνει;
-
Quote:
Originally Posted by
vicky_
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας...η σελιδα ομως που με παει ειναι κενη!
μηπως δεν κανω κατι σωστα;;;εσας σας δειχνει;
Επάνω αριστερά σε κάθε σελίδα, κάτω από το λογότυπο του myhoroscope υπάρχει μια μπάρα με διάφορες επιλογές. Διαλέγεις αυτήν που ονομάζεται "Δωρεάν Ωροσκόπιο" και επιλέγεις από το παράθυρο που θα σου ανοίξει την επιλογή "οι χάρτες σας", στην περίπτωση που έχεις ήδη βάλει κάποιους χάρτες. Αν δεν έχεις, επιλέγεις το από κάτω "υπολογίστε έναν νέο χάρτη".
Αφού βάλεις τα στοιχεία όπως σου ζητηθεί, από την μπάρα που έχει τις επιλογές "Γενέθλιοι Χάρτες/ Χάρτες Πρόγνωσης/ Χάρτες Σχέσεων/ Ηλιακή Επιστροφή/ Σεληνιακή επιστροφή" επιλέγεις το "Γενέθλιοι Χάρτες" και μετά το "Γενέθλιος special". Εκεί θα βρεις και το κουτάκι Juno για να το τσεκάρεις και να δεις την θέση της γενέθλιας Ήρας σου, αφού πατήσεις το "υποβολή".
Εναλλακτικά, μπορείς και από την επιλογή "Χάρτες Πρόγνωσης" να δεις τις διελεύσεις της ημέρας, αν επιλέξεις το "Διελεύσεις+Αστεροειδείς" και να δεις και τη γενέθλια θέση της Ήρας και τη θέση της σήμερα (ή οποιαδήποτε ημέρα επιθυμείς, αν αλλάξεις την ημερομηνία στο αντίστοιχο πεδίο).
-
ενταξει το καταφερα...ευχαριστω και παλι!
-
Γειά σας!
Χρησιμοποιώ το υπολογιστικό πρόγραμμα του myhoroscope εδώ και καιρό γιατί το βρίσκω πολύ έγκυρο.Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για να βρίσκω τον ωροσκόπο σε φίλους και τους στέλνω και τη γενέθλια ανάλυση η οποία είναι πάρ απολύ καλή.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δε μπορώ να σβήσω τους χάρτες τους όταν τελειώνω.Αυτό είναι το μόνο μείον κατά τη γνώμη μου.Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για τα ζώδια αλλά βλέπω ότι όσα λέει εδώ μέσα είναι σχετικά ακριβή. Μια άλλη ερώτηση.Έχω γεννηθεί στη Λευκάδα και όταν το βάζω μου βάζει σαν ώρα +3 αντί για +2 που είναι για την Ελλάδα.Είναι αυτό σωστό αστρολογικά;
-
Quote:
Originally Posted by
natty76
Γειά σας!
Χρησιμοποιώ το υπολογιστικό πρόγραμμα του myhoroscope εδώ και καιρό γιατί το βρίσκω πολύ έγκυρο.Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για να βρίσκω τον ωροσκόπο σε φίλους και τους στέλνω και τη γενέθλια ανάλυση η οποία είναι πάρ απολύ καλή.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δε μπορώ να σβήσω τους χάρτες τους όταν τελειώνω.Αυτό είναι το μόνο μείον κατά τη γνώμη μου.Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για τα ζώδια αλλά βλέπω ότι όσα λέει εδώ μέσα είναι σχετικά ακριβή. Μια άλλη ερώτηση.Έχω γεννηθεί στη Λευκάδα και όταν το βάζω μου βάζει σαν ώρα +3 αντί για +2 που είναι για την Ελλάδα.Είναι αυτό σωστό αστρολογικά;
Δοκιμάζοντας να κάνω κάποιον χάρτη με επιλογή τη Λευκάδα, μου βγάζει ως ώρα το +2. Για πες λίγο αναλυτικά τι κάνεις
-
το +2 και το +3 είναι η χειμερινή και η εαρινή ώρα βάσει του ότι η ώρα μας αλλάζει τον Οκτώβριο και τον Μάιο. Δεν είναι δηλαδή ότι το +2 είναι ντε και καλά για την Ελλάδα όλο το χρόνο....εξαρτάται από το μήνα αλλά και τη χρονιά που γεννήθηκες γιατί σε κάποιες χρονιές δε θυμάμαι όμως από πότε...από το 1960 με 1965 και πριν αν θυμάμαι καλά δεν ίσχυε η αλλαγή ώρας...
όλα αυτά δηλαδή και τη χρονιά αλλά σαφώς και το μήνα το υπολογιστικό μας τα συνυπολογίζει απευθείας και σου βγάζω τη σωστή ώρα...είτε +2 είτε +3...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
natty76
Έχω γεννηθεί στη Λευκάδα και όταν το βάζω μου βάζει σαν ώρα +3 αντί για +2 που είναι για την Ελλάδα.Είναι αυτό σωστό αστρολογικά;