γεια! ηθελα να ρωτησω, τι δινει μια οψη ωροσκοπου συνοδου πλουτωνα στον πρωτο οικο.
πλουτωνας στον σκορπιο..
ευχαρηστω!
Printable View
γεια! ηθελα να ρωτησω, τι δινει μια οψη ωροσκοπου συνοδου πλουτωνα στον πρωτο οικο.
πλουτωνας στον σκορπιο..
ευχαρηστω!
Δύναμη και επιμονή!!! Θέλει να περνάει το δικό του και δείχνει άνθρωπο με πυγμή, με ισχυρογνωμοσύνη και με την τάση να επιβάλλεται στους άλλους με τη δύναμή του και με το λόγο του. Θέλει επίσης να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων. Ο Πλούτωνας στο Σκορπιό πανίσχυρος, προικίζει τον άνθρωπο που τον έχει στον 1ο οίκο με μια μεγάλη μεταμορφωτική ικανότητα. Αν ο ωροσκόπος είναι Σκορπιός, υπάρχει κάτι στην εικόνα που μαγνητίζει, δείχνει ατάραχο και δυναμικό παρουσιαστικό, που μέσα όμως κρύβει βαθιά συναισθήματα και πάθος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:bigsmile:
η σύνοδος άρη(τελευταίες μοιρες Ζυγού) με πλούτωνα (πρώτες σκορπιού) στον 11ο οίκο
θα μπορούσε να κάνει την αδύναμη θέση του άρη πιο ισχυρή?
....ή την κάνει πιο καταστροφική;
οταν η σύνοδος αυτή υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη ισχύει το ίδιο ?
ή ενεργοποιείται από κάποια διέλευση?
Σε ευχαριστώ τόσο πολύ καλή μου alkmini:)
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε την ανάλυση της συγκεκριμένης όψης και με άλλα στοιχεία, όπως το ζώδιο που γίνεται η σύνοδος, ο οίκος , οι κυβερνήσεις οίκων, οι όψεις της συνόδου όχι μεμονωμένα αλλά στο γενέθλιο χάρτη.
Καλημερα Errikaki ...οταν ο συνδιασμος αυτος υπαρχει σε γενεθλιο χαρτη χαριζει στο ατομο μεγαλη ενεργεια και ζωτικοτητα, το ατομο αυτο εχει επιμονη αντοχη αποφασιστικοτητα και μεγαλο θαρρος ικανο να αντιμετοπισει καταστασεις κα οταν ειναι απαρραιτητο να τις τελειωνει προκειμενου να ξεκινησει απο την αρχη.
Μπορει μερικες φορες το ατομο να ειναι ζυλοτυπο και σχεδον φανατικο με μια ιδεα. Το γεγονος αυτο τον κανει ικανο για μεγαλη δημιουργια η καταστροφη αναλογα! Παρολο που εχει την ικατοτητα να μετραει σωστα ατομα και καταστασεις εχει μια δυσκολια στο να εκφρασει την ζεστασια κ την εκτιμηση του προς τους αλλους!!
Έχω ένα προγραμμα στον υπολογιστή που μου το δίνει σύνοδο..έχει μεγαλύτερη ανοχή στις όψεις γενικά. Δεν ξέρω και εγώ:confused:
από πρόγραμμα σε πρόγραμμα διαφοροποιούνται οι ανοχές στις όψεις.
μέχρι τις 7 μοίρες το πολύ δίνουν ανοχή τα πιο πολλά προγράμματα. Με εξαίρεση ότι κάνει σύνοδο με τον ήλιο που έχει μια μεγαλύτερη ανοχή. Είτε σύνοδος , είτε όχι πάλι δεν αλληλεπιδρούν;
Ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό, ο Πλούτωνας ισχυρός στο Σκορπιό, υπερισχύει. Ο Άρης είναι πιο αργός, δηλαδή αν είχαμε τον Ερμή με τον Πλούτωνα θα σκεφτόμουν διαφορετικά.
Αν θυμαμαι καλα μεχρι 10μ!
και εμείς που έχουμε άδειο τον πρώτο οίκο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περνάμε απαρατήρητοι????
