-
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Βασικα και οι 2 εχετε τον Αρη κοντά στον Ωροσκόπο-το λέει η καρδούλα σας(!!), αυτός φαίνεται να είναι πολύ μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του-με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ηλιο του...ο ίδιος κάνει σκληρή αυτοκριτική αλλα έχει και εσένα απο πάνω να τον κρινεις αυστηρά και να τον περιορίζεις να ασκεί κι αλλη αυτοπειθαρχία-θα τον λυπηθώ σε λίγο εγω αυτόν στάνταρ!!!:cheesy:...κι αυτός εχει τάση να ασκεί κριτική-με Ερμή και Σελήνη στην Παρθένο-αλλα εσυ μάλλον την ισοπεδώνεις κι αυτή ή την παρεξηγείς καθότι επικοινωνείς παρορμητικά...ισως να μη του δίνεις τον απαιτούμενο χρονο να εξηγήσει σωστά αυτά που θέλει να πει-Κρίμα μωρε τον καημένο!Μ'επιασε το ψυχοπονιάρικο τώρα, δε σου είπα εγω!!:love: Καλό είναι να ακούμε την κριτική των άλλων γιατί ακόμα κι αν τσαλαπατάνε τον εγωισμό μας τα λόγια τους, μπορεί να β΄λουν το μυαλό μας να δεί τα πράγματα απο μια άλλη οπτική γωνία κ έτσι να βελτιωθούμε σαν ατομα στην πορεία προς την εξέλιξη μας.!Εσυ έχεις τον Πλούτωνα στον 7ο οικο σαφή ένδειξη οτι είσαι χειριστική και εξουσιαστική στις σχέσεις σου...θέλεις να έχεις τον έλεγχο και χρησιμοποιείς όλα σου τα θέλγητρα για να το πετύχεις αυτο!~!!!!Αυτός έχει τον Ποσειδώνα στον 7ο και πιθανόν να σε έχει εξιδανικευσει...φοράει γενικά ροζ γυαλια στις σχέσεις του,πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί θα τον κάνει ευαλωτο σε απογοητεύσεις...όσο πιο ψηλά στα σύννεφα ανεβαίνουμε,τόσο πιο απότομη θα είναι η προσγείωση μετά!!!!:nana1: Σαφώς είσαι και κτητική εσυ και πεισματάρα φούλ(καλε πως σε αντέχει αυτός?Αγιο θα τον ανακυρήξουν!!:toung:),αν και με το ανοιχτομυαλο στοιχείο που προσδίσει ο Υδροχόος απο Αρη,Δία και Ωροσκόπο ίσως μετριάζεται καπως η κτητικότητα και να δινεις και κάποιες ελευθερίες...λέμε τώρα!!! :toung:Τώρα γιατί αυτός ελκεται τοσο απο σένα...γενικά να πούμε οτι ... με την Αφρο στον Καρκίνο έχει την τάση να δένεται και να κολλάει,ποσο μαλλον όταν έχει και Ήλιο κ Σελήνη στον 4ο!...αν και εγω για μαζοχάρα τον κόβω!!!(ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που έχει στο χάρτη του να ευθύνεται ως ένα βαθμό γι'αυτο,περισότερα για αυτήν την όψη ας μας πουν οι ειδικοί).Τη βρίσκει να τον ταλαιπωρούν...?Maybe...!:amazed:
Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι!!!ΣΟΡΡΥ για τα σχόλια...ο Τοξοτάκος μου φταίει ειναι πειραχτηρι!!
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Καταρχας να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την κατατοπιστικοτατη αναλυση! Μπορω να πω οτι ηταν πολυ διαφωτιστικη και μου αποκαλυπτει πολλες πτυχες στη σχεση που μου διεφευγαν! Η αληθεια ειναι οτι κανω ισοπεδωτικη κριτικη σε σημειο που να τον αφηνω αφωνο, αλαλο, στηλη αλατος πες το οπως θελεις αλλα... αλλα μονο οταν κανει βλακειες που με στελνουν και πιστεψε με κανει αρκετες! Παρολαυτα ισως να μην του αφηνω χωρο η χρονο να αντιδρασει αυτο ειναι αληθεια γιατι οι αντιδρασεις μου ειναι καταπελτης, σαρωτικες και ακαριαιες! Δεν τολμαει να βγαλει κιχ! αλλα και τι να πει οταν την εχει κανει την πατατα! Αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει κιολας! Κατσε ρε φιλε να τσακωθεις, να εκτονωθεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου! Που πας και λουφαζεις και δεν λες κουβεντα!
Τελος παντων και κρυφομαζοχας ειναι οποτε αν με εχει εξιδανικευσει οπως λες, που γιατι να μη με εχει εδω που τα λεμε τετοια γυναικαρα που ειμαι:bigsmile::bigsmile: (και μετριοφρων συν τοις αλλοις) εχει φαει κολλημα! Πολυ πιθανο!
Παντως ελεος μη με σταυρωνετε κιολας! :toung: Κτητικη και ζηλιαρα δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο! Εκπλησσομαι ακομη κι εγω η ιδια αλλα προφανως στην περιπτωση μου τα στοιχεια του υδροχοου λειτουργουν εξομαλυντικα και το μετριαζουν το πραγμα αρκουντως θα ελεγα! Ακομη κι αν ζηλευω και σκαω μεσα μου δεν το εκδηλωνω, το κραταω μεσα μου τεχνιεντως το εχω εξασκησει το πραγμα! :bigsmile:
Αυτα νομιζω! Οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι!
Παντως να προσθεσω εδω το εξης καταπληκτικο. Τελευταια επανασυνδεση 28 μαιου του 10 την πρωτη μερα που μπηκε ο ουρανος στον κριο αν δεν απατωμαι και ηρθε σε αντιθεση με το γεννεθλιο πλουτωνα μου στο ζυγο! Τελευταιος τσακωμος - χωρισμος? Μαντεψτε ποτε?
26 Ιουλιου με το γνωστο τετραγωνο! Επεται επανασυνδεση με την επιστροφη του ουρανου στον κριο? Ειδομεν! Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω τη συνεχεια του εργου!
-
Χαίρομαι που σε βοήθησα....ξέρεις τι πιστευω?επειδη ο δικος σου εχει ωροσκοπο στους Διδυμους και ¶ρη εκει που πλήττει ευκολα ειδικα με συνηθισμένους τύπους γυναικών και με ήρεμες καταστάσεις...αυτα που του κανεις, τα καψονάκια, που του δυσκολεύεις τη ζωη τον ξυπνανε και βοηθουν να μη ρουτινιάζει...ισως γι'αυτο τη βρίσκει!!εσυ τι λες?
-
Quote:
Originally Posted by
bebe28
Καταρχας να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την κατατοπιστικοτατη αναλυση! Μπορω να πω οτι ηταν πολυ διαφωτιστικη και μου αποκαλυπτει πολλες πτυχες στη σχεση που μου διεφευγαν! Η αληθεια ειναι οτι κανω ισοπεδωτικη κριτικη σε σημειο που να τον αφηνω αφωνο, αλαλο, στηλη αλατος πες το οπως θελεις αλλα... αλλα μονο οταν κανει βλακειες που με στελνουν και πιστεψε με κανει αρκετες! Παρολαυτα ισως να μην του αφηνω χωρο η χρονο να αντιδρασει αυτο ειναι αληθεια γιατι οι αντιδρασεις μου ειναι καταπελτης, σαρωτικες και ακαριαιες! Δεν τολμαει να βγαλει κιχ! αλλα και τι να πει οταν την εχει κανει την πατατα! Αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει κιολας! Κατσε ρε φιλε να τσακωθεις, να εκτονωθεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου! Που πας και λουφαζεις και δεν λες κουβεντα!