με πλούτωνα στον σκορπιό ν απέχει μόνο 4 μοιρούλες απο τον ωροσκόπο μου να υποθέσω ότι είναι σα να βρίσκεται εκεί μέσα?????εε?? :o
errikaki ο πλούτωνας είναι στις 09° 49' 34" του σκορπιού και ο ωροσκόπος στις 13° 57' 19"...
δεν κάνουν κάποια όψη με άρη αφροδίτη ουρανό...οι όψεις που γίνονται (αν κατάλαβα σωστα) είναι πλούτωνας και ωροσκόπος σε τετράγωνο με ήλιο ερμή και αντίθεση με σελήνη,,και ο πλούτωνας επίσης χιαστί με άρη...
η αφροδίτη μου κάνει αντίθεση με ουρανό,ίσως αυτό να δίνει ένα touch μαγνητισμού,αφροδίτη που δεν την πιάνεις εύκολα στα θέλω της :wacko:
alkmini μπορούμε να πουμε το ίδιο και γι άλλους πλανήτες???δηλαδή η σελήνη μου απέχει 5μοίρες και κατι ψιλά απ την ακμή του 7ου οίκου...την προτιμώ εκεί απο τον 6ο οίκο....:rolleyes:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσες όντως ο Ήλιος και ο Ερμής τετραγωνίζουν Σελήνη, Πλούτωνα και Ωροσκόπο, χιαστί με Άρη.
Η Αφροδίτη σου, εκτός από την αντίθεση με τον Ουρανό, σχηματίζει αντίθεση και με τον Κρόνο, οπότε μάλλον ...''πιάνει'' τα θέλω της κατά ένα μέρος και κατά ένα άλλο μέρος την γλυκοκοιτά και ο Ποσειδώνας με ανοιχτή απόκλιση. Δεν γνωρίζω αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του στα οικονομικά και αισθηματικά σου.
Όσο για τη Σελήνη, μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί και στον έβδομο. Δε ξεφεύγεις εντελώς από τον 6ο.
καταλαβαίνω αυτό που λες για τον κρόνο-αφροδίτη αλλα το άλλο περί αφροδίτης-ποσειδώνα δεν το αντιλαμβάνομαι..δεν δημιουργούν κάποια όψη..τι ορίζουμε ανοιχτή απόκλιση???ότι τείνουν να κάνουν όψη???
επίσης φάνηκε απ όσα είπα παραπάνω ότι έχω κρόνο σύνοδο ουρανό???επειδή μ το ανέφερες έμμεσα και αναρωτήθηκα....
Ανοιχτή απόκλιση είναι πάνω από περίπου 8 μοίρες στην αντίθεση. Όταν ο Πλούτωνας ήταν στις μοίρες που ανέφερες (στη γέννησή σου), ο Κρόνος απείχε από τον Ουρανό μία μοίρα και ο Ποσειδώνας περίπου 10 μοίρες απέναντι από την Αφροδίτη σου, γι΄αυτό και σε ρώτησα αν αντιλαμβάνεσαι την επιρροή του.
δεν είχα μπει στην διαδικασία να το σκεφτώ...αλλα τώρα που το λες εξιδανικεύω εύκολα πρόσωπα και καταστάσεις...εις γνώσην μου όμως..είναι όπως είπες απλά την γλυκοκοιτάει την αφροδίτη μου...:p
πάντως ο μαγνητισμός αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι απλή έννοια...αναλύθηκε στα προηγούμενα ποστ βέβαια...αλλά οκ...
πιστεύω ο μαγνητισμός εξετάζεται σε μία συναστρία...ή τουλάχιστον εκεί έχει την έννοια που τείναμε να της αποδώσουμε...
vetaki να υποθέσω ότι έχεις ουρανό στις τελευταίες μοίρες του τοξότη και αφροδίτη στους διδύμους?
τολμώ να πω, με κάθε επιφύλαξη βέβαια, ότι είσαι κάπως άσταστη :)
δίνεις μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και βαριέσαι εύκολα!...είναι αυτό που λέμε ''θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί...'':p
Σε ποιο οίκο είναι η αφροδίτη σου?
συμφωνώ εν μέρει... ο μαγνητισμός είναι ενέργεια που΄πάλλεται στο χώρο και μπορεί να μην έχει να κάνει και με την ομορφιά απαραίτητα.