Τελος παντων και κρυφομαζοχας ειναι οποτε αν με εχει εξιδανικευσει οπως λες, που γιατι να μη με εχει εδω που τα λεμε τετοια γυναικαρα που ειμαι:bigsmile::bigsmile: (και μετριοφρων συν τοις αλλοις) εχει φαει κολλημα! Πολυ πιθανο!
Παντως ελεος μη με σταυρωνετε κιολας! :toung: Κτητικη και ζηλιαρα δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο! Εκπλησσομαι ακομη κι εγω η ιδια αλλα προφανως στην περιπτωση μου τα στοιχεια του υδροχοου λειτουργουν εξομαλυντικα και το μετριαζουν το πραγμα αρκουντως θα ελεγα! Ακομη κι αν ζηλευω και σκαω μεσα μου δεν το εκδηλωνω, το κραταω μεσα μου τεχνιεντως το εχω εξασκησει το πραγμα! :bigsmile:
Αυτα νομιζω! Οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι!
Παντως να προσθεσω εδω το εξης καταπληκτικο. Τελευταια επανασυνδεση 28 μαιου του 10 την πρωτη μερα που μπηκε ο ουρανος στον κριο αν δεν απατωμαι και ηρθε σε αντιθεση με το γεννεθλιο πλουτωνα μου στο ζυγο! Τελευταιος τσακωμος - χωρισμος? Μαντεψτε ποτε?
26 Ιουλιου με το γνωστο τετραγωνο! Επεται επανασυνδεση με την επιστροφη του ουρανου στον κριο? Ειδομεν! Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω τη συνεχεια του εργου!
Εγω αρχιζω να αντιλαμβανομαι γιατι αποφευγεται απο το σαϊτ να δινει προσωπικες προβλεψεις....Το γεγονος οτι υπαρχουν οψεις σε μια συναστρια δεν σημαινει οτι με την επαφη μας με τον αλλον ενεργοποιουνται "μονοκοπανια" ολες μαζι.Εξαρταται και απο προοδευτικους και διευλευσεις επισης .το γεγονος οτι σε μια συναστρια υπαρχει μια οψη δεν σημαινει οτι ειναι ενεργη και αν ειναι δεν συμβαινει μοναχα για τον εναν αλλα και για τον αλλον.Τουτεστιν δεν υπαρχει εξιδανικευση μονο απο την μερια του.Ισως και εσυ να εχει μια οχι και τοσο ξεκαθαρη εικονα γι εκεινον.Θα ελεγα να πατησεις τα ποδια σου λιγο στην γη γιατι μιλαμε για "κρονιο" ανδρα απο την στιγμη που δεχεται μια οψη τοσο ισχυρη με τα φωτα του.Και να μην πετας στα συννεφα.Αλλωστε το γεγονος οτι ρωτας για την πορεια της σχεσης σου μεσα σε ενα αστρολογικο σαϊτ δεν μου δειχνει οτι εισαι cool απεναντι σε κεινον μεσα στην σχεση ,ουτε οτι τον εχεις τοσο σιγουρο.:embarrest
Το λεω ,χωρις να εχω κοιταξει τι θα γινει μεταξυ σας αλλα απο την οποια πειρα μου ξερω οτι επειδη ενας χαρτης "δειχνει" κατι μεταξυ δυο ατομων δεν σημαινει οτι αυτο το κατι δουλευει και στην πραγματικοτητα ετσι.Στο λεω επειδη απο μονη σου ειπες την κουβεντα "πτυχες της σχεσης που μου διεφυγαν" Αν αυτο που σου λεμε δεν φαινεται απο την πραγματικοτητα παει να πει οτι δεν ειναι ειναι ενεργη η οψη η ειναι αναχαιτησμενη απο καποια οψη που συμβαινει σε διευλευση η προοδευτικο.
Θα ελεγα προσγειωσου και περιμενε να δεις την συνεχεια .Παντως τετοιες συμπεριφορες καταπελτες ειναι ο σιγουρος δρομος για να τον χασεις στο τελος.Μαζοχας ξεμαζοχας,διδυμος η οχι ολοι οι ανθρωποι εχουν τα ορια τους (εκτος αν μιλαμε για κλινικες περιπτωσεις ).Στο λεω γιατι το "σιγουρο" οταν το χασουμε μας στστοιχιζει περισσοτερο ψυχολογικα .
Ως ατομο με ηλιο συνοδο κρονο και μεγαλο παιδευμα απο αυτο του στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους:cheesy: Και σου κρουω τον κωδωνα του κινδυνου οτι μπορει να μην μιλα και να αποτραβιεται γιατι περιμενει την καταλληλη στιγμη που θα βρεθεις εσυ στην δυσκολη θεση και τοτε βοηθεια σου με οσα εχει να σου πει...Με αυτη την συνοδο συνηθως περιμενεις την καταλληλη στιγμη για να εκτονωθεις
-
καλησπερα σας . Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιεσ οψεις συναστριας αν ειναι ευκολο .
πλουτωνας χιαστι ηλιος
πλουτωνας συνοδος σεληνη
πλουτωνας αντιθεση αρης
πλουτωνας χιαστι αρης
πλουτωνας αντιθεση β. δεσμος
πλουτωνας τετραγωνο β. δεσμος
πλουτωνας συνοδος νοτιος δεσμος
ουρανος τετραγωνο αφροδιτη
ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
ουρανος αντιθεση βερτεξ
αφροδιτη τριγωνο και εξαγωνο αρης
ηλιος τριγωνο σεληνη
-
επισης
πλουτωνας εξαγωνο σεληνη
ποσειδωνας εξαγωνο σεληνη
ευχαριστω !
-
Quote:
Originally Posted by
panemorfi
καλησπερα σας . Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιεσ οψεις συναστριας αν ειναι ευκολο .
πλουτωνας χιαστι ηλιος
πλουτωνας συνοδος σεληνη
πλουτωνας αντιθεση αρης
πλουτωνας χιαστι αρης
πλουτωνας αντιθεση β. δεσμος
πλουτωνας τετραγωνο β. δεσμος
πλουτωνας συνοδος νοτιος δεσμος
ουρανος τετραγωνο αφροδιτη
ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
ουρανος αντιθεση βερτεξ
αφροδιτη τριγωνο και εξαγωνο αρης
ηλιος τριγωνο σεληνη
Ποιανου απο τους 2 σας ειναι οι πλανητες στην αριστερη στηλη.?
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Ποιανου απο τους 2 σας ειναι οι πλανητες στην αριστερη στηλη.?
ειναι δικοι του εκτος απο πλουτωνα τετραγωνο β . δεσμο χιαστι αρη και συνοδο σεληνη οπου
ο πλουτωνας ειναι δικος μου , και βερτεξ αντιθεση ουρανος οπου ουρανος ειναι δικος μου !
-
Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.
Καλημερα Toksotaki:bigsmile:
Θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις.Η θετικη οψη Ηλιου-Σεληνης ειναι οψη σταθεροτητας (την εχω και εγω σε εξαγωνω ακριβειας).
Οσο αφορα τις οψεις αναμεσα στην Αφροδιτη με Ουρανο,επειδη παλι τις εχω και εγω (συνοδο και εξαγωνο) οντως υπαρχει αινθουσιασμος αλλα οταν υπαρχουν και οψεις του Κρονου μαζι αυτο δεν ισορροπει την σχεση?
Φιλικα:cheesy:
-
Την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης σε συναστρία πως την ερμηνεύεις Τοξοτάκι?(η Σελήνη ανήκει στον αντρα)....λες να φέρει συγκρούσεις η ειναι αλληλοσυμπληρωματική?Βεβα α στην ιδια συναστρια παιζει και συνοδος Ήλιου-Ούρανού,σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου της γυναίκας με Βόρειο Δεσμό του αντρα.:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
οντως με βοηθησες αρκετα , σ' ευχαριστω πολυ !
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Καλημερα Toksotaki:bigsmile:
Θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις.Η θετικη οψη Ηλιου-Σεληνης ειναι οψη σταθεροτητας (την εχω και εγω σε εξαγωνω ακριβειας).
Οσο αφορα τις οψεις αναμεσα στην Αφροδιτη με Ουρανο,επειδη παλι τις εχω και εγω (συνοδο και εξαγωνο) οντως υπαρχει αινθουσιασμος αλλα οταν υπαρχουν και οψεις του Κρονου μαζι αυτο δεν ισορροπει την σχεση?
Φιλικα:cheesy:
Αναλογως τι οψεις κανει ο Ουρανος και ο Κρονος.τετραγωνο Κρονου ας πουμε για εμενα θα ηταν πλην γιατι μπορει αρχικα και οι 2 να κανουν προσπαθειες να ειναι σταθερη η σχεση αλλα ο Κρονος καταπιεζει υπερβολικα τον αλλον χωρις να του αφηνει τον καταλληλο χωρο για να εκφραστει,με αποτελεσμα αν δεν διατιθονται να το δουλεψουν να ειναι πηγη προβληματων αντι να βοηθα.απο την αλλη ενα τριγωνο η εξαγωνο (ειδικα τριγωνο)θα μπορουσε να βοηθησει αλλα αν ο Ουρανος εκανε συνοδο με την Αφροδιτη σου δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να βοηθησει γιατι εκει πλεον Ουρανος και Αφροδιτη γινονται "ενα" με την εννοια οτι η επιδραση του ουρανου ειναι τοσο δυνατη που δεν ξερω ποια οψη θα μπορουσε να το αντισταθμισει αυτο.Το ιδιο αμα ηταν αντιθεση.Με το τετραγωνο παλι θα το επαιρνα ως προδοποιητικο σημαδι,αλλα οχι ως "καταδικασμενη συναστρια." Ο λογος που εμενα δεν μου αρεσουν οι συνοδοι αντιθεσεις και τετραγωνα με Ουρανο ειναι γιατι φαινονται σαν να χτιζεις την σχεση πανω στον ενθουσιασμο οχι γιατι δεν εχεις μυαλο αλλα γιατι οταν σε πιανουν εξωκρονιοι σε συναστρια ειναι δυσκολο να χειριστεις τα συναισθηματα σου,ετσι το εχω βιωσει εγω τουλαχιστον με τον ουρανο.συγκεκριμενα Ο ουρανος ατομου εκανε συνοδο με Αφροδιτη μου.
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης σε συναστρία πως την ερμηνεύεις Τοξοτάκι?(η Σελήνη ανήκει στον αντρα)....λες να φέρει συγκρούσεις η ειναι αλληλοσυμπληρωματική?Βεβα α στην ιδια συναστρια παιζει και συνοδος Ήλιου-Ούρανού,σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου της γυναίκας με Βόρειο Δεσμό του αντρα.:love:
Η αντιθεση Ηλιου-σεληνης θα ηταν για εμενα σε αλλη συναστρια πολυ σημαντικη αλλα στην δικη σας συναστρια για εμενα πιο σημαντικο θα ηταν πρωτα να εξετασω συνοδο Πλουτωνα με Αφροδιτη,γιατι φερνει εμμονες και ισχυρη σεξουαλικη ελξη,ταση να αλλαξεις τον αλλον,ειχα διαβασει πως ο Πλουτωνας μπορει να καταλαβει ολα τα "παιχνιδια" της Αφροδιτης και να δει περα απο αυτα,Δικος σου ειναι ο Πλουτωνας η η Αφροδιτη εσυ πως το βιωνεις?Η συνοδος Ουρανου και Ηλιου κανει να υπαρχει ενθουσιαμος κεραυνοβολος ερωτας ισως αλλα ασταθεια και παλι ομως ποιανου εινα ο Ουρανος?Κοιτα οσο αναφορα τις συνοδους με βορειο δεσμο εχει να κανει με καρμα,αλλα αυτο πρεπει να το ψαξεις γιατι δν γνωριζω ακριβως τι σημαινει σε σχεση με τον καθε πλανητη ξεχωριστα.εγω ειχα βιωσει Συνοδο Αφροδιτης και βορειου δεσμου,ημουν η Αφροδιτη και ηταν κεραυνοβολο :laugh:
-
καλησπεραααα θα ηθελα καποιος να μου πει 2 λογια για μια οψη που εχουμε στη συναστρια με το φιλο μου...εναι η οψη ουρανος αντιθεση αρης...καπου διαωασα οτι ειναι οψη διαζυγιου...εχουμε και αλλες οψεις που δεν ξρωω κατα ποσο το σωζουν πχ ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,ηλιος συνοδος ηλιος,ηλιος συνοδος ερμης,ηλιος τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο ποσειδωνας,ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,σεληνη τετραγωνο σεληνη,σεληνη τριγωνι διας,αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης,αρης συνοδος αφροδιτη, κρονος εξαγωνο σεληνη...αυτες ειναι καποιες απο τις οψεις...θεωρειτε οτι η οψη ουρανος αντιθεση αρης ειναι τοσο σημαντικι για αυτη τη συναστρια????????????παρακαλω θελω βοηθεια.....ευχαριστωωωωωωω
-
Quote:
Originally Posted by
katialin
καλησπεραααα θα ηθελα καποιος να μου πει 2 λογια για μια οψη που εχουμε στη συναστρια με το φιλο μου...εναι η οψη ουρανος αντιθεση αρης...καπου διαωασα οτι ειναι οψη διαζυγιου...εχουμε και αλλες οψεις που δεν ξρωω κατα ποσο το σωζουν πχ ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,ηλιος συνοδος ηλιος,ηλιος συνοδος ερμης,ηλιος τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο ποσειδωνας,ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,σεληνη τετραγωνο σεληνη,σεληνη τριγωνι διας,αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης,αρης συνοδος αφροδιτη, κρονος εξαγωνο σεληνη...αυτες ειναι καποιες απο τις οψεις...θεωρειτε οτι η οψη ουρανος αντιθεση αρης ειναι τοσο σημαντικι για αυτη τη συναστρια????????????παρακαλω θελω βοηθεια.....ευχαριστωωωωωωω
:bigsmile:Καλησπέρα!:bigsmile: Απο τα......πολύ λίγα που γνωρίζω :laugh: για το θέμα,νομίζω πως η συγκεκριμένη όψη δηλώνει έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις στα μέλη της σχέσης,καμία φορά με βιαιότητα αν το γενέθλιο ωροσκόπιο του ενός η και των δυο μελών επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.....:embarrest
Ομως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα με μια όψη,η οποία μπορεί να δηλώνει πολλά,μπορεί και τίποτα!!
Σίγουρα όπως οι πιο έμπειροι πολύ καλά γνωρίζουν συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε συνολικά βλέποντας μια συναστρία, πλανήτες,οίκους,διελεύσεις όψεις, δηλ εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας,πάρα πολύ......:embarrest
-
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...σιγουρα το συνολο των οψεων παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να σας πω ολες τις οψεις( εγω τισ λεω αλλα ποιος αναλυει :toung::laugh:) οι οψεις αρη αφροδιτη ειναι εξισου σημαντικες???
-
Quote:
Originally Posted by
katialin
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...σιγουρα το συνολο των οψεων παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να σας πω ολες τις οψεις( εγω τισ λεω αλλα ποιος αναλυει :toung::laugh:) οι οψεις αρη αφροδιτη ειναι εξισου σημαντικες???