Σίγουρα παίζει το ρόλο και στη συναστρία όμως η ενέργεια υπάρχει έτσι και αλλιώς.. καθένας από εμάς έχει τη δίκή του ενέργεια η οποία μεταδίδεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
Οι οψεις αυτες πως σας φαινονται?Δειχνουν μαγνητισμο? Ηλιος και ερμης τριγωνο με Ουρανο, και Αντιθεση με Πλουτωνα,Αφροδιτη τετραγωνο με τον Ουρανο,Αρης εξαγωνο με τον Ουρανο και τριγωνο με τον Πλουτωνα,Λιλιθ αντιθεση με τον Ηλιο και συνοδο με τον Πλουτωνα,Μεσουρανημα τετραγωνο με τον Πλουτωνα,Αφροδιτη εξαγωνο με τον Ωροσκοπο,Ουρανος χιαστι ωροσκοπος.Αφροδιτη στον 11ο ,σεληνη στον 5ο και Ουρανος στον 8ο..Εχω και ποσειδωνα στο ωροσκοπιο μου βεβαια αλλα δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο στον μαγνητισμο
για μένα το εγκεφαλικό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία..και είναι κάτι π θέλω συνέχεια να πυροδοτείται αλλιώς χάνω το ενδιαφέρον μου(για να μην πω βαριέμαι)...δεν θέλω να πέσω σε μία συνήθεια.
και δεν είναι ότι ακολουθώ το μότο θα ζήσω ελεύθερο πουλί(τουλάχιστον συνειδητά) απλά για να δεσμευτώ πρέπει να με συνεπάρει κάτι,να πω ότι δεν γίνεται να κάνω αλλιώς...:love:
τα στοιχεία είναι όπως είπες και η αφροδίτη μ είναι στον 8ο οίκο....
[QUOTE=vetaki;136902]για μένα το εγκεφαλικό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία..και είναι κάτι π θέλω συνέχεια να πυροδοτείται αλλιώς χάνω το ενδιαφέρον μου(για να μην πω βαριέμαι)...δεν θέλω να πέσω σε μία συνήθεια.
εμένα θα το πεις?? :D ...με αφροδίτη και ουρανό στον τοξότη:D... βαριέμαι τόσο εύκολα που
απορώ με τον εαυτο μου!
και δεν είναι ότι ακολουθώ το μότο θα ζήσω ελεύθερο πουλί(τουλάχιστον συνειδητά) απλά για να δεσμευτώ πρέπει να με συνεπάρει κάτι,να πω ότι δεν γίνεται να κάνω αλλιώς...:love:
αυτό δείχνει άνθρωπο ασφαλή, που τα έχει βρει με τον εαυτό του και κυρίως δεν περιμένει από κανένα να του χαρίσει την ευτυχία.. ψάχνει απλά κάποιον να τη μοιραστεί :)
τα λέω και από προσωπική πείρα...ξυπνάει ο τοξότης μέσα μου, καταλαβαίνεις!! [QUOTE]
Καλε πειτε μου και εμενα ,που εγραψα κατι πιο πανω..!
H αληθεια ειναι πως οι εξοκρονιοι παιζουν πολυ στο ωροσκοπιο μου!Και σε Θετικες και σε εντονες οψεις με προσωπικους μου πλανητες..!Ο δε Ποσειδωνας κανει ακριβως τις ιδιες οψεις που κανει ο Ουρανος οπως προανεφερα μονο που δεν κανει τετραγωνο με την Αφροδιτη ,αλλα με την Σεληνη..
Μόνο Πλούτωνας Ποσειδώνας κ Ουρανός στον ωροσκόπο δίνουν μαγνητισμό;Eγώ έχω Ηλιο Αφροδίτη Ερμή στον υδροχόο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο από τον 12ο κ Δία στον υδροχόο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο απο τον 1ο με Ηλιο Αφροδίτη Ερμή κ ωροσκόπο σε εξάγωνο με τον Ουρανό.Επίσης όλοι οι πλανήτες που ανέφερα είναι σε αντίθεση με τον 7ο αυτό τι σημαίνει γιατί εχω μπερδευτεί..Ο Πλούτωνας στον σκορπιό στον 8ο μονο ένα εξάγωνο με την Σελήνη κανει , ο Ποσειδώνας στον 11ο σύνοδο με την Σελήνη κ Λιλίθ στον 3ο τετράγωνο με τον Δία..