Το σύνολο του χάρτη είναι σημαντικό.....:embarrest Οι οψεις Αρη-Αφροδίτης δηλώνουν ......νομίζω την σεξουαλική έλξη,αλλά οχι απο μόνες τους τη διάρκεια η την πιστότητα μέσα στο χρόνο εξίσου σημαντικά θέματα....:embarrest
Ομως......απο την άλλη αν περιοριστούμε μόνο σε μια όψη αρκεί για να διατηρηθεί μια σχέση μονο με τη συμβατή σεξουαλική συμπεριφορά?:unsure:
Είμαι σίγουρη πως όχι:embarrest οπότε είπαμε το σύνολο καθορίζει το αποτέλεσμα,και ασφαλώς και κυρίως η προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της σχέσης να την διατηρήσουν....:embarrest
-
συμφωνω απολυτα με αυτα..και εχω διαβασει πως οι οψεις του κρονου ειναι πολυ ενδεικτικες για το αν θα ειναι μια σχεση μακροχρονια η οχι..εμεις εχουμε καποιες οψεις κρονος εξαγωνο σεληνη κρονος τετραγωνο διας, σεληνη τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο κρονος..ποιες αλλες οψεις ειναι ενδεικτικες για τη μακροβοιτητα μιας σχεσεις?????
-
η προσπαθεια και η υπομονη αγαπητο μελος..
και η καλη θεληση και απο τις δυο πλευρες :bigsmile:
ετσι χτιζονται οι σχεσεις!
κουκι:bigsmile:
-
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απαντηση,Toksotaki!Στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα η Αφροδίτη είναι δική μου και ο Πλόυτωνας δικός του.Εκείνος οντως καταλαβαίνει όλα τα γυναικεία κόλπα μου(ετσι τα λεει) αλλα του αρέσουν κιόλας!Υπάρχει πολύ εντονη ερωτική ελξη μεταξύ μας και πολύ παθος κυρίως απο την πλευρά του...ολο αυτό ο Πλούτωνας το προκαλεί?Εδω πρεπει να συνυπολογίσουμε και το οτι εγω εχω ακμή 7ου στους Διδύμους και αυτός είναι Δίδυμος και επίσης εγω είμαι Σκορπίνα και εκείνος είναι καπως Πλουτώνιος με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο!!...Γενικά είναι κτητικός και ελεγκτικός.Οσο για τη σύνοδο Ήλιου-Όυρανού, ο Ήλιος ανήκει σε μένα και ο Ουρανός σε εκείνον.Γενικα φαντάζει πολύ απρόβλεπτος στα μάτια μου αλλα εμένα μου αρέσει αυτο γιατι δε βαριέμαι ποτε μαζί του! Η Σελήνη του στον Ταυρο τον κάνει πεισματάρη αλλα προσδίδει και μια σταθερότητα στο αεικίνητο του Διδύμου θεωρώ....η δική μου στο Ζυγό είνια μάλλον πιο...ανάλαφρη!! :) Τι λες εσυ Τοξοτάκι?
-
Δείτε κί' αυτό... και όποιος έχει την όρεξη ας σχολιάσει:
Α Γ
ήλιος τρίγωνο σελήνη (παρθένος-αιγόκερως αντίστοιχα)
σελήνη σύνοδος ήλιος (ακριβής, στους ιχθείς)
ερμής τετράγωνο ποσειδώνας (παρθένος-τοξότης)
ποσειδώνας εξάγωνο ερμής (τοξότης-υδροχόος)
ερμής ημιτετράγωνο διάς (παρθένος-σκορπιός)
δίας σύνοδος ερμής ( 3 μοίρες ανοχή στον υδροχόο)...............
και οι παρακάτω:
διπλότυπη όψη τετραγώνου σελήνης-ουρανού (ιχθείς-τοξότης & αιγόκερως- ζυγός)
<< << τριγώνου ήλιου-αφροδίτης (παρθένος-αιγόκερως & αρχές ιχθύων-τέλος ζυγού, ανοχή 4 μοίρες)
<< << εξαγώνου ήλιου-Β.Δ (παρθένος- καρκίνος & ιχθείς-αιγόκερως)
............και πολλές άλλες αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Έγραψα απλώς αυτές που θεώρησα πιο σημαντικές! Η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη, κι ένα χρόνο μετά δε την έχω ξεπεράσει εντελώς..... :love:
-
Quote:
Originally Posted by
akiverniti
Δείτε κί' αυτό... και όποιος έχει την όρεξη ας σχολιάσει:
Α Γ
ήλιος τρίγωνο σελήνη (παρθένος-αιγόκερως αντίστοιχα)
σελήνη σύνοδος ήλιος (ακριβής, στους ιχθείς)
ερμής τετράγωνο ποσειδώνας (παρθένος-τοξότης)
ποσειδώνας εξάγωνο ερμής (τοξότης-υδροχόος)
ερμής ημιτετράγωνο διάς (παρθένος-σκορπιός)
δίας σύνοδος ερμής ( 3 μοίρες ανοχή στον υδροχόο)...............
και οι παρακάτω:
διπλότυπη όψη τετραγώνου σελήνης-ουρανού (ιχθείς-τοξότης & αιγόκερως- ζυγός)
<< << τριγώνου ήλιου-αφροδίτης (παρθένος-αιγόκερως & αρχές ιχθύων-τέλος ζυγού, ανοχή 4 μοίρες)
<< << εξαγώνου ήλιου-Β.Δ (παρθένος- καρκίνος & ιχθείς-αιγόκερως)
............και πολλές άλλες αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Έγραψα απλώς αυτές που θεώρησα πιο σημαντικές! Η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη, κι ένα χρόνο μετά δε την έχω ξεπεράσει εντελώς..... :love:
Bασικά, ο τρόπος που παραθέτεις τις όψεις είναι και μπερδεμένος και δεν είναι ο προσήκων. Προτιμότερο θα ήταν να αναρτήσεις τον χάρτη παρά να αναφέρεις μεμονωμένες όψεις, καθώς, από τα λίγα που καταλαβαίνω, κάποιες όψεις που συνάγονται από αυτές που παραθέτεις δεν τις αναφέρεις. Π.χ., αν έχω καταλάβει σωστά, ο Ουρανός πρέπει να παίζει πιο σύνθετο ρόλο από ό,τι τον παρουσιάζεις.
Τεσπα, όπως μάλλον θα έχεις ήδη διαβάσει και σε άλλα ποστ, για να κρίνεις κάποιες όψεις συναστρίας θα πρέπει να έχεις αναλύσει πρώτα πολύ καλά τους γενέθλιους που συνθέτουν αυτή τη συναστρία. Διαφορετικά, τη όποια εικόνα θα είναι παραπλανητική :bigsmile:
ΥΓ: Αν μια σχέση ενός μηνός δεν την έχεις ξεπεράσει εντελώς εδώ και έναν χρόνο, θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις..., όσο ...Ψαράκι και να είσαι :)
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απαντηση,Toksotaki!Στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα η Αφροδίτη είναι δική μου και ο Πλόυτωνας δικός του.Εκείνος οντως καταλαβαίνει όλα τα γυναικεία κόλπα μου(ετσι τα λεει) αλλα του αρέσουν κιόλας!Υπάρχει πολύ εντονη ερωτική ελξη μεταξύ μας και πολύ παθος κυρίως απο την πλευρά του...ολο αυτό ο Πλούτωνας το προκαλεί?Εδω πρεπει να συνυπολογίσουμε και το οτι εγω εχω ακμή 7ου στους Διδύμους και αυτός είναι Δίδυμος και επίσης εγω είμαι Σκορπίνα και εκείνος είναι καπως Πλουτώνιος με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο!!...Γενικά είναι κτητικός και ελεγκτικός.Οσο για τη σύνοδο Ήλιου-Όυρανού, ο Ήλιος ανήκει σε μένα και ο Ουρανός σε εκείνον.Γενικα φαντάζει πολύ απρόβλεπτος στα μάτια μου αλλα εμένα μου αρέσει αυτο γιατι δε βαριέμαι ποτε μαζί του! Η Σελήνη του στον Ταυρο τον κάνει πεισματάρη αλλα προσδίδει και μια σταθερότητα στο αεικίνητο του Διδύμου θεωρώ....η δική μου στο Ζυγό είνια μάλλον πιο...ανάλαφρη!! :) Τι λες εσυ Τοξοτάκι?
τι να πω και εγω?:bigsmile:συμφωνω με αυτο που λες
-
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Toksotaki (μιας και σε βρήκα ευκαιρη,όλο απορίες είμαι!!!:love:) ,αν ξέρεις να μου απαντήσεις...όταν κανείς έχει σύνοδο των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο χάρτη του ,ποιανού πλανήτη η επιρροή θα υπερισχύσει?Δεδομένου οτι ο Δίας,στην περίπτωσή μου,είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε κυριαρχία απο οίκο(9ος) ενω ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσης του(και οι δύο στο Ζυγό)? Ο Κρόνος θα συγκρατεί την πληθωρικότητα και τις τάσεις υπερβολής του Δία ή η Κρόνια απαισιοδοξία θα "σκιάσει" την χαρούμενη φύση του Δία?Ήθελα τη γνώμη σου...αν δεν εχω γίνει ακόμα φορτική!!:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Toksotaki (μιας και σε βρήκα ευκαιρη,όλο απορίες είμαι!!!:love:) ,αν ξέρεις να μου απαντήσεις...όταν κανείς έχει σύνοδο των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο χάρτη του ,ποιανού πλανήτη η επιρροή θα υπερισχύσει?Δεδομένου οτι ο Δίας,στην περίπτωσή μου,είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε κυριαρχία απο οίκο(9ος) ενω ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσης του(και οι δύο στο Ζυγό)? Ο Κρόνος θα συγκρατεί την πληθωρικότητα και τις τάσεις υπερβολής του Δία ή η Κρόνια απαισιοδοξία θα "σκιάσει" την χαρούμενη φύση του Δία?Ήθελα τη γνώμη σου...αν δεν εχω γίνει ακόμα φορτική!!:embarrest
Δεν εχεις γινει φορτικη απλα στο συγκεκριμενο θεμα δν ξερω τι να σου απαντησω
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
O καταλληλότερος για να απαντήσει δεν είναι άλλος παρά εσύ ;)
-
γεια σας.:cheesy:θα ηθελα να σας παραθεσω κι εγω καποιες οψεις.ο ερμης του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου ο διας του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου ο κρονος του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου και το βερτεξ μου ο ποσειδωνας του σε εξαγωνο με τον πλουτωνα μου και ο πλουτωνας του σε τριγωνο με την σεληνη μου εξαγωνο με τον ποσειδωνα μου και συνοδο με τον πλουτωνα μου.αυτες για αρχη ημασταν παντρεμενοι και τωρα ειμαστε σε διασταση....παρακαλω οποιος εχει ορεξη να μου πει τι σημαινουν...:blink:
-
Για να μην "ξεφυγουμε" μελλοντικά και καταλήξουμε σε αναλύσεις χαρτών θα ηθελα να υπενθυμισω μια μικρή παράγραφο από την επισήμανση της ενότητας:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αγαπητά μας μέλη,
....Η κοινότητά μας, έχει σκοπό την ανταλλαγή αστρολογικής γνώσης και πληροφοριών και όχι την παροχή προσωπικών αστρολογικών συμβουλών στα μέλη της. ΓιΆ αυτό ακριβώς εξατομικευμένα αιτήματα για παροχή συμβουλών ή προβλέψεων, ανάλυση χαρτών, συναστριών, κλπ, (π.χ. είμαι γεννημένη την .... και εκείνος την .... πείτε μου αν ταιριάζουμε, ή πείτε μου αν θα κάνω σχέση, βρω δουλειά κλπ) δεν συνάδουν με τους σκοπούς της κοινότητάς μας και θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.....
-
Γεια σας! εκανα αυτη την ερωτηση στο forum αλλα ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα και παραγματικα θελω να μαθω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι οψεις σε μια συναστρια. Τις υπολοιπες οψεις μπορω να τις ερμηνευσω αλλα οχι αυτες .... αν μπορι καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.....
1. Α eros(0 κριου) τριγωνο Β eros(0 τοξοτη) ακριβης
2.Α psyche συνοδος B ηλιος σκορπιος 21,15 ακριβης
3.Α eros συνοδος Β βορειος δεσμος κριος 0 ακριβης
4. Β Psyche συνοδος Α πλουτωνας και Ναδιρ, αντιθεση Α ηλιος, εξαγωνο Α ποσειδωνας και τριγωνο Α βορειος δεσμος
5. Η psyche απο Β κανει και συνοδο με κρονο Α με αποκλιση 4 μοιρες;;;;;;;;
αυτα! ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα μεχρι τωρα οπου και να κοιταξα ή να ρωτησα απαντηση δεν βρηκα!!
-
Quote:
Originally Posted by
bully
Γεια σας! εκανα αυτη την ερωτηση στο forum αλλα ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα και παραγματικα θελω να μαθω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι οψεις σε μια συναστρια. Τις υπολοιπες οψεις μπορω να τις ερμηνευσω αλλα οχι αυτες .... αν μπορι καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.....
1. Α eros(0 κριου) τριγωνο Β eros(0 τοξοτη) ακριβης
2.Α psyche συνοδος B ηλιος σκορπιος 21,15 ακριβης
3.Α eros συνοδος Β βορειος δεσμος κριος 0 ακριβης
4. Β Psyche συνοδος Α πλουτωνας και Ναδιρ, αντιθεση Α ηλιος, εξαγωνο Α ποσειδωνας και τριγωνο Α βορειος δεσμος
5. Η psyche απο Β κανει και συνοδο με κρονο Α με αποκλιση 4 μοιρες;;;;;;;;
αυτα! ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα μεχρι τωρα οπου και να κοιταξα ή να ρωτησα απαντηση δεν βρηκα!!
Αγαπητέ φίλε, δεν πήρες απάντηση και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσεις να πάρεις κάποια απάντηση, γιατί το θέμα των αστεροειδών είναι κάπως εξειδικευμένο και η πρόσβαση στην μελέτη τους περιορισμένη. Εννοώ ότι δεν υπάρχει επαρκές υλικό προς ανάγνωση για τους αστεροειδείς (τουλάχιστον σε διαδικτυακό επίπεδο).
Ακόμα και οι αστρολόγοι, δεν ασχολούνται όλοι με αυτούς. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε σχέση με την σπουδαιότητα της σημασίας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απορρίπτω.
Αν αυτό σε βοηθά, ξέρω ότι οι αστεροειδείς eros και psyche, πράγματι μελετώνται σε περίπτωση συναστρίας. Από τα ερωτήματά σου, θα έλεγα ότι έχουν κάποια αξιοσημείωτη σημασία το 2 το 4 και το 5.
Οι σύνοδοι στους αστεροειδείς, είναι αυτές που στην ουσία θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ιδιαίτερα με τα φώτα. ¶ρα η σύμπτωση της ερώτησης 2 μπορεί να είναι ένας δείκτης που αποτελεί ισχυρό πόλο ψυχικής έλξης.
Όσο για τα άλλα δύο; Για σκέψου… Κρόνος ή Πλούτωνας σε συνδυασμό με «ψυχή»…. Δεν μου ακούγεται και τόσο βολικό το έδαφος για την έκφραση της «ψυχής». Αν θες να το δούμε από μία άλλη σκοπιά, τότε ναι. Θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάποια καρμικότητα. Ρόλο μπορεί να παίζει και η έμφαση των αμφίδρομων όψεων του συγκεκριμένου αστεροειδούς.
Πάντως, η ανοχή στους αστεροειδείς, είναι + - 2ο .
Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περεταίρω με το θέμα αυτό, αφού βεβαιωθείς ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα συστήματα σύγκρισης δύο ωροσκοπίων. Από μόνα τους είναι αρκετά για μια επίπονη μελέτη.
-
Καλημερα!Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της Κατιας.
Προσωπικα οταν αρχισα να ασχολουμαι με την συναστρια και εγω στην αρχη ψαχνομουν για τα παντα .Αστεροειδεις ,κοτρωνες ,βοτσαλακια ,κοκκος να υπηρχε σε οψη με τον αλλον το εψαχνα.
Τελικα κατεληξα στο σοφο συμπερασμα οτι μια χαρα μας τα λενε και οι πλανητες απο μονοι τους.Θελω να πω οτι τα σημαντικα σημεια της σχεσης φαινονται και μονο με την μελετη των πλανητων.
Παραδειγμα ,οση σουπερ και να ειναι μια συνοδος αναμεσα στην ψυχη και στον ερος αν εχεις σεληνη σε τετραγωνο η συνοδο με το κρονο του αλλου ,θα εισπρατεις ενα κενο .Μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να νιωθεις αγαπη και συνδεση με τον αλλον αλλα αυτο που βιωνεις και βλεπεις να συμβαινει ειναι ενα ειδος απομακρυνσης και μπλοκαρισματος.
Πιστευω λοιπον οτι αν η ψυχη βρισκεται σε δυσαρμονια με τους κρονο και πλουτωνα ,αν αυτοι οι δυο εχουν καλες οψεις με την σεληνη η την αφροδιτη δεν θα δημιουργησουν προβλημα σοβαρο μεσα στην σχεση σου .
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
hattie23
Καλημερα!Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της Κατιας.
Προσωπικα οταν αρχισα να ασχολουμαι με την συναστρια και εγω στην αρχη ψαχνομουν για τα παντα .Αστεροειδεις ,κοτρωνες ,βοτσαλακια ,κοκκος να υπηρχε σε οψη με τον αλλον το εψαχνα.
Τελικα κατεληξα στο σοφο συμπερασμα οτι μια χαρα μας τα λενε και οι πλανητες απο μονοι τους.Θελω να πω οτι τα σημαντικα σημεια της σχεσης φαινονται και μονο με την μελετη των πλανητων.
Παραδειγμα ,οση σουπερ και να ειναι μια συνοδος αναμεσα στην ψυχη και στον ερος αν εχεις σεληνη σε τετραγωνο η συνοδο με το κρονο του αλλου ,θα εισπρατεις ενα κενο .Μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να νιωθεις αγαπη και συνδεση με τον αλλον αλλα αυτο που βιωνεις και βλεπεις να συμβαινει ειναι ενα ειδος απομακρυνσης και μπλοκαρισματος.
Πιστευω λοιπον οτι αν η ψυχη βρισκεται σε δυσαρμονια με τους κρονο και πλουτωνα ,αν αυτοι οι δυο εχουν καλες οψεις με την σεληνη η την αφροδιτη δεν θα δημιουργησουν προβλημα σοβαρο μεσα στην σχεση σου .
:bigsmile:
Hattie23, το πρόβλημα με τις «δυνατές όψεις συναστρίας», είναι η λέξη «δυνατές». Όσοι δεν έχουν κατανοήσει σε βάθος τον ρόλο της αστρολογίας και την τέχνη την ίδια, έχουν την αίσθηση (ή και την ελπίδα) ότι θα υπάρχει κάτι μεταφυσικό και μαγικό που αποτελεί την «κόλλα» που τους κρατά ενωμένους ή ερωτευμένους με το άλλο τους μισό.
Αν δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν στους χάρτες τους με τον παραδοσιακό τρόπο ή αν αυτό που βλέπουν δεν υπόσχεται κάτι μοναδικό, προσπαθούν να το ανακαλύψουν.
Αυτό δεν είναι κακό. Θα έλεγα ότι είναι δικαιολογημένο και απόλυτα φυσιολογικό. (όλοι τα έχουμε κάνει κάποτε αυτά! Προσωπικά, είχα ανακαλύψει και την πυρίτιδα κάποιες φορές.)
Ωστόσο, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι το ρόλο της «κόλλας» μπορεί να τον παίξει ακόμα και ένα εντελώς δυσαρμονικό τετράγωνο, αν για κάποιο λόγο αποτελεί μέρος της καρδιάς του χάρτη που εξετάζουμε.
Καμία όψη, θετική ή αρνητική, δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στον κάθε χάρτη.
Αν για παράδειγμα η θέση της σελήνης και της Αφροδίτης και οι μεταξύ τους όψεις σε έναν χάρτη Α, υπόσχετε ανωριμότητα, παλιμπαιδισμό, ανασφάλεια και παθητικότητα, μπορεί ο Κρόνος του Β να λειτουργεί διορθωτικά προκαλώντας την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και το αντίβαρο της ενηλικίωσης, με το να αποτελεί την γείωσή του με τον ρεαλισμό.
Το πρόσωπο Α μπορεί να δυσανασχετεί και να το νιώθει λίγο βαρύ αυτό, αλλά βαθιά μέσα του θα παραδέχεται ότι η συναισθηματική του ζωή αποκτά σε βάθος χρόνου μια συγκρότηση, συνοχή και το μακροπρόθεσμο είδος ασφάλειας που αποζητούσαν αρχικά η Σελήνη και η Αφροδίτη του. :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Αγαπητέ φίλε, δεν πήρες απάντηση και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσεις να πάρεις κάποια απάντηση, γιατί το θέμα των αστεροειδών είναι κάπως εξειδικευμένο και η πρόσβαση στην μελέτη τους περιορισμένη. Εννοώ ότι δεν υπάρχει επαρκές υλικό προς ανάγνωση για τους αστεροειδείς (τουλάχιστον σε διαδικτυακό επίπεδο).
Ακόμα και οι αστρολόγοι, δεν ασχολούνται όλοι με αυτούς. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε σχέση με την σπουδαιότητα της σημασίας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απορρίπτω.
Αν αυτό σε βοηθά, ξέρω ότι οι αστεροειδείς eros και psyche, πράγματι μελετώνται σε περίπτωση συναστρίας. Από τα ερωτήματά σου, θα έλεγα ότι έχουν κάποια αξιοσημείωτη σημασία το 2 το 4 και το 5.
Οι σύνοδοι στους αστεροειδείς, είναι αυτές που στην ουσία θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ιδιαίτερα με τα φώτα. ¶ρα η σύμπτωση της ερώτησης 2 μπορεί να είναι ένας δείκτης που αποτελεί ισχυρό πόλο ψυχικής έλξης.
Όσο για τα άλλα δύο; Για σκέψου… Κρόνος ή Πλούτωνας σε συνδυασμό με «ψυχή»…. Δεν μου ακούγεται και τόσο βολικό το έδαφος για την έκφραση της «ψυχής». Αν θες να το δούμε από μία άλλη σκοπιά, τότε ναι. Θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάποια καρμικότητα. Ρόλο μπορεί να παίζει και η έμφαση των αμφίδρομων όψεων του συγκεκριμένου αστεροειδούς.
Πάντως, η ανοχή στους αστεροειδείς, είναι + - 2ο .
Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περεταίρω με το θέμα αυτό, αφού βεβαιωθείς ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα συστήματα σύγκρισης δύο ωροσκοπίων. Από μόνα τους είναι αρκετά για μια επίπονη μελέτη.
Σε ευχαριστω πολυ για την μορφωση που μου προσεφερες. Ασχολουμαι με τους αστεροειδεις επειδη εχω ηδη κανει την συναστρια αναμεσα στα 2 ωροσκοπια, και με ιντριγκαρει το θεμα. Ο ενας απο τους 2 χαρτες ανηκει σε εμενα και ο αλλος χαρτης στην αθλια σχεση μου! εχω δει ηδη το τριγωνο αναμεσα στη σεληνη και τον ηλιο, την συνοδο του αρη με τον πλουτων και τον κρονο, την αντιθεση του πλουτωνα με τον αρη , την συνοδο της αφροδιτης με τον δια και τον ουρανο, το τετραγωνο της σεληνης με αυτους και δεν μου φτανoυν ως οψεις για να καταλαβω τι μας κραταει ετσι μαζι... ενω δεν πολυχωνευομαστε ως προσωπικοτητες και ειμαστε τελειως ακαταλληλοι ο ενας για τον αλλο.... και παρολο που προσπαθουμε πολυ να τελειωσει αυτο το μαρτυριο παντα συμβαινει κατι και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μαζι.... amazing i must say!!! δεχομαι αποψεις...(19/04/1983 & 15/11/1987)
-
Quote:
Originally Posted by
bully
Σε ευχαριστω πολυ για την μορφωση που μου προσεφερες. Ασχολουμαι με τους αστεροειδεις επειδη εχω ηδη κανει την συναστρια αναμεσα στα 2 ωροσκοπια, και με ιντριγκαρει το θεμα. Ο ενας απο τους 2 χαρτες ανηκει σε εμενα και ο αλλος χαρτης στην αθλια σχεση μου! εχω δει ηδη το τριγωνο αναμεσα στη σεληνη και τον ηλιο, την συνοδο του αρη με τον πλουτων και τον κρονο, την αντιθεση του πλουτωνα με τον αρη , την συνοδο της αφροδιτης με τον δια και τον ουρανο, το τετραγωνο της σεληνης με αυτους και δεν μου φτανoυν ως οψεις για να καταλαβω τι μας κραταει ετσι μαζι... ενω δεν πολυχωνευομαστε ως προσωπικοτητες και ειμαστε τελειως ακαταλληλοι ο ενας για τον αλλο.... και παρολο που προσπαθουμε πολυ να τελειωσει αυτο το μαρτυριο παντα συμβαινει κατι και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μαζι.... amazing i must say!!! δεχομαι αποψεις...(19/04/1983 & 15/11/1987)
Καλέ μου , ήδη όσα μας γράφεις, αποκαλύπτουν μια συναστρία εξαιρετικά δυνατή! Ακόμα και οι «δύσκολες» όψεις που έχετε, δηλώνουν πάθος, ένταση και ξεχειλίζουν από την «κόλλα» που αναφέρω στο εν λόγω post μου.
Είσαι Κριός και με τίποτα δεν θα άφηνες εύκολα μια σχέση που σου προσφέρει απλόχερα τις εντάσεις που έχει ανάγκη στο βάθος η φλογερή σου φύση.
Μην ψάχνεις αλλού. Μελέτησε προσεχτικά τις όψεις που αναφέρεις και θα δεις ότι φτάνουν και περισσεύουν!
Μεταξύ μας… Ζήσε το και όπου βγει!
Ρίξε μια ματιά και στον Ερμή να δεις τι γίνεται στο θέμα της επικοινωνίας… Μήπως εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; Μην υποτιμάς τον ρόλο του Ερμή.
-
Quote:
Originally Posted by
katiakiss
Καλέ μου , ήδη όσα μας γράφεις, αποκαλύπτουν μια συναστρία εξαιρετικά δυνατή! Ακόμα και οι «δύσκολες» όψεις που έχετε, δηλώνουν πάθος, ένταση και ξεχειλίζουν από την «κόλλα» που αναφέρω στο εν λόγω post μου.
Είσαι Κριός και με τίποτα δεν θα άφηνες εύκολα μια σχέση που σου προσφέρει απλόχερα τις εντάσεις που έχει ανάγκη στο βάθος η φλογερή σου φύση.
Μην ψάχνεις αλλού. Μελέτησε προσεχτικά τις όψεις που αναφέρεις και θα δεις ότι φτάνουν και περισσεύουν!
Μεταξύ μας… Ζήσε το και όπου βγει!
Ρίξε μια ματιά και στον Ερμή να δεις τι γίνεται στο θέμα της επικοινωνίας… Μήπως εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; Μην υποτιμάς τον ρόλο του Ερμή.
Πραγματι αμοιβαια οψη ερμης αντιθεση ηλιος, καθως και ο ενας ερμης σε συνοδο με κρονο και πλουτωνα στο σκορπιο.......
-
Καλα ασε την συνοδο αρη -κρονου να λειτουργησει και θα δεις με το καιρο η "αθλια σχεση σου " θα την κανει η θα την κανεις .Και η αντιθεση αρη -πλουτωνα και η συνοδος αφροδιτη -ουρανο δειχνει ερωτικο παθος .Μολις ικανοποιηθει και σβησει ,θα ησυχασετε.Και η σεληνη σε τετραγωνο με τον ουρανο ....
Τελοσπαντων οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν παθος και εξαψη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο κουραζουν. αυτο μπορει να αποζητας εσυ στον γενεθλιο χαρτη σου αλλα θεωρω οτι μια ζωη στην τσιτα ακομα και ο πιο μαζοχας στο τελος δεν θα την αντεξει.Η που θα ψαξει να βρει κατι πιο ησυχο η που θα ψαξει να βρει την ιδια πανω -κατω συγκινηση αλλα σε αλλο προσωπο .Συνεχεια ενταση με ανακυκλωση καταστασεων που την δημιουργει ενα ατομο ,δυσκολο να αντεξει χρονικα.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω μεσα απο την εμπειρια μου .Οταν κατι παει κοντρα τοσο πολυ στο χαρακτηρα και στην ζωη του αλλου δυσκολα κραταει .Αν εναρμονιζονταν με τα "θελω " του χαρτη σου θα ησουν ενταξει ακομα και στις δυσκολιες ,θα ενιωθες αλλοιως τελοσπαντων.Αμα ειναι αληθεια οτι παιδευεσαι δεν νομιζω οτι αυτο ικανοποιει πραγματικα την κριαρισια σου ιδιοσυγκρασια
-
Quote:
Originally Posted by
hattie23
Καλα ασε την συνοδο αρη -κρονου να λειτουργησει και θα δεις με το καιρο η "αθλια σχεση σου " θα την κανει η θα την κανεις .Και η αντιθεση αρη -πλουτωνα και η συνοδος αφροδιτη -ουρανο δειχνει ερωτικο παθος .Μολις ικανοποιηθει και σβησει ,θα ησυχασετε.Και η σεληνη σε τετραγωνο με τον ουρανο ....
Τελοσπαντων οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν παθος και εξαψη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο κουραζουν. αυτο μπορει να αποζητας εσυ στον γενεθλιο χαρτη σου αλλα θεωρω οτι μια ζωη στην τσιτα ακομα και ο πιο μαζοχας στο τελος δεν θα την αντεξει.Η που θα ψαξει να βρει κατι πιο ησυχο η που θα ψαξει να βρει την ιδια πανω -κατω συγκινηση αλλα σε αλλο προσωπο .Συνεχεια ενταση με ανακυκλωση καταστασεων που την δημιουργει ενα ατομο ,δυσκολο να αντεξει χρονικα.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω μεσα απο την εμπειρια μου .Οταν κατι παει κοντρα τοσο πολυ στο χαρακτηρα και στην ζωη του αλλου δυσκολα κραταει .Αν εναρμονιζονταν με τα "θελω " του χαρτη σου θα ησουν ενταξει ακομα και στις δυσκολιες ,θα ενιωθες αλλοιως τελοσπαντων.Αμα ειναι αληθεια οτι παιδευεσαι δεν νομιζω οτι αυτο ικανοποιει πραγματικα την κριαρισια σου ιδιοσυγκρασια
αφου εχεις εμπειρια οπως λες , και επειδη η συναστρια μου μοιαζει , (αρης αντιθεση πλουτωνας , αφροδιτη τετραγωνο ουρανος , σεληνη συνοδος πλουτωνας)η εμμονη αυτη πως φευγει??αν αντι για συνοδος αρη-κρονου υπαρχει τριγωνο ειναι το ιδιο , ηρεμουν τα πραγματα ???
-
Quote:
Originally Posted by
panemorfi
αφου εχεις εμπειρια οπως λες , και επειδη η συναστρια μου μοιαζει , (αρης αντιθεση πλουτωνας , αφροδιτη τετραγωνο ουρανος , σεληνη συνοδος πλουτωνας)η εμμονη αυτη πως φευγει??αν αντι για συνοδος αρη-κρονου υπαρχει τριγωνο ειναι το ιδιο , ηρεμουν τα πραγματα ???
Δεν ειναι το ιδιο η συνοδος αρη -κρονου με το τριγωνο καταρχην!.Η συνοδος αυτη γενικα μπλοκαρει την δραση του ανθρωπου που εχει τον Αρη και οπου αρη υπαρχει και η σεξουαλικοτητα που με τον καιρο καταπιεζεται και ,ο Αρης χανει καθε ενδιαφερον.Το τριγωνο δειχνει οτι ο κρονος οχι μονο δεν μπλοκαρει τον αρη αλλα τον βοηθα ωστε να "ημερευψει" και να αποβαλλει υπερβολικες αντιδρασεις.Δευτερον εκτος απο την αντιθεση αρη -πλουτωνα δεν εχει κατι αλλο ιδιο με την συναστρια του προηγουμενου.:toung:
Εχεις αλλα προβληματα βεβαια με την συνοδο πλουτωνα -σεληνη πιο βαρια βεβαια (σε καταλαβαινω την ειχα με τον πρωτο μου αγορι και η ψυχικη ταλαιπωρια ηταν αστα να πανε.αυτη η οψη δεν νομιζω οτι φευγει ποτε γιατι αυτο που περνας σε ψυχικο επιπεδο (και δεν εννοοω τιποτα το ευχαριστο με αυτο) σου μενει και σε ταραζει οποτε το φερνεις στο νου).
Η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον ουρανο φερνει επισης ελξη (οχι τοσο κεραυνοβολα οπως η συνοδος βεβαια) .Θα τολμησω να πω οτι το τετραγωνο ειναι πιο δυσκολουτσικο απο την συνοδο που αμα γινεται στο ιδιο ζωδιο η σε ζωδιο της φωτιας και του αερα φερνει ερωτα με την πρωτη ματια ,που μπορει βεβαια να σβησει το ιδιο γρηγορα ,το τετραγωνο θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σπασμωδικο ,υπαρχει ελξη αλλα μπορει να μην εκδηλωνεται στον ιδιο χρονο η να ειναι καπως αβολη.
Οσο αρη αντιθεση πλουτωνα ,εχω να πω το εξης,εχω βιωσει πλουτωνα σε τριγωνο με αρη και αφροδιτη ,φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα υπογεια δεν εχει καμμια σχεση με το μπουμ που γινεται οταν υπαρχει οψη αρη -αφροδιτη στην συναστρια.Δευτερον,μπορει να φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα δεν ειναι δεικτης για ερωτα αναμεσα στο ζευγαρι,αντιθετα σε αντιθεση μου φαινεται οτι περισσοτερο σε σεξουαλικη ζηλεια και κυριαρχια πανω στον αλλο με το σεξ βγαζει.Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
hattie23
......
Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
Είμαστε σκληροί τύποι, για αυτό :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
hattie23
Δεν ειναι το ιδιο η συνοδος αρη -κρονου με το τριγωνο καταρχην!.Η συνοδος αυτη γενικα μπλοκαρει την δραση του ανθρωπου που εχει τον Αρη και οπου αρη υπαρχει και η σεξουαλικοτητα που με τον καιρο καταπιεζεται και ,ο Αρης χανει καθε ενδιαφερον.Το τριγωνο δειχνει οτι ο κρονος οχι μονο δεν μπλοκαρει τον αρη αλλα τον βοηθα ωστε να "ημερευψει" και να αποβαλλει υπερβολικες αντιδρασεις.Δευτερον εκτος απο την αντιθεση αρη -πλουτωνα δεν εχει κατι αλλο ιδιο με την συναστρια του προηγουμενου.:toung:
Εχεις αλλα προβληματα βεβαια με την συνοδο πλουτωνα -σεληνη πιο βαρια βεβαια (σε καταλαβαινω την ειχα με τον πρωτο μου αγορι και η ψυχικη ταλαιπωρια ηταν αστα να πανε.αυτη η οψη δεν νομιζω οτι φευγει ποτε γιατι αυτο που περνας σε ψυχικο επιπεδο (και δεν εννοοω τιποτα το ευχαριστο με αυτο) σου μενει και σε ταραζει οποτε το φερνεις στο νου).
Η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον ουρανο φερνει επισης ελξη (οχι τοσο κεραυνοβολα οπως η συνοδος βεβαια) .Θα τολμησω να πω οτι το τετραγωνο ειναι πιο δυσκολουτσικο απο την συνοδο που αμα γινεται στο ιδιο ζωδιο η σε ζωδιο της φωτιας και του αερα φερνει ερωτα με την πρωτη ματια ,που μπορει βεβαια να σβησει το ιδιο γρηγορα ,το τετραγωνο θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σπασμωδικο ,υπαρχει ελξη αλλα μπορει να μην εκδηλωνεται στον ιδιο χρονο η να ειναι καπως αβολη.
Οσο αρη αντιθεση πλουτωνα ,εχω να πω το εξης,εχω βιωσει πλουτωνα σε τριγωνο με αρη και αφροδιτη ,φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα υπογεια δεν εχει καμμια σχεση με το μπουμ που γινεται οταν υπαρχει οψη αρη -αφροδιτη στην συναστρια.Δευτερον,μπορει να φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα δεν ειναι δεικτης για ερωτα αναμεσα στο ζευγαρι,αντιθετα σε αντιθεση μου φαινεται οτι περισσοτερο σε σεξουαλικη ζηλεια και κυριαρχια πανω στον αλλο με το σεξ βγαζει.Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα , απλα επειδη αυτο δεν αντεχεται ρωταω αν βρισκεται λυση . δεν με πιανει χαρα καθολου αν ειναι αυτα τα αποτελεσματα του κρονου η του πλουτωνα , ειναι ψυχοβγαλτικο και δεν ανεφερα καν κι αλλες οψεις πχ πλουτωνας συνοδος ωροσκοπος , χιαστι ηλιος , κρονος συνοδος σεληνη , τετραγωνο ηλιος..ευτυχως τουλαχιστον υπαρχει τριγωνο και εξαγωνο αρη και αφροδιτης...στη συνοδο σεληνη πλουτωνα που λες εσυ ειχες την σεληνη ?γιατι εγω εχω τον πλουτωνα αλλα ταλαιπωρουμαι κι εγω δεν ξερω υπαρχουν οψεις που φευγουν αυτα τα κολληματα ???